We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
© Imperial College Business School
Imperial College Business Summer School

Imperial College Business Summer School

Imperial College Business Summer School

Johdanto

Tulevaisuudessa olet inspiroitunut Lontoosta

Imperial College Business Schoolilla on intensiivinen ja stimuloiva Summer School -ohjelma, joka antaa opiskelijoille mahdollisuuden parantaa akateemista asemaansa maailmanluokan yliopistossa, joka sijaitsee yhdessä maailman kulttuurisesti rikastuneimmista kaupungeista. Kesäkoulussa on viisi kurssia, jotka jakautuvat kahteen istuntoon, joten se on upea maistiainen Imperialin elämään.

Ohjelman edut

 • Avoin perus- ja jatko-opiskelijoille
 • Hanki akateemista arvostusta opinnoissasi
 • Paranna CV:täsi
 • Opiskele maailmanlaajuisesti top 10 -yliopistossa
 • Koe rikastuttava kesä
 • Hanki uusia ystäviä ja kehitä kontaktiverkostoasi

Covid-19-turvallisuus ja monimuototoimitus

Kaikki Summer School -kurssit ja sosiaaliset toiminnot toteutetaan hallituksen COVID-19-ohjeiden ja opetusta ja virkistystä koskevien rajoitusten mukaisesti.

Vuodelle 2022 opetus tapahtuu kampuksella monimuotoisissa luentosaleissamme. Kaikkien Summer Schoolin opiskelijoiden odotetaan tulevan Lontooseen osallistumaan kursseilleen. Jos et voi saapua kampukselle sinusta riippumattomista syistä, kuten sairaushetkellä voimassa olevasta viranomaisohjeesta, monimuototeknologiamme avulla voit jatkaa etänä osallistumista livetunneille.

Jos viranomaisohjeet ovat voimassa määräajassa tai estävät kampuksellaopetuksen, pidätämme oikeuden toimittaa osan tai kaikki Summer School -opetuksen kokonaan verkossa.

Miksi Imperial?

Maailma muuttuu. Se tekee aina. Mikään ei pysy paikallaan. Tiedämme Imperialilla, että elämme haastavia aikoja, kohtaamme nopeiden teknologisten innovaatioiden, lisääntyvän globalisaation, hupenevien luonnonvarojen ja yhteiskunnan parempaa hyvinvointia tuovan talouskasvun paineita. Imperial College Business Schoolissa vastaamme liiketoiminnan haasteisiin analyyttisen, terävän analyysin ja ajattelun johtajuuden avulla. Se on meidän DNA:mme.

 • Rikastuta kesääsi. Nauti Imperialin elämän maistelusta samalla kun tutkit Lontoon kaikkea. Tämä on kannustava, poikkeuksellinen tilaisuus verkostoitua, seurustella ja saada akateemista arvostusta opinnoissasi. Yhdistä akateeminen edistyminen vilkkaassa pääkaupungissamme vietetyn kesän hauskuuteen. Löydä itsesi kulttuuripääkaupungista Lontoosta, jossa on kolme Ison-Britannian vierailluinta museota. Lontoo on maailman paras opiskelijakaupunki QS Best Student City 2019 -listan mukaan!
 • Top 10 maailmanlaajuista yliopistoa. Samalla kun saat näkemystä alaan keskittyviltä vierailevilta puhujilta, seurustelet kollegoidesi kanssa ja opit maailman johtavalta tiedekunnaltamme, jatkat myös uraasi. Paranna CV:täsi vaikuttavimmalla suosituksella, joka resonoi maailman huipputason työnantajien keskuudessa. Erotu joukosta nykypäivän kilpailluilla työmarkkinoilla: pääset uudelle tasolle vahvalla maineellamme tutkimuksen ja opetuksen alalla.
 • Laajenna verkostoasi maailmanlaajuisesti. Opiskelu Lontoossa on jännittävä tilaisuus tutustua monipuoliseen ja runsaaseen sosiaaliseen ja kulttuuriseen toimintaan, ja vilkkaassa sosiaalisessa aikataulussa on aina jotain tekemistä. Jaa kokemuksesi uusien ystävien kanssa ja kehitä kontaktiverkosto maailmanlaajuisesti.

Pääsymaksut

Sijainnit

 • London

  Imperial College Business School, SW7 2AZ, London

Kysymyksiä