Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Graduate Management Admission Council® (GMAC®)

Graduate Management Admission Council® (GMAC®)

Graduate Management Admission Council® (GMAC®)

Johdanto

Graduate Management Admission Council (GMAC) on johtava jatkoon liittyvien kauppakorkeakoulujen maailmanlaajuinen tehtävälähtöinen yhdistys.

Olemme sitoutuneet päivittäiseen työhösi.

Vuonna 1953 perustettu GMAC on aktiivisesti sitoutunut edistämään taiteen ja tieteen aloittamista kutsumalla koolle edustamaan alaa ja tarjoamalla luokkansa parhaita tuotteita ja palveluita kouluille ja opiskelijoille.

Me omistamme ja ylläpidämme tutkinnon suorittaneen GMAT ™ -kokeen. Ensimmäistä hallintoa suoritettiin vuonna 1954, tänään siihen luottaa yli 7000 jatko-ohjelmaa maailmanlaajuisesti, ja 9 kymmenestä uudesta MBA-ilmoittautumisesta tehdään globaalisti GMAT-pistemäärällä. * GMAT on yleisimmin käytetty tentti jatko-opiskelijakoulutukseen, ja yli 200 000 ehdokasta suorittaa GMAT-tutkimuksen vuosittain.

Muihin pääarviointeihimme kuuluvat NMAT by GMAC ™ -koe päästäkseen jatkojohtamisohjelmiin Intiassa ja Etelä-Afrikassa sekä Executive Assessment, joka on erityisesti suunniteltu Executive MBA-ohjelmiin ympäri maailmaa.

Neuvoston pääkonttori on Yhdysvalloissa, ja sen toimistot sijaitsevat Isossa-Britanniassa, Intiassa ja Hongkongissa.

Visio, missio, tarkoitus ja arvot: ajaa kaikkea mitä teemme

Näkemys

Näemme maailman, jossa pyrkimykseen sovitut kyvyt voivat hyötyä parhaasta mahdollisesta kauppakorkeakouluopetuksesta.

Tehtävä

Missiomme on tarjota kouluille ja ehdokkaille tarvittavat ratkaisut toistensa löytämiseen ja arviointiin.

Tarkoitus

Sen varmistaminen, että kyky ei koskaan jää paljastamatta.

arvot

 • Rohkeus: Olemme rohkeita haastaa status quo.
 • Luovuus: Tehdessämme niin meidän on oltava luovia ratkaistaksemme ongelmia. Ilman rohkeutta ja luovuutta emme pysy merkityksellisinä.
 • Kuunteleminen: Toimiaksemme rohkeasti ja luovasti kuuntelemme markkinoita ja sidosryhmiämme ja toimimme sen perusteella, mitä kuulemme.
 • Yhteistyö: Toiminta vaatii yhteistyötä. Emme voi suorittaa tehtäväämme yksilöinä tai edes yhtenä organisaationa.
 • Rehellisyys: Toimimme ennen kaikkea vakuuttamattomasti rehellisyyden ja oikeudenmukaisuuden takaamiseksi.

Elämällä näitä arvoja päivittäin, pyrimme luomaan pysyviä yhteyksiä organisaatioomme ja koulutusyhteisöön sekä tänään että tulevaisuutta varten.

GMAC: n eettinen käyttäytymissääntö vahvistaa arvomme, tehtävämme ja näkemyksemme sekä sitoutumisemme toisiamme ja sidosryhmiämme kohtaan.

Jäsenemme tukevat arvojamme ja noudattavat jäsenpolitiikkaamme. Organisaationa arvostamme ja harjoitamme vahvoja, luovia suhteita organisaatioihin, joiden tehtävät heijastavat sitoutumistamme huippuosaamiseen jatkojohtamisen koulutuksessa. Meillä on myös hyötyä kumppanuussuhteistamme johtavien korkea-asteen koulutuksen ja teknologian organisaatioiden kanssa, mukaan lukien maailmanlaajuisen GMAT-kokeiden ylläpitäjämme Pearson VUE ja GMAT-tutkimuksen kehittämiskumppanimme ACT, Inc. Nämä kumppanuudet auttavat meitä tarjoamaan vertaansa vailla olevan arvon tutkinnon suorittaneelle johtamisyhteisöllemme.

people, girls, women

GMAC-etu

Me avaa ovet jatko-opiskelijoille ja mahdollisille opiskelijoille ympäri maailmaa.

Olemme GMAC: n kanssa yhteistyössä kanssasi varmistaaksemme, että löydät parhaat hakijasi ohjelmaan.

