Keystone logo
© General Assembly
General Assembly

General Assembly

General Assembly

Johdanto

General Assemblyssä kuka tahansa voi hankkia kysytyt tekniset taidot kolmessa tai kahdeksassa kuukaudessa, jotta hän voi aloittaa uran koodauksen, datan tai UX-suunnittelun alalla. General Assemblyn bootcamppeja vetävät kouluttajat, jotka ovat alansa asiantuntijoita, ja niitä tukee urapalvelualusta, jonka avulla voit löytää työpaikan, jota voit rakastaa, sekä yli 100 000 valmistuneen muodostama verkosto eri puolilla maailmaa.

Bootcampit ovat aloittelijoille suunnattuja ohjelmia, joilla on vain vähän tai ei lainkaan ennakkoedellytyksiä. Opiskelijat keskustelevat General Assemblyn vastaanottotiimin kanssa selvittääkseen taustansa, uratavoitteensa, oppimistyylinsä, stipendikelpoisuutensa ja tarpeisiinsa parhaiten sopivat rahoitusvaihtoehdot. Valmistuneena sinulla on salkku yksilö- ja tiimipohjaisia projekteja, jotka osoittavat työvalmiutesi rekrytoiville johtajille, urapalvelualusta, joka opastaa sinua työnhaussa, ja verkosto ammattilaisia, jotka ovat muuttaneet uraansa.

Tehtävä

Yleiskokouksen tehtävänä on edistää maailmanlaajuista yhteisöä, joka koostuu yksilöistä, joilla on valtuudet tehdä työtä, jota he rakastavat. Visiomme on tulla yritykseksi, joka tunnustetaan kaikkialla maailmassa siitä, että se rakentaa läpinäkyviä väyliä alan mullistavimpaan työhön. Teemme sen seuraavasti:

 • Tarjoamme luokkansa parasta käytännönläheistä koulutusta teknologian, liiketoiminnan, datan ja suunnittelun alalla.
 • Tarjotaan mahdollisuuksia, jotka lisäävät taitoja, itseluottamusta ja vapautta uralla.
 • Yrittäjien, ammattilaisten ja osallistujien maailmanlaajuisen verkoston kasvattaminen:
  , jotka ovat kiinnostuneita toistensa menestyksestä.

Paras polku uudelle teknisen alan uralle

Tee oikeat yhteydet

Pääset hyödyntämään lähes 100 000:n huipputeknologiayrityksen alumni-verkostoa ympäri maailmaa sekä lähes 20 000:n huipputyönantajan maailmanlaajuista rekrytointikumppaniverkostoa, joka luottaa GA:n tutkinnon suorittaneisiin. Osana Adecco Groupia meillä on vertaansa vailla oleva ulottuvuus - vertaansa vailla olevia uramahdollisuuksia varten.

Ole työvalmis ensimmäisestä päivästä lähtien

Hanki todelliset, käytännönläheiset tekniset taidot, joita tarvitset aloittaaksesi uuden uran tai siirtyäksesi uuteen tehtävään, sekä pehmeät taidot, joita tarvitset ollaksesi valmis työhön jo ennen ensimmäistä työpäivääsi.

Opi alan ammattilaisilta

Opi opettajilta, joilla on käytännön kokemusta huipputeknologiayrityksistä. He ovat olleet siellä - ja he tietävät, mitä huipputyönantajat etsivät teknologiaosaajilta.

Hanki uravalmennusta menestykseen

Työskentele kahdenkeskisesti omistautuneen uravalmentajan kanssa - ja saat ohjausta, jota tarvitset uratavoitteidesi saavuttamiseen.

Pääsymaksut

Pääsysäännöt ja -menettelyt

Pääsy kaikille General Assembly kursseille, lukuun ottamatta Georgiassa tarjottuja kursseja, edellyttää, että opiskelijalla on ylioppilastutkinto tai vastaava (General Education Diploma — GED) tai Yhdysvaltain tunnustaman akkreditoivan yhdistyksen akkreditoima korkeakoulututkinto. opetusministeriö. General Assembly ei hyväksy päteviä opiskelijoita.

Kansainväliset opiskelijat ja englanninkieliset palvelut

General Assembly ei tarjoa viisumipalveluita muista maista tuleville opiskelijoille tai englanninkielisiä palveluita. General Assembly ei myöskään takaa opiskelijastatusta tai muita siihen liittyviä maksuja. General Assembly ei tarjoa englantia toisena kielenä. Kaikki ohjeet ovat englanniksi. Englannin kielen taidon todistavat:

 • Valintahaastattelu.
 • Kuitti aiemman koulutuksen asiakirjoista, kuten hakusäännöissä on mainittu.
 • Englannin kielenä vieraana kielenä (TOEFL) -testin pistemäärä on vähintään 80 Internet-pohjaisessa testissä ja 550 tai korkeampi paperipohjaisessa testissä.

Pääsymenettely

Pääsyprosessimme on suunniteltu tuomaan esiin ydinominaisuudet, jotka olemme nähneet auttavan opiskelijoita menestymään ohjelman aikana ja sen jälkeen. Hakemuksen jättämisen jälkeen tarkistamme sen ja siirrämme valitut hakijat puhelinhaastatteluun. Tämän haastattelun aikana opimme lisää taustastasi ja sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Jos puhelinhaastattelu onnistuu, siirrämme sinut diagnostiseen arviointiin ja/tai ennakkotyöhön (jos soveltuu valitsemaasi kurssiin).

Kun olet suorittanut kaikki tämän prosessin vaadittavat vaiheet, saat vahvistuksen pääsystäsi Admissions-edustajaltasi.

Apurahat ja rahoitus

GA-type-header GA-m-bottom-md hero-callout--header">Kuinka varaa GA

GA-type-body GA-m-bottom-sm hero-callout--subhead">Potentiaalia ei määrittele taloudellinen asema – mahdollisuus ei saisi olla erilainen. General Assembly uskomme, että kaikkien pitäisi voida päästä nopeasti kasvavaan teknologiauraan. Koulutukseen sijoittaminen on iso askel, siksi tarjoamme erilaisia rahoitusta.

Vaihtoehdot yhdellä silmäyksellä

Rahoitus ei saa koskaan estää sinua aloittamasta tyydyttävää uraa. Riippumatta siitä, missä olet koulutusmatkallasi, rahoitusvaihtoehtomme on suunniteltu sinua ajatellen. Tässä on erittely vaihtoehdoistamme:

Asennussuunnitelma

Jaa lukukausimaksusi erissä koko kurssin ajan.

lainat

Hae lainaa yhdeltä alan parhaista lainanantajakumppaneistamme.

Tulojen osuuslaina (ISL)

Lykkää lukukausimaksua ja maksa takaisin prosentteina tuloistasi, kun saat vähintään 40 000 dollaria vuodessa ansaitsevan työpaikan.¹

GI Bill® -etu

Veteraanit voivat käyttää GI Bill® -etuaan oppiakseen valituilla Yhdysvaltain kampuksilla.

Työnantajan sponsorointi

Pyydä työnantajaasi kattamaan ohjelmasi kustannukset työpaikan koulutusetuilla.

Apurahat

Sosiaaliset vaikuttamisohjelmat ja lukukausimaksualennukset tasoittavat aliedustettuja yhteisöjä.

Opiskelijoiden suosittelut

Miksi opiskella General Assembly</p>

Inspiraatiota

Muokkaa ihmisten ajattelua ja oppimista nuoremmista kehittäjistä Fortune 500 -yritysten työntekijöihin.

Yhteisö

Tee yhteistyötä älykkäiden, intohimoisten kollegoiden kanssa saavuttaaksesi tavoitteet ja kasvattaaksesi liiketoimintaamme.

Kasvu

Kehitä ammatillisia taitoja mentoroinnin, urakehityksen ja ilmaisten GA tuntien avulla.

hyötyjä

Tasapainota työ ja elämä anteliaalla palkallisella vapaa-ajalla, vanhempainvapaalla ja muilla.

Sijainnit

 • Toronto

  Adelaide Street West, 331, M5V 1R5, Toronto

 • London

  GA London, The Relay Building 1st Floor, 114 Whitechapel High Street London, E1 7PT, London

 • Manama

  Bahrain Institute of Banking and Finance Building 1306, 346 Rd 4625, Manama, Bahrain, 4625, Manama

  • New York

   GA NYC (Manhattan), Classrooms 10, East 21st Street New York , 10010, New York

  • Paris

   3 rue de Rossini , 75009, Paris

  • Sydney

   1 Market Street, Podium Building (entry via Kent Street, to the red-brick building, next to My Lua) Sydney, NSW, 2000, Sydney

  • Singapore

   79 Anson Rd, Level 20, 079906, Singapore

  Kysymyksiä