Keystone logo
Humber College and Institute Of Technology & Advanced Learning 3D-mallinnus ja visuaalisten tehosteiden tuotanto
Humber College and Institute Of Technology & Advanced Learning

3D-mallinnus ja visuaalisten tehosteiden tuotanto

Ontario, Yhdysvallat

Request duration

Englanti

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Humberin 3D-mallinnus ja Visual Effects Production -sertifikaattiohjelma keskittyy sekä käsitteelliseen että tekniseen, kun opit hallitsemaan visuaalisia tekniikoita ideoiden herättämiseksi elämään. Kehität taitoja mallinnuksessa, teksturoinnissa ja valaistuksessa sekä visuaalisissa efekteissä, säveltämisessä ja digitaalisessa elokuvassa. Käytämme opetusprosessia ja kurssirakennetta, joka edellyttää, että yhdessä kurssissa luotua sisältöä käytetään tehtävien suorittamiseen muilla kursseilla. Tämä "putkiprosessi" heijastaa teollisuuden prosessia, jolloin opiskelijat voivat siirtyä saumattomasti todelliseen tuotantoympäristöön.

Ohjelman ovat suunnitelleet taiteilijat kokeneille perinteisille taiteilijoille ja animaattoreille, jotka haluavat joko kehittää taitojaan tai vaihtaa taitojaan 3D- ja visuaaliteollisuuden aloille. Tiedekunta vie vuosien kokemuksensa teollisuudesta luokkahuoneeseen suoraan studiosta. Heidän kollektiivinen kokemuksensa ja intohimonsa peli-, televisio- ja elokuvateollisuudessa on liikkeellepaneva voima, joka varmistaa, että ohjelma täyttää alan nykyiset ja tulevat tarpeet.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • Skills Competency -palkinto Digital Visual Foundationissa
    • Santa Barbara, Yhdysvallat
  • Associate of Technical Arts visuaalisessa viestinnässä
    • Lynnwood, Yhdysvallat
  • Viihdetaiteen säätiö - todistus
    • Calgary, Kanada