Tämä kumppanuus ulottuu paljon lippulaivatuotteemme, Graduate Management Admission Test ™ (GMAT ™) -tutkimuksen ulkopuolelle. Tarjoamme myös tutkimusta ja markkinatietoa, markkinointia ja rekrytointityökaluja ja -ohjelmia, maailmanlaajuisia ammatillisia kehitysmahdollisuuksia ja innovatiivisia avustusaloitteita. Kaikki mitä teemme on suunniteltu auttamaan sinua menestymään.

Miksi GMAC? Viisi hyvää syytä

 1. GMAT-tentti on laajimmin käytetty arviointi jatko-opiskelijoiden johtamiselle ympäri maailmaa.
  Johtamiskoulujen perustama johtamiskouluille ja saatavilla 114 maassa, GMAT-tenttiä käytetään niin laajasti, koska se on luotettavin ennustaja akateemiselle menestykselle jatkojohtamisen opintoissa. GMAT-tenttipisteiden hyväksyminen antaa sinulle pääsyn laajaan joukkoon erittäin kykeneviä ja sitoutuneita tulevia opiskelijoita.

 2. Tutkijamme markkinointitiedot, tutkimus ja oivalluksemme ovat vertaansa vailla.
  Analyysimme ja tiedot GMAT-testinottajista ja jatkojohtamisen koulutuksen kysynnästä antavat tietoa kouluille ja ohjelmille maailmanlaajuisesti. Tämän ainutlaatuisen tiedon avulla voit seurata kaikkea nousevista globaaleista suuntauksista omiin parhaimpiin näkymiin. Tutkimuksemme, jonka tunnustetaan olevan sekä kohdennettu että luotettava, mainitaan johtavissa uutisissa, kuten The Wall Street Journal, Bloomberg BusinessWeek, Financial Times ja China Times.

 3. Kohdennetut rekrytointityökalut ja ohjelmasi voivat auttaa sinua löytämään oikeat ehdokkaat.
  Voimme auttaa sinua luomaan yhteyksiä, kohdistamaan henkilöitä ja rakentamaan suhteita, jotka johtavat vahvistettuihin ilmoittautumisiin. Haluamme rekrytoinnin tarkasti Graduate Management Admission Search Service (GMASS ™) -tietokannan kautta, autamme sinua löytämään parhaiten sopivat hakijat ohjelmaan.

 4. Markkinointityökalumme ja -palvelumme auttavat sinua tavoittamaan ja rekrytoimaan parhaat ehdokkaasi seuraavaan luokkaan.
  Markkinointitarjontamme avulla voit esitellä oppilaitostasi ja ohjelmasi kaikille, jotka ovat kiinnostuneita suorittamaan johtamistutkintoa. Esittele mahdollisille opiskelijoille tarjoamaasi, kutsu heidät tapahtumiin ja kerro mahdollisuuksista. Ja jos oppilaitoksesi tai ohjelmasi hyväksyy GMAT-tutkinnon, voit hyödyntää entistä enemmän tapoja, joilla mahdolliset opiskelijat löytävät sinut, ja voit vertailla itseäsi kilpailuasi vastaan ja optimoida markkinointisi.

 5. Ammatillisen kehityksen mahdollisuuksemme auttavat sinua terävöittämään taitojasi ja menestymään työssäsi.
  GMAC: llä ymmärrämme, mitä tarvitset menestymiseen urallasi, olitpa sitten sisäänpääsyveteraani tai vasta aloittamassa. Tarjoamme paikan päällä ja online-mahdollisuuksia auttaaksesi sinua ja henkilöstösi saavuttamaan uratavoitteet, suorittamaan paremmin työssäsi ja laajentamaan verkottumismahdollisuuksia globaalin tutkinnon suorittaneiden johtamiskoulutuksen yhteisössä. Pidämme myös nykyistä luetteloa ammatillisista tehtävistä, jotka ovat käytettävissä tutkinnon johtamisen koulutuksessa ympäri maailmaa.

Sijainnit

 • Reston

  PO Box 2969, 20195, Reston

 • London

  PO Box 70184, WC1A 9HZ, London

  • Hong Kong

   Graduate Management Admission Council (Hong Kong) Ltd. Hong Kong Special Administrative Region, China, , Hong Kong

   • Shanghai

    Graduate Management Admission Council (Shanghai) Management Consulting Co.,Ltd., , Shanghai

    • Gurugram

     405, 4th floor, Business Tower, Suncity, Sector 54, 122003, Gurugram

     • London

      BusinessBecause 20 Jerusalem Passage, EC1V 4JP, London

      • Concord

       The MBA Tour 73 Junction Square Drive, 01742, Concord

       Kysymyksiä