
Täydentävä diplomi in
Ylempi korkeakoulututkinto hotelli- ja catering -johtamisesta Hong Kong Institute of Vocational Education

Johdanto
Ohjelman tavoitteet
Tämän ohjelman tarkoituksena on valmistaa opiskelijoita, joilla on tarvittavat ammatilliset tiedot ja taidot jatkaa uraansa hotelli- ja catering -alalla. Ohjelma keskittyy sekä teoria- että käytännön koulutukseen. Simuloitujen työympäristöjen ja teollisen kiintymyksen avulla opiskelijat voivat hankkia asiaan liittyvää teknistä osaamista ja alan ammatillista tietämystä.
Tämä ohjelma on suunniteltu painottaen yleistä ja kielikoulutusta, koko henkilön kehitystä ja työkokemusta, jotta opiskelijat valmistautuvat paremmin jatko-opintoihin ja työhön valmistumisen jälkeen.
Ammatillinen tunnustus
Ohjelma on akkreditoitu Yhdistyneen kuningaskunnan vieraanvaraisuusinstituutin (IoH) ja Yhdistyneiden kansakuntien maailman matkailujärjestön (UNWTO) toimesta.
Pääsymaksut
Galleria
Uramahdollisuudet
Valmistuneet voivat aloittaa uransa lähtötasolla hotelli- ja catering-alalla. Lisätoimintojen keräämisen jälkeen niitä voidaan edistää esimies- tai keskijohdon tehtäviin, kuten Front Office Manageriin, Executive Housekeeperiin, Varauspäällikköön, Food and Beverage Manageriin, bankettimyyntiin ja palvelupäällikköön jne.