
Kurssi in
Ruokateknologia Instituto Politécnico de Viseu

Apurahat
Johdanto
Tavoitteet ja taidot
Suunnittele, suunnittele ja toteuta itsenäisesti tai ohjauksessa teknologiset valmistusprosessit ja raaka-aineet sekä tuotannon laadunvalvonta ja turvallisuus, varastojen hallinta sekä elintarvikkeiden fysikaalis-kemiallinen ja mikrobiologinen analyysi maatalouselintarviketeollisuudessa. Tulkitaan ja sovitetaan yhteen kuluttajien odotukset ja alueelliset / kansalliset markkinat uuselintarvikkeiden kehittämisessä.
Päätoiminta
Koordinoida elintarvikkeiden valmistuksen teknologiset prosessit ylivertaisen ohjauksen alla.
Hallitse elintarvikkeiden jalostukseen liittyviä valmistusprosesseja erinomaisessa ohjauksessa.
Suorita fysikaalis-kemialliset ja mikrobiologiset testit raaka-aineille ja lopputuotteelle.
Hallitse elintarviketuotannon laadunvalvontaa erinomaisessa ohjauksessa;
Seuraa kaupallista ja teollista kylmää;
Parannetaan yrityksen nykyisiä teknologisia prosesseja;
Suunnittele terveellisten elintarvikkeiden koostumus;
Suunnittele uusia alueellisia elintarvikkeita;
Kunnioittaa ja noudattaa hygienian, turvallisuuden ja terveyden perussääntöjä ja välttää onnettomuuksia;
Valvoa elintarviketeollisuuden jätevesiä ja jäämiä;
Hallitse ja valvo joukkueita ja laitteita integroidusti.