Kulinaarisen johtamisen tutkinto – ravitsemus
George Brown College
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Toronto, Kanada
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
2 vuotta
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
CAD 18 536 / per year *
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
* kotimainen opetus | 16 490 dollaria kansainväliseen koulutukseen. Kaikki maksut voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta
Johdanto
Sinulla on intohimo ruokaan, ruoanlaittoon ja terveyteen, ja ymmärrät, että ihmiset ovat yhä enemmän huolissaan ravinnosta ja elämäntavoista. Voit yhdistää kulinaarisia taitoja ja ravintoa harjoitellessasi palkitsevaa uraa Culinary Management – Nutrition -ohjelmassa.
Tässä kaksivuotisessa tutkinto-ohjelmassa opit työskentelemään erilaisissa ympäristöissä, mukaan lukien elintarviketeollisuus, vastaamaan yhä enemmän terveystietoisempien kuluttajien vaatimuksiin. Tässä ohjelmassa yhdistyvät kulinaaristen tekniikoiden, ruokapalveluiden hallinnan, ainesosien tuntemuksen, terveellisten reseptien, ruokalistan ja elintarviketuotekehityksen opetus sekä ravitsemusalan viimeisimmät saavutukset. Opit dynaamisessa ympäristössä, joka sisältää mielenosoituksia, luentoja ja käytännön kulinaarisia harjoituksia.
Suoritat myös seitsemän viikon alan harjoittelun viimeisen lukukauden aikana, mikä antaa sinulle loistavan etumatkan aloittaessasi urasi.
Ohjelman aikataulu
Culinary Management – Nutrition -ohjelman aikataulu toimii tällä hetkellä maanantaista perjantaihin. Huomaa: jotkut tunnit voivat alkaa klo 7 ja toiset voivat kestää klo 22 asti
Omat koulutusvaihtoehdot
Suoritat seitsemän viikon alan harjoittelun viimeisen lukukauden aikana. George Brown työskentelee työnantajien ja alan kumppaneiden kanssa tunnistaakseen mahdollisia työkokemusmahdollisuuksia. Opiskelijoita kannustetaan myös voimakkaasti hakemaan itseohjautuvaa alan työkokemusta kulinaarisen hallinnon sisällä, jonka he uskovat tarjoavan oppimiskokemuksia, joita he arvostavat ja jotka vastaavat ohjelman oppimistuloksia.
Tämä arvokas työkokemus voidaan vuorostaan lisätä ansioluetteloosi. Muodollisemman työkokemuksen lisäksi George Brown College pyrkii tarjoamaan oppimismahdollisuuksia todellisten haasteiden ja asiakkaiden kanssa.
Pääsymaksut
Apurahat ja rahoitus
Apurahat kansainvälisille opiskelijoille osoitteessa George Brown College ovat yleensä ohjelman sisäisiä palkintoja, jotka perustuvat opiskelijoiden akateemiseen suoritukseen (ja muihin kriteereihin) klo George Brown College akateemisen ohjelman alkamisen jälkeen.
Opetussuunnitelma
Pakolliset kurssit
Lukukausi 1 | Lukukausi 2 |
|
|
Lukukausi 3 | Lukukausi 4 |
|
|
* 7 viikon kurssi
**Sijoitustestin tulosten perusteella sinun on ehkä suoritettava COMM 1000 Introduction to College Communication ennen kuin siirryt COMM 1007:ään. Saatat myös joutua ottamaan MATH 1000 (Math Foundations) ennen kuin siirryt MATH 1102: een (Mathematics for Hospitality). COMM 1000 ja MATH 1000 eivät ole valmistumiseen vaadittavia kursseja, ja tästä ylimääräisestä kurssista veloitetaan maksu.
Ohjelman tulos
Tutkija osoittaa kykynsä:
- Tarjoa edistynyttä kulinaarista suunnittelua, valmistelua ja esittelyä erilaisiin ruokapalveluympäristöihin käyttämällä erilaisia klassisia ja nykyaikaisia tekniikoita.
- Käytä perus- ja edistynyttä ruokaa ja leivontatiedettä ruoanvalmistukseen halutun lopputuotteen luomiseksi.
- Edistää ja valvoa muiden sitoutumista hyvin hoidetun keittiöympäristön tarjoamiseen ja sellaisten elintarvikkeiden ja juomien tarjoamiseen, jotka eivät sisällä haitallisia bakteereja tai muita epäpuhtauksia ja jotka noudattavat terveys-, turvallisuus-, sanitaatio- ja elintarvikkeiden käsittelymääräyksiä.
