Keystone logo
Futuregames

Futuregames

Futuregames

Johdanto

Koulut Tukholmassa, Bodenissa, Skellefteåssa, Karlstadissa ja Malmössä (Ruotsi); Nordreisa (Norja); ja pian Uudessa-Seelannissa Dunedinissa Futuregames tarjoaa laajan valikoiman erityyppisiä koulutuksia ja monilla eri tasoilla, kokeneiden ammattilaisten lyhyistä kursseista kokopäiväisiin ohjelmiin tuleville pelikehittäjille, jotka ovat vasta aloittamassa alalla. Lähes 20 vuoden kokemuksella Futuregames on jatkuvasti luokiteltu yhdeksi maailman parhaista pelikoulutuksista, ja entiset opiskelijamme muodostavat yli 11% Ruotsin peliteollisuudesta, joka työskentelee pelitaiteen, pelisuunnittelun, ohjelmoinnin, pelimarkkinoinnin ja muun parissa.Visiomme

"Tarjota jokaiselle yksilölle pätevyys ja konteksti, jotta he voivat osallistua kestävään muutokseen itselleen ja yhteiskunnalle."

Tehtävämme

"Olla koulu, joka tarjoaa innovatiivisia kouluja, jotka antavat ihmisille päivitettyjä taitoja ja työkaluja tämän päivän ja huomisen haasteiden ratkaisemiseksi."


TOIMIVUUS; Kyky siirtyä ajatuksesta toimintaan. Uskaltaa. Tehdä asiat oikein ja tehdä virheitä. Testaa ja tee uudelleen. Kunnes se osuu. Kanssamme olet tervetullut kokeilemaan ja erehdymään. Vaatii sekä uteliaisuutta että rohkeutta kulkea uusia polkuja ja avata uusia ovia. Sitä Futuregames tekee.

WIN-WIN-WIN-WIN; Paras skenaariomme on, kun luomme nelivaiheisen raketin, jossa kaikki voittavat; Sinä voitat, koulu voittaa, toinen luoja voittaa ja yhteiskunta voittaa. Emme aina onnistu, mutta hyvin usein onnistumme. Ja sitten luomme kestävää muutosta ja paremman maailman monille.
LUO YHDESSÄ; Olet toinen luojamme ja sinut kutsutaan osallistumaan luoviin projekteihin ja prosesseihin alusta alkaen. Osaaminen ja sitoutuminen kulkevat käsi kädessä. Ja sitten kanssaluojillemme on annettava mahdollisuus toimia ja osallistua. Olla mukana ja asettaa tavoitteita. Älä vain siirry kohti jo valmiita tavoitteita, jotka joku muu on jo päättänyt. Yksin on usein vahvaa, mutta yhdessä teemme sen vielä paremmin ja viemme sitä vielä pidemmälle kohti kestävää kasvua.
LEIKKISYYS; Leikkisyys on yksi tärkeimmistä arvoistamme. Loistokkuus muotoutuu joksikin, joka on täynnä leikkiä, iloa ja rakentavaa dialogia. Leikkisä ja salliva ilmapiiri on perusta sille, että voimme tuntea olomme hyväksi ja uskaltaa testata ajatuksiamme ja ideoitamme.
OPPIMINEN ENSIN; Tekniikka, ohjelmistot, mallit, menetelmät, kokemukset ja selkeät prosessit ovat työkaluja luomuksiimme. Opiskelijan, asiakkaan ja käyttäjän tarpeet ovat luomuksemme tavoite. Käsi kädessä tavoitteidesi ja tarpeidesi kanssa. Meidän on ensin opittava ja sitten testattava ja toteutettava eri tavoin.Olemme ylpeitä siitä, että teemme koulutuksestamme niin todellisen maailman kuin mahdollista, ja työskentelemme joidenkin parhaiden peliyritysten kanssa, kuten Avalanche Studios, Star Stable, Coldwood Interactive, Zordix, Paradox Arctic, Turborilla, Level Eight, North Kingdom, King, Ubisoft, EA DICE, Fatshark Games, Starbreeze Studios, Glorious Games Group, NEAT Corporation, Epic Games jne. Lisäämme listalle joka vuosi!

Tilastot

Aloita peliurasi Ruotsissa Futuregames avulla!

