Kulinaarisen johtamisen tutkinto (integroitu oppiminen)
George Brown College
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Toronto, Kanada
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
2 - 4 vuotta
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
CAD 27 067 / per year *
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
* kotimainen opetus | 15 190 dollaria kansainväliseen koulutukseen. Kaikki maksut voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta
Johdanto
Tämä ohjelma on kehitetty mahdollistamaan integroitu oppiminen, johon osallistut sinä, korkeakoulu ja alan kumppanimme. Se luotiin vastaamaan alan välittömään tarpeeseen korkeasti koulutetuista kulinaarisen johtamisen tutkinnon suorittaneista, joilla on todellista keittiökokemusta ja kokin koulutus.
Tässä ohjelmassa työskentelet kohti kulinaarisen johtamisen tutkintotodistusta neljänä peräkkäisenä lukukautena. Vaikka tämä ohjelma on suunniteltu tarjoamaan samat oppimistulokset kuin Culinary Management (H100), hyödyt myös lukukausista 3 ja 4, jotka on integroitu suoraan teollisuuteen.
Ensimmäisellä lukukaudella opit modernissa keittiössä työskentelyyn vaadittavat kulinaariset perustaidot ja teoriat sekä keskeiset alan työllistettävyystaidot, kuten viestintä ja vieraanvaraisuuden matematiikka. Toisella lukukaudella kehität edistyneempiä kulinaarisia taitojasi ja laajennat ruoka-, viini- ja kulinaarisen kulttuurin tietämystäsi valmistautuessasi kenttään.
Kolmannella lukukaudella koet kulinaarisen teollisuuden omakohtaisesti residenssisi aikana huippumoderneissa oppimistiloissamme, The Chefs' Housessa ja The Caféssa, jossa työskentelet nousevien huippulahjakkuuksien kanssa palvellessasi yleisöä vaativille kaupunkiruokailijoille. Tämä kokemus on samaan aikaan luokan sisäisten ja online-teoriapohjaisten Chef School -kurssien kanssa tukemaan oppimistasi ja kehitystäsi.
Neljännellä lukukaudella suoritat opintosi integroidulla 14 viikon teollisuuden residenssillä yhdellä johtavista kulinaarisista ja ravitsemisalan kumppaneistamme samanaikaisesti teoriapohjaisten verkkokurssien kanssa. Online-asynkroninen oppimisfoorumi tarjoaa mahdollisuuden joko paikallisiin tai kansainvälisiin harjoitteluihin.
Tämä integroitu ohjelma on ihanteellinen omatoimisille henkilöille, jotka haluavat parantaa ruoka-alan työllistettävyyttään valmistumisen jälkeen.
Ohjelman aikataulu
Culinary Management (Integrated Learning) -ohjelman aikataulu toimii tällä hetkellä maanantaista perjantaihin. Huomaa: jotkut tunnit voivat alkaa klo 7 ja toiset voivat kestää klo 22 asti
Omat koulutusvaihtoehdot
Kolmannella lukukaudella koet kulinaarisen teollisuuden omakohtaisesti residenssisi aikana huippumodernissa oppimisravintolassamme The Chefs' Housessa ja The Caféssa.
Neljännellä lukukaudella suoritat opintosi integroidulla 14 viikon teollisuuden residenssillä yhdellä johtavista kulinaarisista ja ravitsemisalan kumppaneistamme samanaikaisesti teoriapohjaisten verkkokurssien kanssa.
George Brown työskentelee työnantajien ja alan kumppaneiden kanssa tunnistaakseen mahdollisia työkokemusmahdollisuuksia. Opiskelijoita kannustetaan myös voimakkaasti hakemaan itseohjautuvaa alan työkokemusta kulinaarisen hallinnon sisällä, jonka he uskovat tarjoavan oppimiskokemuksia, joita he arvostavat ja jotka täyttävät ohjelman oppimistulokset.
Tämä arvokas työkokemus voidaan lisätä ansioluetteloosi. Muodollisemman työkokemuksen lisäksi George Brown College pyrkii tarjoamaan oppimismahdollisuuksia todellisten haasteiden ja asiakkaiden kanssa.
Pääsymaksut
Apurahat ja rahoitus
Apurahat kansainvälisille opiskelijoille osoitteessa George Brown College ovat yleensä ohjelman sisäisiä palkintoja, jotka perustuvat opiskelijoiden akateemiseen suoritukseen (ja muihin kriteereihin) klo George Brown College akateemisen ohjelman alkamisen jälkeen.
Opetussuunnitelma
Pakolliset kurssit
Lukukausi 1 | Lukukausi 2 |
|
|
Lukukausi 3 | Lukukausi 4 |
|
|
* 7 viikon kurssi
**Sijoitustestin tulosten perusteella sinun on ehkä suoritettava COMM 1000 Introduction to College Communication ennen kuin siirryt COMM 1007:ään. Saatat myös joutua ottamaan MATH 1000 (Math Foundations) ennen kuin siirryt MATH 1102: een (Mathematics for Hospitality). COMM 1000 ja MATH 1000 eivät ole valmistumiseen vaadittavia kursseja, ja tästä ylimääräisestä kurssista veloitetaan maksu.
Ohjelman tulos
Valmistunut on luotettavasti osoittanut kykynsä:
- Tarjoa edistynyttä kulinaarista suunnittelua, valmistelua ja esittelyä erilaisiin ruokapalveluympäristöihin käyttämällä erilaisia klassisia ja nykyaikaisia tekniikoita.
- Käytä perus- ja edistynyttä ruokaa ja leivontatiedettä ruoanvalmistukseen halutun lopputuotteen luomiseksi.
- Edistää ja valvoa muiden sitoutumista hyvin hoidetun keittiöympäristön tarjoamiseen ja sellaisten elintarvikkeiden ja juomien tarjoamiseen, jotka eivät sisällä haitallisia bakteereja tai muita epäpuhtauksia ja jotka noudattavat terveys-, turvallisuus-, sanitaatio- ja elintarvikkeiden käsittelymääräyksiä.
- Varmista keittiön turvallinen toiminta ja kaikki ruoanvalmistuksen näkökohdat edistääksesi terveellisiä työtiloja, vastuullista keittiön johtamista ja resurssien tehokasta käyttöä.
- Luo ruokalistoja, jotka heijastavat tietoa ravitsemuksesta ja elintarvikkeiden ainesosista, edistävät yleistä terveyttä ja hyvinvointia, vastaavat erilaisiin ravitsemustarpeisiin ja mieltymyksiin sekä käsittelevät erityisruokavalioiden, ruoka-allergioiden ja intoleranssien muutoksia tarpeen mukaan.
- Käytä liiketoimintaperiaatteita ja tunnustettuja alan kustannuslaskenta- ja valvontakäytäntöjä ruokapalvelutoimintoihin hallitaksesi ja edistääksesi verotuksellisesti vastuullista toimintaa.
- Sovella tietoa kestävyydestä, eettisestä ja paikallisesta ruoanhankinnasta sekä elintarviketurvasta ruoanvalmistukseen ja keittiön hallintaan tunnistamalla mahdolliset vaikutukset elintarviketuotantoon, kuluttajien valintoihin ja ruokapalvelualan toimintaan.
- Valitse ja käytä teknologiaa, mukaan lukien nykyaikaiset keittiölaitteet, elintarvikkeiden tuotantoon ja myynninedistämiseen.
- Toimi tehokkaasti ruoan ja juoman valmistus- ja palvelutiimin jäsenenä ja edistä ruokapalvelutoiminnan onnistumista soveltamalla itseohjautuvuutta ja ihmissuhdetaitoja.
- Kehitä strategioita jatkuvaan henkilökohtaiseen ja ammatilliseen oppimiseen varmistaaksesi valuutan ja reagoinnin kehittyviin kulinaarisiin tekniikoihin, määräyksiin ja käytäntöihin ruokapalvelualalla.
- Osallistu sellaisten markkinointistrategioiden kehittämiseen, jotka edistävät ruokapalveluliiketoiminnan menestyksekästä toimintaa.
- Osallistu erilaisten ruoka- ja juomatoimintojen liiketoiminnan johtamiseen edistääksesi kiinnostavaa työympäristöä, joka heijastaa erinomaista palvelua.
Uramahdollisuudet
Sinun urasi
Mahdollisuuksien maailma odottaa sinua, kun valmistut. Pelkästään Torontossa on yli 9 000 ravintolaa, hotellien ruokasalia, kahviloita ja ruokapaikkoja sekä lukuisia klubeja ja lomakohteita, kylpylöitä ja catering-yrityksiä. George Brownissa oppimasi taidot ovat työnantajien kysyntää sekä Kanadassa että kansainvälisesti, ja sinulla on koulutus menestyksekkään uran rakentamiseksi kotona tai ympäri maailmaa.
Tulevat hakukohteet
Valmistuneet voivat olla oikeutettuja suoraan useisiin George Brown College ohjelmiin, mukaan lukien kulinaariset taiteet - italia, elintarvike- ja ravitsemushallinta (tarvitaan ylimääräinen kirjanpitokurssi), Advanced French Patisserie ja kolmas vuosi Honors Bachelor of Commerce (Culinary Management) -ohjelma.
Opiskelijoille, jotka suorittavat tämän ohjelman onnistuneesti, voidaan myöntää edistynyt asema Johnson & Walesin yliopistossa Yhdysvalloissa ja muissa johtavissa kansainvälisissä yliopistoissa.