Keystone logo
Goodwin College Todistus CNC
Goodwin College

Todistus CNC

East Hartford, Yhdysvallat

1 Semesters

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 39 488 / per semester

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

CNC operaattori Training

Kasvot teollisuuden kuin me sen tunnemme on muuttunut pysyvästi. Oppia taitoja sinun täytyy onnistua nykypäivän valmistus CNC. Goodwin College n CNC-ohjelmat on suunniteltu laittaa sinut radalla palkitsevan uran tämän kysynnän alalla.

Goodwin College tarjoaa CNC ohjelmia todistus ja osakkuusyrityksen asteen tasolla. Molemmat integroida ymmärrystä valmistusprosessien, tietoa materiaaleista, ja toimiva ymmärtämistä valmistus matematiikka. Voit myös saa valmiuksia teknisiä piirustuksia, tekniset ja tietokoneavusteinen koneistus.

Yhdistetty luokkaopetuksen ja käytännön toiminnasta meidän uusi CNC 3-akselinen jyrsintä ja sorvaus koneita antaa sinulle tietoa ja työstö kokemus sinun täytyy onnistua alalla. Tässä CNC operaattori koulutusohjelma, voit myös saada syvällistä ymmärtämistä kehittyneiden Mastercam taitoja ohjelmoinnin työkalun sijainti, liike, ja syötteitä ja nopeuksilla.

Kun olet suorittanut tämän ohjelman, sinun on valmis jatkamaan National Institute for metallityöt Skills (NIMS) tilitietojen kuin CNC operaattori.

30 luotto Certificate

Me opettaa sinulle perustaidot alan työnantajat pyrkivät: ongelmanratkaisu, turvallisuus, laatu, tuotantomenetelmät, koneistus ylläpito, ja tiimityötä. Voit myös kehittää tekninen piirustus, erittely, ja matemaattisia taitoja, kun oppia materiaalin ominaisuuksista ja materiaalin käsittely teollisuudessa. Yhdistäminen luokkaopetuksen ja käytännön toiminnasta uuden CNC 3-akselinen jyrsintä ja sorvaus koneita, saat tietoa ja työstö kokemus, joka tarvitaan onnistua alalla.

Tässä ohjelmassa, voit myös saada syvällistä ymmärtämistä kehittyneiden Mastercam taitoja ohjelmoinnin työkalun sijainti, liike, ja syötteitä ja nopeuksilla. Onnistuneesti päätökseen tämän ohjelman valmistelee osallistujia jatkamaan National Institute for metallityöt Skills (NIMS) tilitietojen kuin CNC operaattori tai CNC-sertifiointi. OPINNOISTA tässä ohjelmassa voidaan soveltaa kohti osakkuusyrityksen tutkinto CNC.

18 luotto Certificate

Osana CNC osakkuusyrityksen koulutusohjelma, sinulla on mahdollisuus ansaita 18-luotto todistuksen Basic CNC Production. Opit perustaidot valmistus työnantajat pyrkivät: ongelmanratkaisu, turvallisuus, laatu, tuotantoprosessit, ylläpito tietoisuus, ja tiimityötä.

Voit kehittää tekninen piirustus, erittely, ja matemaattisia taitoja, kun oppia materiaaliominaisuudet ja materiaalin käsittelyyn.

Luokkaopetuksen yhdistetään käytännön toiminnasta uuden CNC 3-akselinen jyrsintä ja sorvaus koneita. Tulet saamaan tietoa ja työstö kokemus on onnistunut kentällä.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • Teollisuusautomaatiotekniikan perustutkinto
    • Online
  • Nopeutettu sertifikaattiohjelma: Luovuus ja tuotekehitys
    • Irvine, Yhdysvallat
  • Teollisuustekniikan tiedemies
    • Tacoma, Yhdysvallat