Kurssilla pizzaa
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Turin, Italia
Kieli (kielet
Englanti, Italialainen
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
12 viikkoa
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
EUR 4 800 / per course
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Kurssilla pizzaa
Pizzan teoreettiset ja käytännölliset opit: ainesosien, taikien, hiivojen ja erilaisten pizza-tuotteiden huippuosaaminen, jossa on mahdollisuus harjoittelujaksoon keskipitkän korkean pizzerian tasolla.
ICIF on kehittänyt yhdessä Akatemian Pizza-valmistajien kanssa uuden koulutuksen: Pizza-kurssin. 4-viikkoinen koulutus jaettu 3 viikon koulutukseen, jossa pizzaa pizzan Akatemian lähettämän Masters Pizza ICIF sekä viikon viimeinen koulutus leivonnaisista ammattilaisten ICIF tilaama leivonnaisten kokit. Koulutusohjelma mahdollistaa teoreettisen ja käytännön taitojen integroidun lähestymistavan kautta ammatin, jota pidetään suosittuna, kulttuurisena ja sosiaalisena ilmiönä, joka on tyypillisesti italialaista ja joka jatkuu jatkuvasti sekä Italiassa että ulkomailla. Kurssi on italiaksi ja opettajia tukee englannin kielen tulkki.
Osallistujien vähimmäismäärä: 12.
Kesto
Kurssi kestää yhteensä 12 viikkoa:
- 4 viikkoa teoreettisia ja käytännön opetuksia instituutissa
- 8 viikkoa harjoittelusta (valinnainen) pizzerioissa, jotka instituutti valitsee aiemmin.
Ne, jotka voivat ilmoittautua ovat:
- Italialaisia ja ulkomaisia ruokaa ja viiniä
- Italialaisia ja ulkomaisia ruokaa ystäville ja harrastajille
Oppituntitiedot
Pizza: suosittu italialainen tuote, josta on tullut maailmanlaajuinen sosiaalinen ja kulttuurinen ilmiö
- ICIF : viitekehys
- Pizzan historia ja perinteet
- Pizzan valmistaja
- Kasvavat markkinat
- Elintarvikkeiden raaka-aineet
- Jauhot: luokitukset, tyypit, laatu ja käyttö
- Vesi: käytettävä resurssi
- Suolat: peruselementin valinta ja hallinta
- Ainesosat: valinta, joka luonnehtii meitä, kausiluonteisuuden ja alueellisuuden merkitys
- Klassinen Pizza ja pannupizza
Taikit ja hiivat
- Todiste: antiikin taiteen salaisuudet
- Suora taikina.
- Taikina: fermentointi ja leavennys
- Taikina: kypsytysvaihe.
- Taikina ja tukilaitteet
- Uuni: pizzerian sydän
- Pizza leivonta: tekniikka ja kätevyys
Pizza: oivalluksia ja käsitteitä
- Laboratorion suunnittelu: konteksti ja näkymät, tulot ja voittomarginaalit
- Takeaway Pizza: toimitus ja toimitusmääräykset
- Focaccia, pizza meloa ja leipää pizzeria
Erikoistekniikat
- Orgaaninen ala ja vaihtoehtoiset tavat luoda asiakaskunta
- Akrobatiaa Pizza
- Epäsuora taikina (The Biga - The Poolish)
- Vaihtoehtoinen taikina erilaisilla jauhoilla (esim. Kamutjauho, musta riisijauho, Enkir-jauhot jne.)
