Ruoka- ja juomajohdon tutkinto – ravintolajohtaminen
George Brown College
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Toronto, Kanada
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
2 vuotta
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
CAD 17 673 / per year *
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
* kotimainen opetus | 16 490 dollaria kansainväliseen koulutukseen. Kaikki maksut voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta
Johdanto
GBC:n ruoka- ja juomahallintaohjelmassa opit jännittävästä ja monipuolisesta ruoka- ja juomateollisuudesta viinin, mixologian, yrittäjyyden ja strategisen ravintolajohtamisen kursseilla. Ensimmäinen vuosi tässä ohjelmassa antaa sinulle perustavanlaatuista alan tietämystä oppimalla ja työskentelemällä kollegoidesi kanssa kaikilla Hospitality and Tourism Management -koulun aloilla, jota kutsutaan "yhteiseksi ensimmäisen vuoden lähestymistavaksi". Ensimmäisenä vuonna saat tietoa hotelleista, tapahtumasuunnittelusta, matkailusta sekä ruoasta ja juomasta useiden käytännön ja teoreettisten kurssien kautta.
Toisen opiskeluvuoden aikana käytät teoriakäsitystäsi ainutlaatuisten oppimistekniikoiden ja korvaamattoman käytännön kokemuksen kautta. Sinulla on mahdollisuus:
- Ota haltuunsa The Chefs' House , huippuluokan ravintola- ja oppimistilamme, jossa hoidat kaikkia toimintojen osa-alueita, mukaan lukien lippujen suunnittelu ja myynti, yhteistyö alan kumppaneiden kanssa, kustannusanalyysin tekeminen sekä ruoka- ja juomamenun suunnittelu. yhteistyössä kulinaaristen opiskelijoiden kanssa.
- Aloita opettavainen virtuaalinen seikkailu ravintolasimulaatiollamme , jossa elvytät ja muutat epäonnistuneen ravintolan kannattavaksi yritykseksi käyttämällä päätöksenteko-, johtamis- ja taloussuunnittelutaitoja.
Omat koulutusvaihtoehdot
Osana neljättä lukukautta suoritat 14 viikon alan harjoittelun valitsemallasi valtakunnallisen tai kansainvälisen harjoittelun. Tämä mahdollisuus parantaa tietämystäsi todellisen maailman kokemuksella ja auttaa sinua aloittamaan kontaktiverkostosi rakentamisen. Ruoka- ja juomajohtamisohjelman suorittaminen tekee sinusta sellaisen monilahjakkaan tutkinnon, jota paikallinen ja kansainvälinen ruoka- ja juomateollisuus etsii nykypäivän kilpailuympäristössä.
Valmistuneet hankkivat taidot, joita tarvitaan ollakseen edistyneitä johtajia alalla, rikastaen ruoka- ja juomavieraiden kokemusta. Saat alan sertifikaatit elintarviketurvallisuudesta, vastuullisesta alkoholijuomapalvelusta, WSET:stä ja ensiavusta (CPR). Hioaksesi paremmin kansainvälisiä ruoka- ja juomahallintataitojasi, sinulla on mahdollisuus osallistua eksklusiiviseen Experiential Study Touriin.
Tämän ohjelman avulla voit siirtyä johonkin vieraanvaraisuus- ja matkailualan ohjelmistamme toiseen vuoteen mennessä, jos vieraanvaraisuuden kiinnostava alue muuttuu. Tiedämme myös, että elämä voi olla täynnä odottamattomia tapahtumia; Jos et pysty suorittamaan viimeistä opintovuottasi, yleinen ensimmäisen vuoden mallimme antaa sinulle mahdollisuuden valmistua yhden vuoden todistuksella Hospitality Services (H101).
Pääsymaksut
Apurahat ja rahoitus
Apurahat kansainvälisille opiskelijoille osoitteessa George Brown College ovat yleensä ohjelman sisäisiä palkintoja, jotka perustuvat opiskelijoiden akateemiseen suoritukseen (ja muihin kriteereihin) klo George Brown College akateemisen ohjelman alkamisen jälkeen.
Opetussuunnitelma
Pakolliset kurssit
Lukukausi 1 | Lukukausi 2 |
|
|
Lukukausi 3 | Lukukausi 4 |
|
|
**Sijoitustestin tulosten perusteella sinun on ehkä suoritettava COMM 1000 Introduction to College Communication ennen kuin siirryt COMM 1007:ään. Saatat myös joutua ottamaan MATH 1000 (Math Foundations) ennen kuin siirryt MATH 1102: een (Mathematics for Hospitality). COMM 1000 ja MATH 1000 eivät ole valmistumiseen vaadittavia kursseja, ja tästä ylimääräisestä kurssista veloitetaan maksu.
