Keystone logo

Institute of Child Education and Psychology

A logo

Johdanto

Tervetuloa verkko-oppimiseen. Tervetuloa ICEP Europe .

ICEP Europe on luotettava lähde online-täydennyskoulutukseen ja ammatilliseen kehittymiseen kasvattajille ja liittoutuneille ammattilaisille, jotka työskentelevät lasten ja nuorten kanssa. Psykologiassa ja erityistarpeisiin erikoistuneita kursseja kehittävät ja opettavat johtavat ammattilaiset omilla aloillaan. Tavoitteenamme on auttaa kaikkia lapsia saavuttamaan täyden potentiaalinsa korkealaatuisen jatkuvan ammatillisen kehityksen kautta.

Kaikki kurssimme toimitetaan käyttäjäystävällisen ja huipputekniikan avulla, jossa voit hallita, milloin ja missä haluat opiskella. Kurssillamme on käytännöllinen painopiste ja niissä käsitellään todellisia elämänhoitajia, jotka kohtaavat kasvattajia. Käyttämällä viimeisintä tutkimusta, voimme nopeuttaa viimeisintä tietoa luokassa. ICEP Europe on sitoutunut huippuosaamiseen koulutuksessa. omistautunut henkilökunta ja innovatiivinen online-oppimisympäristö antavat meille mahdollisuuden tarjota laadukasta koulutusta, joka tekee eron.

Yliopistokursseilla on maailmanluokan opetus, vahva akkreditointi ja yhteistyö sekä erikoistumiskoulutus erityisopetuksen tarpeisiin. Rakenna asiantuntemusta, luottamusta ja osaamista yhdellä kursseistamme yhteistyössä Dublin City Universityn, East Lontoon yliopiston ja Leeds Beckettin yliopiston kanssa.

Kuvittele, että ilmoittautuu luokkaan, joka sopii, kun se sopii aikataulusi mukaan ja sopii kiireisiin, aikaisiin paineisiin elämäntapoihin. Kuvittele, että sinulla ei ole pääsyä nykyisen tutkimuksen ja ajattelun laajaan säiliöön aihealueellasi, vaan myös tutorilla, joka ohjaa ja helpottaa sinua, kun opit mitä tarvitset oppia omalla tahdillasi. Kuvittele, että tämä tapahtuu kotonasi, toimistossasi tai missä tahansa paikassa, jossa on Internet-yhteys.

ICEP Europe tarjoaa joustavia verkko-oppimisratkaisuja, jotka on räätälöity vastaamaan nykyisten lasten ja nuorten kanssa työskentelevien haasteisiin ICEP Europe yksilöllisiin tarpeisiin. ICEP Europe -kurssit demystify, mutta pysyvät uskollisina, uusimmalle tiedekunnalle alalla ja tarjoavat käytännöllisiä ja asiaankuuluvia ratkaisuja. Ne on kehitetty kenelle tahansa, joka tarvitsee oppia osoittautuneita menetelmiä käsittelemään yksittäisiä tilanteita työpäivä- tai kotitilanteessa.

Sijainnit

  • ICEP Europe, Unit 4K Maynooth Business Campus, , Kildare

Kysymyksiä