Keystone logo
Institute Of Technical Education

Institute Of Technical Education

Institute Of Technical Education

Johdanto

ITE: ssä pyrimme tekemään molemmista oppimisesta nautinnollista mutta merkityksellistä tulevaisuuden urallesi. Teemme tämän tuomalla tulevaisuuden työpaikkasi kampuksillemme. Ja koska siirtyminen koulusta uraan on iso, yritämme tehdä siitä sujuvamman suunnittelemalla kursseja sinua mielessäsi.

ITE tarjoaa lähes 100 kurssia kolmessa huipputason korkeakoulussa. Nämä kurssit on ryhmitelty uraklustereiksi - Soveltavat ja terveystieteet, Liiketoiminta ja palvelut, Suunnittelu ja media, Elektroniikka ja InfoComm-tekniikka, Tekniikka ja vieraanvaraisuus. Alamme tunnustamat todistukset näillä osaamisalueilla ovat auttaneet tutkinnon suorittaneita ja aikuisia oppijoita nauttimaan paremmista työmahdollisuuksista ja urakehityksestä.

Nitec- ja Higher Nitec -tason kurssien lisäksi tarjoamme myös Diploma-tason kursseja. Meillä on nyt kolme teknisen tutkinnon kurssia yhteistyössä arvostettujen ulkomaisten instituutioiden kanssa ja 24 ITE Work-Study -tutkintotodistusta, jotka teollisuuskumppanimme ja ITE ovat yhdessä kehittäneet ja johtaneet.

Tarjotaksemme enemmän Pathways ja laajempia valintoja taitojen etenemiseen olemme lisänneet korkeampien nitek-kurssien kirjoa ja harjoittelukurssien määrää. Olemme myös mahdollistaneet kiinnostuksen ja kyvykkyyden osoittavien osallistumisen kurssille varhaisvalintaharjoituksemme avulla. Olemme tehneet kaiken tämän, jotta uudet opiskelijat ja ITE-tutkinnon suorittaneet voivat odottaa innokkaasti taitojensa parantamista oppimistavoista riippumatta.

Sijainnit

  • Singapore

    Singapore, Singapore

    Kysymyksiä