Keystone logo
© Carrianna Field
FutbolLab Spain Soccer Academy

FutbolLab Spain Soccer Academy

FutbolLab Spain Soccer Academy

Johdanto

meistä

FutboLab on jalkapallovalmentajien ammatilliseen koulutukseen erikoistunut yritys.

Projektimme syntyi kymmenen vuotta sitten urheilu- ja yrittäjähenkisenä aloitteena, johon kuului joukko intohimoisia jalkapalloilijoita, valmistuneita kansallisesti ja kansainvälisesti eri urheilulajeissa. Se on luotu maksimoimaan kaikkien jalkapallon jäsenten valmistautuminen: valmentajat, pelaajat ja klubit, sekä ammatilliset että puoliammattilaiset.

FútbolLabin jalkapallokoulu on korkean teknologian jalkapallokeskus, jossa on opiskelijoita yli 30 maassa ja jonka tavoitteena on erikoistua valmentajiin, jalkapallon ammattilaisiin ja tutkintoihin urheilualalla eri huipputason ohjelmien kautta. urheilukoulutuksen aloilla jalkapallossa ja organisaatioissa, joita tarvitaan urheilujärjestöjen tai yritysten hallinnointiin erikoistuneella tavalla.

Hyväksyttyjen, kansallisella tasolla arvostettujen korkeakoulujen hyväksymien kurssien avulla haluamme edistää intohimoa urheiluun ja jalkapalloon erityisesti parhaiden neuvojen ja koulutuksen avulla käyttämällä edistyksellisiä menetelmiä. Tarjoaa jopa 25 verkko- ja sekakurssia, joissa on yliopistojen akkreditointi, mukaan lukien asiantuntijat, jotka työskentelevät tai ovat työskennelleet parhaissa ja tunnetuimmissa espanjalaisissa klubeissa ja kansainvälisesti FC Barcelona, RCD Espanyol, Atletico De Madrid, Sevilla, Benfica.

tehtävä

Auta saavuttamaan mahdollisimman suuri potentiaali ja saavuttamaan tavoitteet parhaiden ammattilaisten ansiosta. Kiinnostunut etsimään jokaisen linja-automme huippuosaamista ja parasta suorituskykyä, jotta autamme heitä parantamaan taktisesti, teknisesti, fyysisesti ja psyykkisesti. Luo ja tuottaa lisäarvoa heidän ammatillisessa ja henkilökohtaisessa kasvussaan ja kehityksessään oppimisjakson aikana.

näkymä

Tunnustetaan vaikuttavaksi urheiluyritykseksi jalkapallon opetuksen alalla sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla. Olla edelläkävijöitä tehokkaan ja tehokkaan organisaation avulla, joka tarjoaa arvokkaita palveluja linja-autoillemme. Olla johtava yritys maailmanlaajuisesti ja vertailuarvo tärkeimmille kilpailijoillemme, joilla on pysyvä innovaatio palvelujen laadussa.

arvot

Uskomme urheilun merkitykseen kannustaa linjajemme henkilökohtaista ja ammatillista kasvua. Siksi haluamme FutbolLabin kautta kerätä arvot, jotka edustavat meitä eniten. Innovaatio, ammattitaito, koulutus, sitoutuminen ja laatu.

Meidän menetelmiä

FutbolLab on sitoutunut parhaaseen koulutukseen ja jalkapallovalmentajien mahdollisuuksiin. Olemme tällä hetkellä paras online-jalkapallovalmentajien koulutuskoulu Espanjassa. Organisaation menestys perustuu pyrkimyksen, yhtenäisyyden, luottamuksen, kurinalaisuuden ja kurinalaisuuden periaatteisiin. Nämä periaatteet, jotka lisäävät henkilöstömme sitoutumista ja jatkuvaa tietämystä urheilustamme, antavat meille mahdollisuuden tarjota kaikkein täydellisinä kursseina kokonaiskouluttajaksi

Meillä on käytettävissänne joka päivä joka päivä. Lisäksi meillä on virtuaalinen kampus, josta voit poimia kaikki tiedot. Teoriaa, erikoistuneita artikkeleita ja videoita päivitetään jatkuvasti, joten et menetä mitään.

FUTBOLLABilla on ratkaisu koulutustarpeistasi riippumatta. Holistisesta ideologiasta lähtien, joka perustuu yleiseen systeemiteoriaan, joka sisältää urheilijan valmisteluprosessit maailmanlaajuisesti, meillä on ääretön kursseja. Eri osaamisalueet, kuten fyysinen valmistelu, psykologian käyttö emotionaalisessa johtamisessa, kenttäpelaajien ja maalivahtien koulutuksen valmistelu, pelin analysointi ja jopa urheilujärjestöjen hallinta ja koordinointi ne ovat meidän erikoisuuksia Jokaisesta niistä esitämme sisällönjaon, joka on kehitetty päällikön, asiantuntijan ja teknikon luokkiin ja joka voi valita yliopiston nimen tai oman otsikon ja antaa sinulle mahdollisuuden hienosäätää valintasi.

Näiden osien täydentäminen antaa opiskelijoille mahdollisuuden olla ylivoimaisia kouluttajia. Olemme dynaamisia ihmisiä, jotka ovat hyödyksi jollekin tiimille. Olemme erittäin ylpeitä panoksestamme niiden ammattilaisten kehittämiseen, joiden kanssa työskentelemme. Monet ovat saavuttaneet ylivoimaisen tiedon ja käytännön tason, jota he eivät olisi voineet saavuttaa ilman kurssejamme, opettajiamme ja valmentajiamme.

Sijainnit

  • Barcelona

    Barcelona, Espanja

Ohjelmat

    Laitos tarjoaa myös:

    Kysymyksiä