Keystone logo
Harvard Business School Online

Harvard Business School Online

Harvard Business School Online

Johdanto

Harvard Business School Online tarjoaa ainutlaatuisen ja kiinnostavan tavan oppia elintärkeitä liiketoimintakonsepteja. Missä tahansa urallaan - tai maailmassa - tarjoamme opetuskokemuksia, jotka auttavat sinua saavuttamaan henkilökohtaiset ja ammatilliset tavoitteet.

Meidän oppijat ovat samaa mieltä. City Square Associatesin hiljattain tekemässä tutkimuksessa menneistä osallistujista neljä viidestä sanoi, että HBS Online kannattaa sijoittaa.

Miksi? Opiskelijoiden yhteisön mukaan HBS Online:

  • Nopeuttaa työuraa: 93 prosenttia sanoi, että ohjelmamme varustivat heidät taitoja, jotka vahvistivat heidän ansioitaan, kun taas yksi neljäs kertoi ansaitsemansa mainoksen tai otsikkomuutoksen HBS Online -kurssin suorittamisen jälkeen.
  • Selventää tavoitteita: 77 prosenttia oppijoista ilmoitti, että HBS Online on lisännyt selkeyttä ammatillisessa tulevaisuudessaan siitä, oliko se aika siirtyä uuteen kenttään tai teollisuuteen päätöksen tekemiseen MBA-tutkinnon suorittamisesta.
  • Luottamus lisääntyy: 90 prosenttia ilmoitti olevansa luottavaisempi työssä ja miellyttävämpi tekemään liiketoimintapäätöksiä. Ja tämä luottamus huomasi: 53 prosenttia vastaajista sai enemmän vastuuta työstä HBS Online -kurssin jälkeen.
  • Luo yhteisöä: 63 prosenttia sanoi olevansa tuntuu siltä, että he liittyisivät samankaltaisen ikäisensä yhteisöön, jolla on samanlaiset uran ja koulutuksen tavoitteet.

Oppimallimme mahdollistaa sen. Tarjoamalla ammattilaisille, joilla on tapauskohtainen, aktiivinen ja sosiaalinen kokemus, HBS Online tuo sinut päätöksentekijöiden kenkiin ja pyytää sinua tarttumaan reaalimaailman ongelmiin ja keskustelemaan ja keskustelemaan kanssasi kanssa ratkaisun löytämiseksi .

Olemme uudistaneet online-liiketoiminnan koulutuksen. Nyt on aika uudistaa urasi.

Pääsymaksut

Ilmoittautumiskelpoisuus

  • 18 vuotta
  • Taitava englanti
  • Sitoutunut oppimiseen ja osallistumiseen muiden osallistujien kanssa koko ohjelman ajan

Online-sovellus

Vapaa

Tarvitaan erityisiä asiakirjoja

Ei

Apurahat ja rahoitus

Opetusapua on saatavilla Credential of Readiness (CORe) -ohjelmaan sekä Business Analytics- , Economics for Managers- ja Financial Accounting -sertifikaattiohjelmiin. Näet näihin ohjelmiin saatavilla olevat rahoitusapuvaihtoehdot Maksut ja rahoitusapu -sivulta .

Alumnitilastot

Opiskelijoiden suosittelut

Sijainnit

  • Cambridge

    Cambridge, Yhdysvallat

Kysymyksiä