Keystone logo
© Carrianna Field
INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

Johdanto

Kuka olemme

INISEG on kansainvälinen tutkimusinstituutti, joka syntyi tarve toimittaa tuleville opiskelijoilleen maailmanlaajuisen turvallisuuden alalla kehitetyt koulutukset, opintotiedot, toiminnot ja ammatilliset mahdollisuudet.

Instituutti perustettiin tammikuussa 2017 turvallisuusasioista kärsivän Manuel González Folgadon johdolla, jolla on erittäin tärkeät alan erikoistutkimukset ja joka on tärkeä innovatiivinen viittaus Espanjan online-koulutusjärjestelmään. pääsy ammatilliseen koulutukseen yli 18 vuotta markkinoilla ja tällä hetkellä rooli puheenjohtajana Aucal säätiön ja Corporate General Manager Aucal Business School.

Tästä syystä ja sen vuoksi, että kaikki alan kehittymiselle haluavat käyttäjät ovat tärkeitä, Aucal ja INISEG ovat liittyneet yhteen

mahdollista tätä todellista tilaisuutta tarjota parasta koulutuksen laatua, pääsyä alueen toimintaan, tutustua alan täydelliseen dokumentointikeskukseen ja mahdollisuutta turvatoimiin liittyvien opintojen jatkumiselle.

Verkko-opetusta tarjoavan 18 vuoden jälkeen instituutti on muodostettu rajat ylittävälle alueelle ja siitä tulee todellinen viitekehys maailmanlaajuisen turvallisuuden alan johtavaksi instituutiksi sekä kansainvälisten tutkimusten, kuten terrorismin, monitieteelliseen analyysiin Kansainvälinen, yritysten tietoturva, kriminologia, sotilashistoria sekä julkinen ja yksityinen turvallisuus.

Aucal-säätiö

Aucal-säätiö on innovatiivisen luonteen omaava oppilaitos, joka on huolissaan akateemisen ja koulutusmaailman uuden teknologian kehittymisestä. Tämän kiinnostuksen tuloksena syntyi Espanjassa tunnettu turvallisuusalan Aucal-projekti. tarjoaa yksinomaan kaikki INISEGin tarjoamat monipuoliset verkko-, sekoitus- ja henkilökohtaiset kurssit, joista opiskelijat voivat käyttää stipendiaatiota, maksuetuuksia , bonuksia ja erikoistarjouksia tämän arvostetun kauppakorkeakoulun kautta , esiintyy yli 18 vuotta sitten Espanjan online-koulutusmarkkinoilla ja yli 45 000 koulutettua ja pätevää opiskelijaa.

Samoin Aucal-säätiö osallistuu ulkoisiin hankkeisiin, joissa se toimii yhteistyökumppanina.

tehtävä

Tavoitteenamme on kouluttaa tulevaisuuden ammattilaisia ​​ja vastata koulutukseen tai erikoistumistarpeisiin, joita markkinoiden on aina vaadittava ammattilaisten teknisen profiilin ja työmarkkinoiden kilpailukyvyn lisäämiseksi.

arvot

Perustatamme toimintaamme innovaatioon, yrittäjähenkisyyden edistämiseen. Emme vain välitä tietoa, mutta haluamme myös tunkeutua opiskelijoillemme ammattitaitoon, jotta he voivat hyödyntää niitä parhaiten asiantuntijoina.

laatu

INISEG: ssa uskomme, että on tärkeää opettaa käsitteitä, mutta vielä enemmän, kun he oppivat. Siksi tarjoamme laadukasta tietoa sen käytännön sovelluksen perusteella ja mahdollisimman dynaamisen, jotta se on tehokas ja viihdyttävä oppiminen. .

Yksi askel eteenpäin

INISEGilla on myös muita tärkeitä yhteistyökumppaneita, jotka mahdollistavat koulutusoperaation organisaation, joka luo yhden turvallisuuden alalla nykyaikaisimmista digitaalisen historiallisen dokumentaatiokeskuksen, jonka avulla opiskelijoilla ja käyttäjillä on yleensä tärkeät ja olennaiset tiedot tällä alalla.

Niiden osioiden joukossa, jotka käyttäjät löytävät tällä täydellisellä verkkosivustolla, voimme nimetä joitakin erittäin tärkeitä, kuten webinaareja, opetusalan työpajoja, luokkatiloja ja vapaaehtoistoimintaa, jotka on lisätty eräisiin koulutusohjelmiin, yleisiin tapahtumiin, seminaareihin, digitaalisiin messuihin ja alan tärkeimpiin koulutusmessuihin. monia julkaisuja, jotka päivitetään aina kaikkien kiinnostuneiden eduksi.

INISEGin lähtökohtana on jatkuva vuoropuhelu ja jatkuva vaihto opiskelijoille eri puolilta maailmaa. Yhteistyökumppaneita, alliansseja ja tärkeitä sopimuksia alan johtavien yksiköiden kanssa ja

jonka tavoitteena on saada mahdollisimman suuri mahdollisuus tutustua tutkimukseen, jonka kaikki kiinnostuneet käyttäjät haluavat saavuttaa.

INISEG määrittelee kolme toimintalinjaa:

 • Asianmukaisen tietämyksen muodostaminen kansainvälisissä turvallisuustutkimuksissa
 • Tiedonanto asiaankuuluvan tiedon kansainvälisissä turvallisuustutkimuksissa
 • Asiantuntijoiden koulutus ja perustaminen

Sijainnit

 • Madrid

  Paseo de las delicias, 31, 28045, Madrid

 • Zamora

  Postigo de Nuestra Señora 2, , Zamora

  Kysymyksiä