Keystone logo
Glendale Community College

Glendale Community College

Glendale Community College

Johdanto

Glendale Community College (Glendale, Kalifornia) perustettiin vuonna 1927, ja se on tarjonnut "yli 85 vuoden korkealaatuista ja laadukasta koulutusta" tänä aikana. Glendale College tai " GCC " on täysin akkreditoitu alueellisessa akkreditointielimessä "WASC", ja se rekisteröi 16 000 opiskelijaa lukukauden aikana. Kollegiossa on myös aktiivinen ja dynaaminen kansainvälinen opiskelijaohjelmaosasto - johon ilmoittautuu 500 kansainvälistä opiskelijaa yli 50 maasta. GCC on yksi korkeimmista "siirtonopeuksista" nelivuotisiin yliopistoihin Kalifornian kahden vuoden yhteisöopistoissa. Tämä järjestelmä on ihanteellinen kansainvälisille opiskelijoille, koska sen avulla F-1-viisumin opiskelijat voivat säästää aikaa ja rahaa Yhdysvaltain perustutkinto-ohjelmissaan.

46563_GCCADBldg..jpg

Kansainvälinen opiskelijatoimisto

  • Kokopäiväinen ammattitaitoinen henkilökunta, jolla on maailmanmatkailukokemus ja moninkertainen kielitaito.
  • Täysi tuki pääsykäsittelylle, arvioinnille ja onnistuneelle ilmoittautumiselle.
  • Täysi tukipalvelu akateemiselle neuvonnalle / luokkien rekisteröinnille ja maahanmuutto-neuvonnalle. "Uusi opiskelijan suunta" tarjosi syksyn ja kevätlukukauden.
  • Ohjelmointi sekä kampuksella että kampuksen ulkopuolella International Student Clubin kanssa. Aktiivinen opiskelijakunta. Yhdistys, seurojen, tapahtumien ja yleisurheilun ohella.
  • Kampuksen ulkopuolella olevat asunnot ja isäntäperheen "Homestay" -sijoitukset

Nopeat faktat

Akkreditointi: Täysin akkreditoitu laitos: WASC: Läntinen koulujen ja korkeakoulujen yhdistys. GCC perustettiin vuonna 1927 ja se on yksi vanhimmista CA-yhteisön korkeakouluista. "Yli 90 vuotta korkealaatuista koulutusta.

Pääsyvaatimukset: Lukion kopiot ja tutkintotodistus; vähintään 2,0 tai "C" -luokituksen keskiarvo, jos siirryt suoraan yhdysvaltalaisesta korkeakoulusta tai yliopistosta. TOEFL-pisteet vähintään 45 iBT: llä tai IELTS-bändin pisteet vähintään 4,5 - jos englanti ei ole ensimmäinen opetuskielesi. Myös vakuutus tukilomakkeesta ja tiliotteesta sekä yhden sivun oma essee. "Ehdollinen pääsy" on tarjolla opiskelijoille, joilla ei ole TOEFL: ää tai IELTS: ää ja jotka siirtyvät kielikouluohjelmasta.

Kampus ja palvelut: Luonnonkaunis ja moderni 100 hehtaarin ja 25 rakennuksen kampus, jotka sijaitsevat San Rafael -vuoren rinteillä - näkymät Glendalen kaupunkiin ja osiin Suur-Los Angelesin taivaanrantaa ja metroaluetta. Erittäin turvallinen esikaupunkialue ihanteellisella asuinalueella. Glendalen kaupunkiin on viitattu "jalokivikaupunkina" Etelä-Kaliforniassa.

Tarjotut tutkinnot: Associate in Arts (AA), Associate in Science (AS); yhdessä lyhytaikaisten todistusohjelmien ja yleiskoulutuskurssien kanssa. Tarjolla oli yhteensä 75 akateemista majoria; täysin siirrettävissä nelivuotisiin yliopistoihin Yhdysvalloissa

Ilmoittautumisnumerot: yhteensä 15 000 opiskelijaa; sisältää 500 kansainvälisen viisumin opiskelijaa (joka lukukausi) yli 50 maasta. Suosituimpia maita ovat perinteisesti edustaneet Etelä-Korea, Japani, Kiina, Hong Kong, Indonesia, Vietnam, Taiwan, Ruotsi, Saudi-Arabia, Filippiinit, Brasilia ja Armenia.

Tiedekunta / henkilöstö: Kokopäiväiset ja osa-aikaiset opettajat - jotka ovat ansainneet maisterin ja tohtorin tutkinnon valitsemallaan tieteenalalla. Pienet luokat (keskimääräinen luokan koko 25-30 opiskelijaa), seminaarit ja nykyaikaiset tietotekniikan / tieteen laboratoriot.

Asuminen ja "kotimajoitukset": Kampuksen ulkopuolella olevat asunnot sisältävät huoneistoja, vierastaloja ja amerikkalaisia isäntäperheitä tai "Homestay" -vaihtoehtoja Homestay Placement Company - ISP: n, International Student Placementsin kautta. Huomaa: kampuksen asuntoja tai makuusaleja ei ole saatavana. Kotimajoitusta varten ota yhteyttä Internet-palveluntarjoajaan: [email protected]; Verkkosivusto: www.ISPHomestays.com.

Tärkeimmät tutkimusalat: 75 akateemista pääaineenaan johtavia tutkintoja. Suosittuja koulutusaloja ovat kirjanpito, animaatioiden suunnittelu, taide / kuvataide, ilmailu (lentohenkilökunnan sertifikaatti); Liikkeenjohto, tietojenkäsittelytiede / tietojärjestelmät, kulinaariset taiteet (ravintola- ja hotellihallinnon kanssa); Tanssi, graafinen suunnittelu, joukkoviestintä, musiikki, terveystieteet / sairaanhoito, luonnontieteet / fysiikka, teatteri ja esittävät taiteet.