- Varmista keittiön turvallinen toiminta ja kaikki ruoanvalmistuksen näkökohdat edistääksesi terveellisiä työtiloja, vastuullista keittiön johtamista ja resurssien tehokasta käyttöä.
- Luo ruokalistoja, jotka heijastavat tietoa ravitsemuksesta ja elintarvikkeiden ainesosista, edistävät yleistä terveyttä ja hyvinvointia, vastaavat erilaisiin ravitsemustarpeisiin ja mieltymyksiin sekä käsittelevät erityisruokavalioiden, ruoka-allergioiden ja intoleranssien muutoksia tarpeen mukaan.
- Käytä liiketoimintaperiaatteita ja tunnustettuja alan kustannuslaskenta- ja valvontakäytäntöjä ruokapalvelutoimintoihin hallitaksesi ja edistääksesi verotuksellisesti vastuullista toimintaa.
- Sovella tietoa kestävyydestä, eettisestä ja paikallisesta ruoanhankinnasta sekä elintarviketurvasta ruoanvalmistukseen ja keittiön hallintaan tunnistamalla mahdolliset vaikutukset elintarviketuotantoon, kuluttajien valintoihin ja ruokapalvelualan toimintaan.
- Valitse ja käytä teknologiaa, mukaan lukien nykyaikaiset keittiölaitteet, elintarvikkeiden tuotantoon ja myynninedistämiseen.
- Toimi tehokkaasti ruoan ja juoman valmistus- ja palvelutiimin jäsenenä ja edistä ruokapalvelutoiminnan onnistumista soveltamalla itseohjautuvuutta ja ihmissuhdetaitoja.
- Kehitä strategioita jatkuvaan henkilökohtaiseen ja ammatilliseen oppimiseen varmistaaksesi valuutan ja reagoinnin kehittyviin kulinaarisiin tekniikoihin, määräyksiin ja käytäntöihin ruokapalvelualalla.
- Osallistu sellaisten markkinointistrategioiden kehittämiseen, jotka edistävät ruokapalveluliiketoiminnan menestyksekästä toimintaa.
- Osallistu erilaisten ruoka- ja juomatoimintojen liiketoiminnan johtamiseen edistääksesi kiinnostavaa työympäristöä, joka heijastaa erinomaista palvelua.
Uramahdollisuudet
Sinun urasi
Olet matkalla tyydyttävään uraan erilaisissa organisaatioissa, jotka keskittyvät ruokaan ja ravitsemukseen. Tähän sisältyy:
- Ravintolat
- Hotellit
- Kylpylät
- Lomakeskus
- Koulut
- Valmistajat
- Terveys- ja kuntoilutilat
- Vanhusten asunnot ja pitkäaikaishoitolaitokset
- Yksityinen kokki
Koulutuksesi antaa sinulle myös tarvittavat taidot oman yrityksen perustamiseen yrittäjänä, ehkä henkilökohtaisena kokkina. Sinulla on vapaus mennä moniin suuntiin ruoanvalmistukseen, ruokalistan suunnitteluun, laadunvarmistukseen ja reseptien / ruokakonseptien kehittämiseen liittyvissä tehtävissä.
Jotkut valmistuneista nauttivat palkitsevista tehtävistä kokkeina, kokkeina, ruokapalvelujohtajina, resepti- / tuotekehittäjinä, yrittäjinä tai kulinaarisina kouluttajina.
Tulevat hakukohteet
Jatko-opintomahdollisuudet
Elintarvikkeiden ja ravitsemuksen hallintaohjelma (jatko-opiskelija) (H402)
Jos olet kulinaarinen johtaminen - ravitsemustutkinnon suorittanut, jolla on intohimo terveydenhuoltoon ja ravitsemukseen ja halu auttaa muita samalla kun otat urasi seuraavalle tasolle, yhden vuoden ruoka- ja ravitsemusjohtamisen tutkintotodistusohjelmamme on mitä etsit.
H402 Food and Nutrition Management -ohjelma on akkreditoitu Kanadan ravitsemushallinnon yhdistyksen toimesta, mikä on välttämätöntä elintarvike- ja ravitsemuspäällikön työllistämiseksi Ontariossa.