
Leipomotodistus – esityö
Toronto, Kanada
KESTO
1 Years
KIELET
Englanti
TAHTI
Täysaikainen
HAKEMUKSEN MÄÄRÄAIKA
Hakemuksen jättämisen määräaika
AIKAISIN ALOITUSPÄIVÄ
Jan 2025
LUKUKAUSIMAKSUT
CAD 20 540 / per year *
OPISKELUMUOTO
Kampuksella
* kotimainen opetus | 15 190 dollaria kansainväliseen koulutukseen. Kaikki maksut voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta
Johdanto
Jos haluat työskennellä leipurina tai kondiittorina, tästä aloitat. Tämä yksivuotinen todistusohjelma auttaa sinua aloittamaan uran leipomo- ja leivonnaiset. Opit kaikki leivonnaisten, kakkujen ja koristelun perusteet käytännön koulutuksen ja luokkahuoneopetuksen avulla. Saat myös erikoisosaamista sellaisilla aloilla kuin artesaanileipä, suklaatekniikat ja käyminen sekä ruokalistan hallinta ja ravitsemus.
Ohjelman aikataulu
Leivonta – Pre-Employment -ohjelman aikataulu on tällä hetkellä voimassa maanantaista perjantaihin. Huomaa: jotkut tunnit voivat alkaa klo 7 ja toiset voivat kestää klo 22 asti
Omat koulutusvaihtoehdot
Osana ohjelmaa harjoittelet taitojasi suorittamalla työhön integroituja oppimismahdollisuuksia ohjelman kautta. Opiskelijat suorittavat 24 tuntia, johon voi sisältyä viikonloppuja, mallinnustoimintaa ja teollisuuden toimintaa. Tämä arvokas kokemus voidaan lisätä ansioluetteloosi.
Pääsymaksut
Apurahat ja rahoitus
Apurahat kansainvälisille opiskelijoille osoitteessa George Brown College ovat yleensä ohjelman sisäisiä palkintoja, jotka perustuvat opiskelijoiden akateemiseen suoritukseen (ja muihin kriteereihin) klo George Brown College akateemisen ohjelman alkamisen jälkeen.
Opetussuunnitelma
Pakolliset kurssit
Lukukausi 1 | Lukukausi 2 |
|
|
* 7 viikon kurssi
** Sijoitustestin tulosten perusteella sinun on ehkä suoritettava COMM 1000 (Introduction to College Communication) ennen COMM 1007:ään siirtymistä. Saatat myös joutua ottamaan MATH 1000 (matematiikan perusteet) ennen kuin siirryt MATH1102: een (matematiikka vieraanvaraisuuteen). COMM 1000 ja MATH1000 eivät ole valmistumiseen vaadittavia kursseja, ja näistä ylimääräisistä kursseista veloitetaan maksu.
Ohjelman tulos
Valmistunut on luotettavasti osoittanut kykynsä:
- Tunnista ainesosien toiminta ja vaikutukset toisiinsa ja ennusta, miten ne vaikuttavat lopputuotteeseen.
- Suorita ongelmanratkaisu ja vianmääritys reseptejä.
- Suorita leipomon tai leivonnaisen päivittäiseen tuotantoon liittyvät perustekniikat.
- Tunnista ja tuota sekä klassisia että moderneja leivonnaisia.
- Sovelletaan paikallisen terveysyksikön määrittämiä elintarviketurvallisuusperiaatteita ja -käytäntöjä.
- Käytä matemaattisia perusperiaatteita ja reseptimuunnoksia, leipomoformulaatioita ja prosenttiosuuksia.
- Harjoittele leipomon päivittäisessä toiminnassa käytettäviä taitoja, mukaan lukien kustannusten hallinta, ruokakustannukset, prosenttiosuudet, työvoimakustannukset ja varastonhallinta.
Ohjelman lukukausimaksu
Uramahdollisuudet
Sinun urasi
Tämä ohjelma antaa sinulle perustaidot, joita tarvitaan jännittävään ja palkitsevaan uraan esimerkiksi seuraavilla aloilla:
- suuri leipomotuotanto
- Hotellin leivonnaiset
- catering-yritykset
- Mikä tahansa lukemattomista leipomoista, erikoiskakuista ja leivonnaisista, jotka sijaitsevat ympäri maailmaa
Voit jopa yhdistää oppimasi taidot yrittäjähenkeesi ja perustaa oman yrityksen.
Tulevat hakukohteet
Kun olet valmistunut mistä tahansa kulinaarisesta tai leivonta- ja leivonnaishoito-ohjelmasta Ontariossa (tai yhden vuoden sertifikaattiohjelmasta, jolla on yhden vuoden kokemus alalta), voit hakea Advanced French Patisserie -jatko-ohjelmaamme (H413).
Valmistuneet voivat saada suoran pääsyn leivonta- ja leivonnaistaiteen johtamisen tutkinto-ohjelman toiseen vuoteen. Kesälukukauden valmistuneet voidaan hyväksyä syyslukukaudella tilan saatavuuden perusteella. Ota yhteyttä ohjelmakoordinaattoriin saadaksesi lisätietoja.