Siirtonopeus yliopistoihin: Glendale Community College perinteisesti yksi korkeimmista "siirtonopeuksista" Kalifornian yhteisöopistoissa. Suurin osa Glendale College -opiskelijoista (Associate Degree -tutkinnon suorittamisen ja vähintään 60 lukukauden opintopisteen jälkeen) siirtyy Kalifornian osavaltion yliopiston (CSU) tai Kalifornian yliopiston (UC) järjestelmän eri kampuksille. Myös "siirtosopimuksiin" monien yksityisten laitosten kanssa kuuluu Etelä-Kalifornian yliopisto (USC), Loyola Marymount University, Pepperdine University. & Occidental College - muiden alueellisesti akkreditoitujen oppilaitosten joukossa. GCC "src =" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/45/45995_Screen_Shot_2017-03-28_at_5.36.00_PM.png "alt =" GCC "/ >

Akateemiset ohjelmat

Glendale Community College on palvellut Glendalea ja sitä ympäröivää aluetta vuodesta 1927 ansaitessaan vahvan maineen akateemisesta huippuosaamisesta, joka vastaa muuttuvan maailman tarpeita. Täysin akkreditoituna laitoksena Glendale CC tarjoaa jännittävän valikoiman akateemisia, ammatillisia ja lyhytaikaisia kursseja. Kollegio tarjoaa noin 75 akateemista pääaineen, jotka johtavat liitännäistutkintoon, sekä laajan valikoiman yleissivistäviä kursseja - mikä antaa opiskelijoille mahdollisuuden täyttää vaatimukset kahden ensimmäisen vuoden aikana ja siirtyä sitten yliopistoon, jolla on täysi junioriasema. Tämä antaa kansainvälisille opiskelijoille mahdollisuuden säästää aikaa ja rahaa koulutukseensa Yhdysvalloissa. Glendalen kansainväliset opiskelijat voivat järjestää yksittäisiä tapaamisia akateemisten ohjaajien kanssa, jotka neuvovat opiskelijoita heidän akateemisesta suunnitelmastaan, menestymiseen tarvittavista yleisistä perehdytystaidoista ja kurssirekisteröinnistä kokopäiväisenä opiskelijana (12 yksikköä lukukaudessa).

GCC

Sijainti ja ilmasto

Glendale Community College sijaitsee Glendalen kaupungissa, turvallisessa ja esikaupunkialueella sijaitsevassa asuinyhteisössä noin kymmenen mailia (tai 20 kilometriä) koilliseen Los Angelesista. Sekoitus modernia ja perinteistä, Glendale College tarjoaa luonnonkaunisen rinteessä olevan kampuksen San Rafael -vuoren rinteillä, josta on näkymät Glendalen laaksoihin ja osiin Los Angelesin taivaanrantaa. Kampuksella on 100 hehtaaria ja 18 rakennusta, mukaan lukien uusi "tiedekeskus" -kompleksi, jossa on planetaario, ja vasta uusittu opiskelijakeskus / kirjakauppa, kahvila ja kulinaarisen taiteen laitos. Muita palveluja ja mukavuuksia ovat kunnostettu kirjasto, erilaiset tietokonelaboratoriot, opiskelijoiden terveyskeskus, siirtokeskus, matematiikka / tiedekeskus, edistyksellinen teknologiakeskus, esittävän taiteen auditorio, opiskelijataidenäyttelyt, kuntosali ja urheilurata. Glendalen kaupungissa on 200 000 asukasta. Etelä-Kalifornian ilmasto on yleensä leuto ja lämmin ilmasto ympäri vuoden, ja keskilämpötilat vaihtelevat talvikuukausien välillä 15 ° C ja kesän 35 ° C.

Kansainvälinen opiskelijaelämä

Kaikkien uusien kansainvälisten opiskelijoiden on osallistuttava erityiseen suuntaan ennen syksyn ja kevään lukukautta. Opiskelijoita kannustetaan saapumaan vähintään kaksi viikkoa ennen lukukauden alkua erityisneuvontaan, testaamiseen ja akateemisen kurssin suunnitteluun. Opiskelijat ovat tervetulleita kollegion presidentti, erilaiset tiedekunnat, henkilökunta, vastaanottohenkilöstö ja sairausvakuutuksen edustajat. Opiskelijoille annetaan yksityiskohtaiset ohjeet ja apua rekisteröintiprosessissa. Kaikki asiaankuuluvat maahanmuuttomääräykset ja -menettelyt selitetään yksityiskohtaisesti. Englanninkielinen testaus on saatavilla niille opiskelijoille, jotka eivät pystyneet suorittamaan testiä ennen perehdytystä. Kampuksen ulkopuolella olevat asuntotiedot ovat saatavilla opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita huoneistoista, kämppäkavereiden sijoittamisesta tai ehkä asumisesta isäntäperäisen amerikkalaisen perheen kanssa. Glendalen kansainvälinen opiskelijaväestö on aktiivinen ja olennainen osa College-yhteisöä. Kulttuurisiin ja sosiaalisiin kohokohtiin kuuluvat opiskelijahallitukseen liittyvä kansainvälinen opiskelijajärjestö ja keväällä järjestettävä vuosittainen "kansainvälinen viikko", johon kuuluu muotinäytös, maailmamusiikkia, kulttuurinäyttelyitä, ruokamessut ja päivällistanssi. Kansainvälinen toimisto tukee myös erilaisia "kenttäretkiä" paikallisiin nähtävyyksiin ympäri Etelä-Kaliforniaa.

46564_GCCPlanetariumDome.jpg

Sijainnit

  • Glendale

    1500 North Verdugo Road , 91208-2894, Glendale

Kysymyksiä