Keystone logo
Gies College of Business at the University of Illinois Urbana-Champaign

Gies College of Business at the University of Illinois Urbana-Champaign

Gies College of Business at the University of Illinois Urbana-Champaign

Johdanto

Olemme enemmän kuin liiketoimintaa. Numeromme todistavat sen.

Gies College of Business on yli 100 vuoden ajan tarkoituksella suunnitellut innovatiivisia ohjelmiaan, huippuluokan opetussuunnitelmaansa ja kokemuksellisia oppimismahdollisuuksiaan antaakseen mahdollisuuden ja valmistaa opiskelijoita muuttamaan suuria ideoita mielekkäiksi teoiksi. Tämä tapahtuu, kun opiskelijoilla on pääsy innovatiivisiin opetussuunnitelmiin, huippuosaajien kykyihin, huippuluokan resursseihin, vahva maine työnantajien keskuudessa ja poikkeukselliset verkostoitumismahdollisuudet.

Nykyään Gies-tiedekunta valmistelee yli 6000 tulevaa yritysjohtajaa ympäri maailmaa toteuttamaan tarkoituksensa käytännössä ja tarjoamaan muuttuvan johtajuuden globaalissa taloudessa.

Tietoja nimestämme

Vuonna 2018 alumni Larry ja Beth Gies antoi nimensä ja uskomattoman tukevan 150 miljoonan dollarin lahjan yliopistolle - kun meistä tuli virallisesti Gies College of Business. Tämä hämmästyttävä tilaisuus parantaa ydintehtäväämme tarjota koulutuskokemus, joka ulottuu liiketoiminnan ulkopuolelle.

Madison Industriesin perustajana, toimitusjohtajana ja toimitusjohtajana Larry kysyy työntekijöiltään, kollegoiltaan ja itseltään jotain erityistä. Oppimalla henkilökohtaisesti kuinka tehokasta on yhdistää mitä hän tekee joka päivä suurempaan tarkoitukseen, Larry pyytää nyt muita "etsimään miksi".

Dekaani Jeffrey R. Brown uskoo, että "miksi" yliopistollemme on vahvistunut, kun muutama erottelija muotoutuu Larryn anteliaasta lahjasta. Ensinnäkin laajennamme edelleen opetussuunnitelmaa, jonka tarkoituksena on löytää ja tutkia innovaatioita liiketoiminnassa. Toiseksi voimme nyt tarjota entistä paremman pääsyn elämää muuttavalle liiketoiminnan koulutukselle. Kolmanneksi, palkkaamme lisää tiedekuntia ja asennamme resursseja, joita tarvitaan seuraavan sukupolven yritysjohtajien inspiroimiseksi.

Jatko-ohjelmat Giesissä

Urapolustasi riippumatta, Gies Businessilla on jatko-opiskelusuunnitelma, joka antaa sinulle oikean sekoituksen luokkahuoneessa, käytännönläheisissä ja johtajuuden oppimisessa, jotta voit saavuttaa tietyt uratavoitteesi ja olla kilpailukykyisempi työmarkkinoilla. Meillä on kattava valikoima maisteriohjelmia, jotka toimitetaan tarpeisiisi sopivalla tavalla.

Kaikki ohjelmamme - kirjanpidosta, johtamiseen ja rahoitukseen - tarjoavat sinulle mahdollisuuden tutustua erilaisiin liiketoiminnan toimintoihin, oppia kriittisiä ongelmanratkaisutaitoja ja hankkia todellista johtamiskokemusta. Valmistut valmistelemaan lisäarvoa rakentamasi uran ensimmäisestä päivästä lähtien.

Sijainnit

  • Champaign

    515 East Gregory Drive, IL 61820, Champaign

Kysymyksiä