Keystone logo
© Shahar Regev
Hadassah Academic College

Hadassah Academic College

Hadassah Academic College

Johdanto

Hadassah Academic College Jerusalem (HAC) on monialainen oppilaitos, jolla on monipuolinen opiskelijakunta kaikilta elämänaloilta ja uskonnoilta sekä kasvava kansainvälinen opiskelijamäärä kaikkialta maailmasta. Ainutlaatuisena akateemisena korkeakouluna Jerusalemin sydämessä olemme sitoutuneet luomaan yhtäläiset mahdollisuudet kaikille opiskelijoillemme ja kannustamaan monimuotoisuuden kunnioittamista. Tämä sisältää opiskelijoiden ja paikallisen yhteiskunnan keskinäisen ymmärryksen korostamisen.

Akateeminen mallimme keskittyy pätevien ammattilaisten uusien sukupolvien kouluttamiseen korostaen samalla huippuosaamista ja innovatiivisuutta opetuksessa, eksaktissa tieteessä ja tieteellisissä toimissa. Tarjoamme laajan valikoiman perustutkinto- ja jatkotutkinto-ohjelmia paikallisella kielellämme sekä kasvavaa määrää englanninkielisiä ja kansainvälisiä ohjelmia, mukaan lukien yksittäisiä kursseja ja tutkintoja. Nämä kansainväliset ohjelmat sisältävät erilaisia työpajoja, akateemisia ja teknisiä kursseja. Sisäisen tiedekuntamme opettamien lisäksi isännöimme säännöllisesti alansa kansainvälisiä asiantuntijoita vierailevana luennoitsijana näillä kursseilla. Lisäksi teemme yhteistyötä useiden kansainvälisten korkeakoulujen kanssa yhteisillä kursseilla tiedekunnan ja opiskelijavaihto-ohjelmien kanssa.

Tänä vuonna rekisteröidyttävä korkeakoulumme tarjoaa kaksi hybridi- tai täysin online-kansainvälistä ohjelmaa:

 • Täysi maisterin tutkinto (hybridiohjelma – verkossa vuotuisella 10 päivän tiivistetyllä kliinisellä jaksolla): Optometrian ja näkötieteiden maisteri, M.Optom*
 • Yksittäinen kurssi (täysin verkossa): Digitaalinen kuvantaminen ja aineellisen kulttuuriperinnön säilyttäminen

*Tämä tutkinto antaa opiskelijoille, joilla on asiaankuuluva kandidaatin tutkinto ja lisensointi, suorittaa yksittäisiä kursseja sen opetussuunnitelmasta ilman rekisteröitymistä koko tutkintoon. Kutsumme sinut tutustumaan kansainvälisiin ohjelmiimme ja odotamme kuulevamme sinusta!

Kampuksen ominaisuudet

  Rankingit

  Hadassah Academic College on sijoittunut Israelissa, Euroopan mantereella ja muualla maailmassa eri kategorioissa.

  Maan sijoitus

  Tämäntyyppinen ranking keskittyy siihen, kuinka instituutti loistaa eri akateemisissa saavutuksissa. Hadassah Academic College on sijalla 28 Israelin maassa Euroopassa.

  Vaikutusten sijoitus

  Tämäntyyppinen ranking on järjestetty sen mukaan, miten instituutti on vaikuttanut Israeliin. Nämä vaikutukset keskittyvät sosiaaliseen, taloudelliseen ja poliittiseen esitykseen yhteisössä. Hadassah Academic College on sijoittunut sijalle 15707 maailmassa sen tuottaman vaikutuksen perusteella.

  Avoimuus ranking

  Hadassah Academic College on avoimessa toiminnassaan sijalla 6049. Tämä kategoria keskittyy siihen, kuinka Hadassah Academic College suorittaa akateemista prosessiaan ja asioitaan avoimesti Israelissa maailmalle.

  Ekselenssi ranking

  Hadassah Academic College on sijoittunut sijalle 4370 sen perusteella, kuinka se loistaa eri aloilla. Tämä sisältää akateemiset saavutukset, lainaukset, viittaukset ja paljon muuta.

  Sijainnit

  • Jerusalem

   37 Hanevi'im St., Jerusalem, Israel., 9101001, Jerusalem

  Ohjelmat

  Kysymyksiä