Keystone logo
IED – Istituto Europeo di Design Milan Italian nykyaikainen muotoilu ja trendit - kevätlukukausi
IED – Istituto Europeo di Design Milan

Italian nykyaikainen muotoilu ja trendit - kevätlukukausi

Milan, Italia

4 Months

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Feb 2025

EUR 8 100 *

Kampuksella

* Ilmoittautumismaksu 2 000 € + kurssimaksu 6 100 €

Johdanto

TÄMÄ KURSSI PYYDETTIIN ENGLANNIN KIELEELLE.

Nykyaikainen muotoilu kattaa nykyisyyden ja vetää nykyiset trendit; se kehittyy aina osittain (uusien) materiaalien ja kappaleiden saatavuuden vuoksi.

Italian Contemporary Design and Trends -kevätlukukauden tavoitteena on rikastuttaa sinua nykymuotoilun ja nykytaiteen kulttuuritiedolla. Näin saat yleiskatsauksen uusista trendeistä taiteen, huonekalujen ja sisustussuunnittelun alalla sekä oppia lisää nykytaiteilijoista ja -suunnittelijoista sekä erilaisista tekniikoista, materiaaleista ja työkaluista, joita he käyttävät toteuttaessaan taideteoksiaan.

Ohjelma tarjoaa sinulle myös käytännön tutkimuksen italialaisesta suunnittelujärjestelmästä johdon ja suunnittelumenetelmien näkökulmasta. Uusia trendejä huonekaluissa, erilaisissa talotyypeissä, erilaisissa elämäntavoissa sekä ihmisten tarpeissa ja toiveissa analysoidaan käytännön ja tunne-elämän näkökulmasta.

Koko lukukauden ajan olet mukana kehittämässä teknisiä ja kriittisiä taitoja luokkahuoneessa ja tärkeimmillä messuilla, jotka korostavat italialaista suunnittelukokemusta.

Aikataulu : Oppitunnit jatkuvat maanantaista perjantaihin, kokopäiväisesti

Kohde : Tämä kurssi on tarkoitettu suoraan lukion päättäneille opiskelijoille tai aikuisille opiskelijoille, jotka ovat valmiita uran muutokseen tai kehittämään taitojaan. Edellytetään Photoshopin ja Illustratorin komentojen perustiedot.

Rakenne ja metodologia: Kurssin ensimmäisessä osassa opit ymmärtämään italialaista suunnittelujärjestelmää keskittyen pääasiassa huonekalusuunnitteluun. Samalla hankit työkalut ja menetelmät, joita tarvitaan tietyn tuotemerkin tietyn malliston analysointiin värejä, materiaaleja ja viimeistelyjä käyttämällä.

Kurssi on rakennettu suurten kansainvälisten messujen ympärille, mukaan lukien Salone del Mobilen huonekalunäyttely Milanossa ja Design Week, Salone Satellite, Euroluce, kansainvälinen kylpyhuonenäyttely ja kansainvälinen kodinsisustusnäyttely.

Kurssin alussa hankitun perustiedon ansiosta pystyt Milano Design -viikon aikana tekemään analyyttisen kokemuksen kentällä ja yksilöimään arkistoidun huonekalusuunnittelun tärkeimmät trendit. Tämä on lähtökohta työstämään ehdotusta uudesta mallistosta "Made in Italy" -brändille.

Kurssin aikana kehität teknisiä taitoja, joiden avulla he voivat kääntää ideansa ammattimaiseen esitykseen asiakkaalle.

Apurahat ja rahoitus

Ohjelman lukukausimaksu

Tietoja koulusta

Kysymyksiä