Vuonna 2022 Futuregames valittiin Rookiesin 7. parhaaksi pelisuunnittelu- ja kehityskouluksi maailmassa ja Pohjois-Euroopan parhaaksi. Futuregames houkuttelee opiskelijoita ympäri maailmaa yli 10 englanniksi opetettavalla tutkinto-ohjelmalla ja kurssilla. Tarjoamme aidosti globaalin ympäristön, jossa erilaiset ideat ja näkökulmat kohtaavat kaikissa toimipisteissämme Ruotsissa – Bodenissa, Karlstadissa, Skellefteåssa, Tukholmassa ja nyt myös Malmössä!

Ruotsi – Pelikehityksen keskus

On arvioitu, että noin joka neljäs ihminen maailmassa on pelannut ruotsalaisten valmistamaa peliä. Ei siis ihme, että pelaaminen Ruotsissa kukoistaa. Ruotsin peliteollisuuden liikevaihto kasvoi 2,7 miljardiin euroon vuoden 2021 aikana, kasvua 28 % Ruotsin pelikehittäjäindeksin 2022 mukaan.

Ja peliteollisuus on suurempi kuin suuret nimet, kuten Mojang, King ja DICE.

Miksi Futuregames ?

Futuregames on 25 vuoden kokemus pelien kehityskoulutuksesta, ja se on jatkuvasti luokiteltu yhdeksi maailman parhaista pelikoulutuksista. Entiset opiskelijamme muodostavat yli 14 % Ruotsin peliteollisuudesta, jotka työskentelevät pelitaiteen, pelisuunnittelun, ohjelmoinnin, pelimarkkinoinnin ja muiden parissa.

 • 90 % opiskelijoistamme saa työpaikan alalla 3 kuukauden sisällä valmistumisesta.
 • 14% Ruotsin peliteollisuudesta on Futuregames alumneja.

  Kampuksen ominaisuudet

  Bodenin pelileiri

  Huippuluokan tilat, kasvava teknologia- ja luovien alojen jännittävien yritysten ekosysteemi, Pohjois-Ruotsin tärkein peliklusteri ja kampus aivan koulun vieressä uusien ystävien kanssa.

  Tartu tilaisuuteen, muuta Bodeniin ja ota yksi seuraavista koulutuksista:

  • Peliohjelmoija C++ / C
  • Pelin taiteilija
  • Pelisuunnittelija
  • QA / pelitestaaja
  • Indie-pelien kehittäjä

  Boden Game Camp tarjoaa modernit, IT-mukautetut tilat ja viihtyisät yhteisötilat. Asut mukavasti kampuksellamme laitoksessa. Siellä on myös hiljattain rakennettu konferenssi- ja elokuvastudio sekä innovatiivisia klustereita peli- ja digitaaliteollisuudessa.

  Startup-yritykset ja kansainväliset toimijat

  Monet perustavat omia yrityksiään, ja toiset päättävät vakiinnuttaa asemansa verkossa, verkkokaupassa ja peliklusterissa, jotka syntyvät paikan päällä. Myös Googlen ja Facebookin kaltaiset monijättiläiset pitävät katseensa Bodenissa. Vuosittain järjestetään yksi tunnetuimmista kansainvälisistä naisten pelitapahtumistamme, "Valkyrie Jam".

  Talviurheilua ja kesähauskaa

  Ruotsin Lappi odottaa revontulia, hiihtoa, lumen mobilisointia, kalastusta, patikointia ja paljon muuta. Luontokokemukset, jotka rikastuttavat ja liikuttavat sinua, piristävät opintojasi. Uskallamme luvata, että opiskeluaikasi Bodenissa on rakas muisto koko elämän ajan, monella tasolla – tervetuloa Boden Business Parkiin!

  Taattu asunto lähellä sosiaalista elämää

  Kun sinut hyväksytään koulutukseen Bodenissa, sinulle taataan asunto. Asumisvaihtoehtoja on 18 neliömetrin moduulien muodossa, jopa 10 neliömetriä opiskelijahuoneita.

  Luo ideasi todellisuudeksi pelihautomossamme

  Vuoden 2021 aikana luomme sinulle mahdollisuuden viedä pelisi markkinoille. NEXT:llä sinut voidaan hyväksyä pelihautomoomme ja saada 12 kuukauden täysi pääsy kaikkiin välttämättömyyksiin saadaksesi pelisi markkinoille. Tai voit tavata samanhenkisiä ihmisiä, luoda verkostoja ja kehittyä yhdessä.

  Kaikki saman pelikaton alla

  Boden Game Campilla kaikki peliin liittyvä löytyy saman katon alta. Pelistudiot, hautomo ja tulevaisuutesi löytyvät vain muutaman askeleen koulutuksen yläpuolelta.

  Kuntosali ja ravintolat, joissa on opiskelijoiden räätälöimiä tarjouksia, löytyvät läheltä, pääkerroksesta. Luomme sinulle, opiskelijalle, suoran tien maailmalle, minkä vuoksi teemme paljon työtä kansainvälisten toimijoiden kanssa.

  Tervetuloa Bodeniin lähielämä keskiössä!

  Kampus Skellefteå

  Yhteistyössä "Arctic Game Labin" ja Campus Skellefteån kanssa tarjoamme luovia koulutuksia peli- ja UX-suunnittelussa, projektinhallinnassa, peliohjelmoinnissa sekä pelitaiteessa. Täältä löydät opiskelija-asuntoja ja yrityksiä, jotka ovat kiinnostuneita saamaan sinut harjoittelijakseen. Aktiivinen opiskelijakunta takaa yhteisöllisyyden ja runsaan toiminnan.

  Pelikeskeisyys ja harjoittelu

  Arctic Game Lab ja kasvava peliteollisuus järjestävät peliaamiaisia, video- ja lautapeli-iltoja sekä pelijameja. Kampussali, jossa on kuntosali, PE-sali ja taistelulajit, tarjoaa liikuntaa.

  Modernit mukavuudet ja "Musik på Älven"

  Koulutukset pidetään hiljattain kunnostetuissa tiloissa lähellä jokea, jossa opiskelijat kelluvat puhallettavilla veneillä kesän musiikkifestivaaleille. Skellefteå on nuori, kasvava kaupunki, jossa on yksi maailman parhaista pelikulttuurifestivaaleista, "Nordsken".

  On helppo päätyä jäämään...

  "Jos tulet Skellefteåhun opiskelemaan, et ehkä koskaan lähde täältä. Suunnitelmani oli jäädä kahdeksi vuodeksi. Olen 15-vuotias ja lasken, eikä minulla ole suunnitelmia muuttaa. Voit elää, menestyä ja kehittyä Skellefteåssa niin kauan kuin haluat. Mahdollisuudet ovat rajattomat!" – Emma Prieto – Arctic Game Labin yhteisöpäällikkö

   Pääsymaksut

   Kuinka hakea Futuregames Ruotsissa

   Jos haluat oppia tekemään hakemuksen kansainvälisenä opiskelijana Ruotsissa, siirry kansainvälisten opiskelijoiden sivulle Futuregames ja siirry kohtaan "Käytä". Muista lukea kaikki kansainvälisen opiskelijasivumme tiedot ennen hakemuksen lähettämistä. Sieltä löydät kaikki tärkeät tiedot hakuprosessista, lukukausimaksuista, oleskeluluvasta/viisumista, majoituksesta jne.

   Kuinka hakea Futuregames Puolassa

   Jos aiot opiskella Futuregames Varsovassa, Puolassa, tämä on sinulle sopiva tieto.

   Erikoishinnat koulutuksillemme Puolassa vain vuonna 2023:

   Pelitaiteilija - 2450 EUR / lukukausi (x 4 lukukautta). Yhteensä: 9800 EUR

   Pelisuunnittelija - 2450 EUR / lukukausi (x 4 lukukautta). Yhteensä: 9800 EUR

   Peliohjelmoija - 1990 EUR / lukukausi (x 5 lukukautta). Yhteensä: 9950 EUR

   Hakuprosessi

   Jos haluat hakea Futuregames koulutukseen Varsovassa, lähetä työportfoliosi, ansioluettelosi ja aiesopimuksesi osoitteeseen: [email protected]. Hakemuksia otetaan vastaan, kunnes tunnit on täytetty.

   Valitut ehdokkaat kutsutaan lyhyeen sähköiseen tapaamiseen varmistaakseen englannin kielen taitonsa (kommunikaatiokielen taso vaaditaan).

   Jos sinulla on kysyttävää Futuregames Puolassa, ota yhteyttä Piotr Mateckiin osoitteessa [email protected]

   Viisumivaatimukset

   Vaikka Changemaker Educations / Futuregames voi antaa ohjeita Ruotsin maahanmuuttovirastosta, opiskelijan omalla vastuulla on varmistaa, että hän on oikeutettu Ruotsin oleskelulupaan opiskelun ajaksi ja täyttää kaikki maahanmuuttovaatimukset. Koska hakuprosessi voi viedä aikaa, kannustamme kaikkia menestyneitä hakijoita aloittamaan prosessin heti, kun heidän "pääsykirjeensä" koulusta on annettu.

   Changemaker Educationsin /Futuregames koulutukset on nimetty "korkeammiksi kutsumuskoulutuksiksi". Tästä syystä kansainväliset opiskelijat hakevat oleskelulupaa luokassa "Korkea-asteen koulutus". Siirry kansainväliselle opiskelijasivullemme (osio "Oleskelulupa/viisumi") löytääksesi suorat linkit Ruotsin maahanmuuttovirastoon.

   Tiettyjen maiden kansainvälisten opiskelijoiden on myös hankittava voimassa oleva viisumi opiskelun ajaksi.

   Muistiinpano: EU:n kansalaisten ei tarvitse hakea oleskelulupaa eikä viisumia opiskellakseen Ruotsissa. Sinun on kuitenkin rekisteröidyttävä Ruotsin verovirastoon saapuessasi Ruotsiin.

   Apurahat ja rahoitus

   Futuregames Ansio-apuraha 2023

   Futuregames haluaa vaikuttaa! Jokaisella koko maailmasta pitäisi olla mahdollisuus olla osa koulutustamme, ja vuodesta 2023 lähtien Futuregames tarjoaa yhden ansiostipendin erinomaiselle opiskelijalle opiskelemaan kanssamme yhdessä toimipisteistämme. Apuraha myönnetään hakijalle, joka osoittaa erinomaista potentiaalia.

   Ansioapuraha Ukrainan kansalaisille 2023

   Vuonna Futuregames yritämme todella vastata humanitaarisella tavalla ympäröivään maailmaan. Tästä syystä ja Ukrainan jatkuvan kriisin vuoksi tarjoamme tänä vuonna ylimääräisen ansioapurahan Ukrainan kansalaiselle syksyn 2023 koulun alkuun mihin tahansa kokopäiväiseen koulutukseemme.

   Apurahan ehdot ja hakumenetelmä ovat samat kuin toisessa ansioapurahassamme. Jos olet oikeutettu kansalaisuuteen, merkitse ansiotutkijan hakemuskirjeesi "Ukrainan stipendillä".

   <span translate="no">Futuregames</span> Avoimet ovet 2023

   Tapaa Futuregames henkilökuntaa ja opiskelijoita, lue lisää koulusta ja vastaa kaikkiin kysymyksiisi!

   Rankingit

   Aloita peliurasi Ruotsissa Futuregames avulla!

   Vuonna 2022 Futuregames valittiin Rookiesin 7. parhaaksi pelisuunnittelu- ja kehityskouluksi maailmassa ja Pohjois-Euroopan parhaaksi. Futuregames houkuttelee opiskelijoita ympäri maailmaa yli 10 englanniksi opetettavalla tutkinto-ohjelmalla ja kurssilla. Tarjoamme aidosti globaalin ympäristön, jossa erilaiset ideat ja näkökulmat kohtaavat kaikissa toimipisteissämme Ruotsissa – Bodenissa, Karlstadissa, Skellefteåssa, Tukholmassa ja nyt myös Malmössä!

   Ruotsi – Pelikehityksen keskus

   On arvioitu, että noin joka neljäs ihminen maailmassa on pelannut ruotsalaisten valmistamaa peliä. Ei siis ihme, että pelaaminen Ruotsissa kukoistaa. Ruotsin peliteollisuuden liikevaihto kasvoi 2,7 miljardiin euroon vuoden 2021 aikana, kasvua 28 % Ruotsin pelikehittäjäindeksin 2022 mukaan.

   Ja peliteollisuus on suurempi kuin suuret nimet, kuten Mojang, King ja DICE.

   Miksi Futuregames ?

   Futuregames on 25 vuoden kokemus pelien kehityskoulutuksesta, ja se on jatkuvasti luokiteltu yhdeksi maailman parhaista pelikoulutuksista. Entiset opiskelijamme muodostavat yli 14 % Ruotsin peliteollisuudesta, jotka työskentelevät pelitaiteen, pelisuunnittelun, ohjelmoinnin, pelimarkkinoinnin ja muiden parissa.

   • 90 % opiskelijoistamme saa työpaikan alalla 3 kuukauden sisällä valmistumisesta.
   • 14% Ruotsin peliteollisuudesta on Futuregames alumneja.

   Sijainnit

   • Stockholm

    Åsögatan 117, 116 24, Stockholm

   • Boden

    Teknikvägen 3, 961 50, Boden

    • Skellefteå

     Bockholmsvägen 23, 931 62, Skellefteå

     • Karlstad

      Sommargatan 101A, 656 37, Karlstad

      • Warsaw

       Warsaw, Puola

       Kysymyksiä