Keystone logo
Hesston College Insinööritutkinto
Hesston College

Insinööritutkinto

Hesston, Yhdysvallat

2 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 31 368 / per year

Kampuksella

Johdanto

Tekniikka on laaja opiskeluala, jolla on monia erikoistuneita painopisteitä, mukaan lukien arkkitehti-, maatalous-, ilmailu-, biolääketieteellinen, kemian-, siviili-, tietokone-, sähkö-, ympäristö-, teollisuus-, mekaaninen, ydinvoima- ja öljyteollisuus. Insinöörejä tarvitaan ratkaisemaan monia käytännön ongelmia jokapäiväisessä elämässä. Suunnittelu on suunnittelua monessa muodossa. Hesston College kannustaa opiskelijoita suunnittelemaan heitä kiinnostavia järjestelmiä.

Pääaineena insinööri

  • Yrityksellä Hesston College insinöörityö on enemmän kuin pelkkä luokkatyö. Opiskelija oppii alan menestymiseen tarvittavat suunnitteluperiaatteet. Opiskelijat ovat auttaneet rakentamaan aurinkouuneja ja -robotteja sekä parantamaan korkeakoulun tehokkuutta.
  • Hesston College sillä on hyvin varustetut tiedelaboratoriot, mukaan lukien langattomat tietokoneistetut tiedonkeruulaitteet fysiikan laboratoriossa. Tietokoneohjelmat, mukaan lukien Mathematica, antavat sinun piirtää ja analysoida tietosi sähköisesti ja nähdä tiedot verkossa.

Opetussuunnitelma

Pääsymaksut

Ohjelman lukukausimaksu

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä