Keystone logo
Ilisagvik College Todistus käyttäytymisen terveydentilasta (BHA)
Ilisagvik College

Todistus käyttäytymisen terveydentilasta (BHA)

Utqiagvik, Yhdysvallat

Request duration

Englanti

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Kampuksella

Johdanto

Paranna paikkakuntasi yleistä mielenterveyttä!

Behavioural Health Aide (BHA) -ohjelma on tulosta Iḷisaġvikin yliopiston ja Alaska Native Tribal Health Consortiumin (ANTHC) yhteistyöstä.

Käyttäytymisterveysapu tarjoaa laajan valikoiman käyttäytymiseen liittyviä terveyspalveluja Alaskan maaseutuyhteisöille yhteisöissä, joissa ne ovat usein käytettävissä olevien palveluntarjoajien korkein taso.

Tämä sertifikaattiohjelma on ensimmäinen askel kohti ammattikorkeakoulututkintoa. Todistuksella valmistuneet opiskelijat ovat Pathway korkeamman tason uraan, kuten kandidaatin ja / tai maisterin tutkinto sosiaalityössä tai psykologiassa.

ANTHC: n Behavioral Health Aide -ohjelma virallistettiin vuonna 2008, ja se on nuorin kolmesta Health Aide -ohjelmasta, jotka palvelevat terveydenhuollon etulinjassa Alaskan heimoterveysjärjestelmässä (kaksi muuta ohjelmaa ovat Alaska Dental Therapy Education Programme ja Community Health Aide Program). . Tällä hetkellä maaseutuyhteisöissä on huomattava tarve henkilöille, jotka ovat koulutettuja ja valmiita tarjoamaan ja koordinoimaan käyttäytymisterveyspalveluja kulttuurisesti ja kliinisesti perustellulla tavalla ja jotka on sertifioitu yhteisön terveydenhuollon apuohjelman sertifiointilautakunnan kautta. BHA-ohjelmalla on vakiintunut opetussuunnitelma. Tämä sertifikaattisuunnitelma on suunniteltu vastaamaan CHAPCB BHA -opetussuunnitelman vaatimuksia ja se on yhdenmukainen muiden Alaska-pohjaisten ammattitodistusten kanssa.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä