Keystone logo
Hong Kong Design Institute Korkeakoulututkinto arkkitehtuurista, sisustuksesta ja maisemasuunnittelusta (aiheryhmä)
Hong Kong Design Institute

Korkeakoulututkinto arkkitehtuurista, sisustuksesta ja maisemasuunnittelusta (aiheryhmä)

Hong Kong, Hongkong

2 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

HKD 59 000 / per year *

Kampuksella

* vuodessa. Lukukausimaksut tarkistetaan vuosittain

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Ohjelman tavoitteet

Arkkitehtuurin, sisustuksen ja tuotesuunnittelun laitoksella on yhden lukukauden tila- ja ympäristöpohjainen opetussuunnitelma, joka on yhteinen kaikille ensimmäisen vuoden korkeakoulututkinnon suorittaneille opiskelijoille, jotka opiskelevat arkkitehtuuria, sisustusta ja maisemasuunnittelua. Ohjelma on suunnattu ensisijaisesti opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet toisen asteen koulutuksensa ja odottavat aloittavansa tila- ja ympäristösuunnittelun erikoisopinnot. Se on suunniteltu heijastamaan perussuunnittelun ja luovien tietämysten ja taitojen kontekstia, jotka toimivat johdantona ja valmistautumisena vuoden ensimmäiselle opiskelijalle seuraavien neljän tai viiden lukukauden opintoihin heidän ammattisuunnitteluohjelmissaan.

Paikallinen ja ympäristöön perustuva yhteinen opetussuunnitelma tarjoaa kokonaisvaltaisen kokemuksen ensimmäisen vuoden opiskelijoille ja vankan perustan, jonka avulla opiskelijat voivat vahvistaa opinto-ohjelmansa arkkitehtuurin, sisustuksen ja tuotesuunnittelun laitoksella.

Ohjelmavirta

Opiskelijat valitsevat jonkin seuraavista erikoisohjelmista ammatillisten tietojen ja taitojen parantamiseksi tietyillä alueilla:

  • Korkeakoulututkinto arkkitehtisuunnittelusta
  • Korkeakoulututkinto sisustussuunnittelusta
  • Korkeakoulututkinto maisema -arkkitehtuurista

* Ensimmäinen lukukausi on yhteinen lukukausi. Opiskelijat etenevät ammatillisiin ohjelmiin 2. lukukaudella, riippuen heidän ohjelmavalinnastaan, akateemisesta suorituskyvystä ja opiskelupaikan saatavuudesta tietyssä ohjelmassa.

Ammatillinen tunnustus

Korkeakoulututkinto arkkitehtisuunnittelusta
Valmistuneet, joilla on asiaankuuluva maisterin tutkinto, voivat istua ammatillisiin kokeisiin ammatillisten järjestöjen jäsenyyteen ja saada pätevyyden rekisteröidyiksi arkkitehdeiksi.

Korkeakoulututkinto sisustussuunnittelusta
Tämän ohjelman opiskelijat voivat hakea opiskelijajäsenyyttä Hongkongin sisustussuunnittelijayhdistykseen (HKIDA).

Korkeakoulututkinto maisema -arkkitehtuurista
Valmistuneet, joilla on asiaankuuluva maisterin tutkinto ja jotka ovat saavuttaneet määrätyn määrän asiaankuuluvaa työkokemusta, voivat istua ammatillisiin kokeisiin ammattijärjestöjen jäsenyyteen ja olla päteviä rekisteröidyiksi maisema -arkkitehdeiksi.

Pääsymaksut

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • Sisustussuunnittelutekniikan jatkotutkinto
    • Toronto, Kanada