- Taikina Kamut-jauholla
- Taikina valmiiksi valmistetuilla tuotteilla (soija - viljat)
- Gluteeniton taikina
- Pizza meloa ja roomalaista tyyli-tarjotin Pizza
- Napolilainen pizza (perinteinen erikoisuus, jolla taataan suojattu tila)
- Pizza kuin jälkiruoka
Professorien tekeminen Pizza making
- Syvälliset oppitunnit ammatillisten pizzaharjoittelijoiden teoreettisten ja käytännön seminaarien avulla
Pienet kuivat leivonnaiset, jotka ovat mukana teetä ja kahvia sekä keksien lajikkeita
- Lady's kisses, Ugly mutta hyvä (Brutti ma Buoni), Cornflour keksit, kissan kielen keksejä, Shortbread keksejä
Tuoreet pienet leivonnaiset, italialaiset voiteet ja perinteiset kakut
- Säilöntäkerma, suklaakermaa, Zabaionen kermaa, kahvin kermaa bignè täytölle ja Funghetti bignè
- Häränmakkakastike ja kakku, vaniljakastike ja tuoreet hedelmät, Paradise kakku, Sacher-kakku, Italialaistyylisten voiteiden täytepuristetun sienen valmistus
Kermainen jälkiruoka ravintolalle
- Suklaakastike Piedmontista (Bonet), suklaamoussea, Panna cotta, Tiramisù
Suklaa karkaisu tekniikka, suklaata ja suklaakoristeet
Leipomotuotteita aamiaiseksi
- Italialaistyylinen croissantti, sisilialainen cannoli, bomboloni (Krapfen), suklaa Girella ja Trecce
Elintarviketurvallisuus ja HACCP
- Elintarvikkeita koskevat mikrobiologian käsitteet
- HACCP-järjestelmä
- Tärkeimmät CDF-tartunnat (tarttuvat taudit ruoan kanssa)
- Elintarvikkeiden säilytysjärjestelmät
- Terveydenhoitomenetelmät (hygienia työpaikalla, henkilökohtainen hygienia)
- Oikea materiaalien ja esineiden valinta ruoan kanssa
Ruokavalion teoria
- Ravitsemus elintarviketeknisenä: sovellukset nykyaikaisessa yhteiskunnassa, kulinaarisen alan tueksi
- Tasapainoisen ruokavalion koostumus terveellisestä näkökulmasta
- Eri elintarvikkeiden (proteiinit, hiilihydraatit, lipidit, kuidut ja vitamiinit) ravitsemukselliset näkökohdat ja elintarvike-pyramidi
- Tietoa tasapainoisen ruokavalion koostumuksesta ravinnosta ja terveellisestä näkökulmasta
Teoria Välimeren ruokavaliossa
- Käsitteet eri raaka-aineiden elintarviketaseesta ja Välimeren ruokavalion peruskäsitteistä
- Maininta Välimeren ruokavalion tärkeimmistä raaka-aineista ja reseptien nimet, jotka heijastavat Välimeren ruokavaliota
- Teot tämän ruokavalion Välimeren tunneleiden muista kulinaarisista kulttuureista
Ammattiharjoittelu (valinnainen)
Opiskelija voi päättää, jatkaako kurssin suorittamista suorittamalla vähintään 8 viikon pituinen harjoittelujakso instituutin aiemmin valittavilla keskiluokkaisilla pizzerioilla .
palkkiot
Pizzan kurssi on 4.800,00 euroa. On mahdollista ilmoittautua yhden viikon ajan, jokaisen viikkomoduulin maksu on 1.500,00 euroa. Kurssilla on:
- Majoitus ICIF guesthousessa pienissä huoneistoissa (joissa on kaksi yhden tai kahden hengen makuuhuonetta ja kylpyhuone) ja aamiaishuone
- Ateriat instituutissa maanantaista perjantaihin (koulu suljetaan sunnuntaisin ja kansallisin juhlapäivinä)
- Teoreettiset ja käytännölliset oppitunnit, kuten ohjelma osoittaa
- Opetusmateriaalit (reseptilomakkeet, äänentoistojärjestelmät jne.)
- Ruokaa ja viinituotteita oppitunneille ja maukkaille
- Laitteiden ja välineiden käyttö eri laboratorioiden oppituntien aikana
- Kokin kokin yhtenäinen: Chefin takki, jossa on ICIF logo, pari kokin housuja, esiliina ICIF logoineen ja kaistale, jossa on ICIF logo
- Oleskelulupahakemuksen ja Italian verotunnisteen myöntämistä varten
- ICIF instituutin osallistumisvaatimus kurssin suorittamisesta ja Italian Akatemian pizza valmistajien myöntämä virallinen tutkintotodistus.
Kaikki muut kuin nimenomaisesti edellä mainitut eivät ole mukana.
LISÄTUOTOT, JOTKA EIVÄT KÄYTETTÄVÄT KURSSIT:
50 € sairausvakuutuksesta, joka kattaa sairauslaskennan peruskustannukset ja kulut tai periytyvän sairaalaan vain työaikana tapahtuvien onnettomuuksien aikana koko kurssin ajan (vain, jos opiskelija ei määrätä jo terveydentilaa maa).
50 € niille, jotka aikovat hyödyntää ICIF vasta saapumisensa Italiassa ICIF instituutin järjestämänä sunnuntaina ennen kurssin alkua Milano Malpensan lentokentältä. 50 euron maksu voidaan suorittaa kurssin saldoa pankkisiirrolla tai käteisellä tai luottokortilla ICIF kurssin ensimmäisenä päivänä.
Apurahat
Apurahat ovat Italian kansalaisten osallistujia Italiassa. Lisätietoja hakemuksesta saat ottamalla meihin yhteyttä tai soittamalla ICIF instituuttiin Costigliole d'Astiin.