Ohjelman tulos
Tutkija osoittaa kykynsä:
- Suunnittele, valmista ja esittele laadukasta ruokaa ja juomaa erilaisiin vieraanvaraisuusympäristöihin.
- Tarjoa ammattitaitoista ruoka- ja juomapalvelua vieraanvaraisuusyritykselle.
- Tue toimialan ja työpaikan palvelukulttuuria omaksumalla positiivinen asenne ja ammattimainen sisustus, mukautumalla erilaisiin ja erityistarpeisiin sekä osallistumalla tiimin jäsenenä.
- Toimita asiakaspalvelua ja ratkaisuja, jotka ennakoivat, täyttävät ja/tai ylittävät yksilölliset odotukset sekä organisaation odotukset, standardit ja tavoitteet.
- Käytä markkinointikonsepteja, markkinatutkimusta, sosiaalisia verkostoja, myynnin ja tulojen hallintastrategioita, suhteiden hallintataitoja ja tuotetietämystä vieraanvaraisuuspalvelujen, tuotteiden ja asiakaskokemusten mainostamiseen ja myymiseen.
- Käytä liiketoiminta- ja ansaintamalleja sekä peruskirjanpito-, budjetointi-, talous- ja hallintotaitoja tukemaan useiden vieraanvaraisuuspalveluja ja -tuotteita tarjoavien organisaatioiden tehokasta hallintaa ja toimintaa.
- Noudata asiaankuuluvia organisaatio- ja työpaikkajärjestelmiä, prosesseja, käytäntöjä, standardeja, lakisääteisiä velvoitteita ja määräyksiä ja sovella riskienhallinnan periaatteita tukeaksesi ja ylläpitääksesi tehokasta, turvallista, turvallista, helposti saatavilla olevaa ja terveellistä vieraanvaraisuustoimintaa.
- Käytä asianmukaisia teknologioita hotelli- ja ravintola-alan palvelujen, tuotteiden ja asiakaskokemusten laadun ja tarjonnan parantamiseen sekä majoitus- ja ravitsemistoiminnan tehokkuuden mittaamiseen.
- Pysy ajan tasalla vieraanvaraisuuden trendeistä ja kysymyksistä sekä keskinäisistä riippuvuussuhteista laajemmilla matkailualan aloilla parantaaksesi työsuoritusta ja ohjataksesi urakehitystä.
- Käytä johtajuutta, tiimityötä, konflikteja ja suhteiden hallintataitoja ja -työkaluja sekä tietoa organisaatiokäyttäytymisestä, työsuhteista, työstandardeista ja ihmisoikeuksista edistääksesi positiivista työympäristöä.
- Vastaa vieraanvaraisuuspalveluiden, tuotteiden ja asiakaskokemusten toimittamisessa ilmeneviin ongelmiin ja ongelmiin käyttämällä ja edistämällä eettistä käyttäytymistä sekä yritysten sosiaalisen vastuun ja ympäristön kestävyyden parhaita käytäntöjä.
Uramahdollisuudet
Sinun urasi
Paikallisten ja kansainvälisten mahdollisuuksien maailma odottaa sinua, kun valmistut. Elintarvike- ja juomahallinnan ammattilaiset voivat perustaa urapolkunsa ravintoloissa, panimoissa, viinitiloissa, lomakohteissa, hotelleissa, klubeissa ja kongressikeskuksissa - vain muutamia mainitakseni. Pelkästään Torontossa on yli 9 000 ravintolaa ja 230 hotellia. Vaikka monet valmistuneista omistavat ja / tai harjoittavat menestyksekästä ruoka- ja ravintolatoimintaa, muut opiskelijat päättävät erikoistua esimerkiksi markkinointiin, myyntiin, henkilöstöhallintoon, rahoitukseen ja konsultointiin.
Tulevat hakukohteet
Ansaitse tutkintotodistus ja kandidaatin tutkinto. Food and Beverage - Restaurant Management -ohjelman pätevät tutkinnon suorittaneet voivat olla oikeutettuja osallistumaan Honors Bachelor of Business Administration (Hospitality) -tutkinto-ohjelmaan George Brown College edistyneenä pysyvänä opiskelijana syyskuussa tai tammikuussa. Voit myös aloittaa kevään siltalukukauden toukokuusta elokuuhun ja jatkaa koulutusohjelmaan syyskuussa. Tämä koulutuspolku vaatii vähintään arvosanan keskiarvon 3.0 pätevöityäkseen. Keskustele ohjelmakoordinaattorin kanssa artikulaatiovaihtoehdoista.