Keystone logo

Frankfurt School of Finance & Management

A logo

Johdanto

Frankfurt School of Finance & Management on AACSB-, EQUIS- ja AMBA-akkreditoitu, tutkimusvetoinen kauppakorkeakoulu, joka kattaa kaikki liiketoiminnan, johtamisen, pankkitoiminnan ja rahoituksen osa-alueet. Vaikuttava palveluvalikoima – tutkintokursseista Executive Education -ohjelmiin, tutkimusprojekteista konsultointiin – tarkoittaa, että Frankfurt School toimii neuvonantajana, katalysaattorina ja koulutuskumppanina yrityksille ja organisaatioille, uutta uraa aloittaville henkilöille ja kokeneille johtajille . Älyllisen ja käytännön toiminnan keskuksena kauppakorkeakoulu muotoilee eteenpäin katsovia ratkaisuja liiketoiminnan, rahoituksen ja johtamisen maailmoihin, joissa agendat ja asiat muuttuvat jatkuvasti.

Tarjoamme huippuluokan tutkinto- ja täydennyskoulutusvaihtoehtoja seitsemällä eri ohjelma-alueella. Ylläpidämme neljää erikoistunutta tutkimuskeskusta ja toteutamme lukuisia kansainvälisiä konsultointiprojekteja. Kaikki koulutus-, tutkimus- ja konsultointitoiminta keskittyy talouteen ja johtamiseen. Rahoituksella tarkoitamme poikkitoiminnallista taloustoimintaa kaikissa taloushallintoa harjoittavissa yrityksissä. Ja johdolla tarkoitamme klassista yritysjohtajuutta, jossa johtajat sijoittavat työntekijät ja resurssit niin, että yrityksen tavoitteet saavutetaan mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Finance & Managementin Frankfurt School sai alkunsa finanssialalta, mutta nykyään palvelumme arvostetaan yhä enemmän myös muilla toimialoilla. Tulevaisuudessa jatkamme kansallisen ja kansainvälisen verkostoitumisen laajentamista liike-elämän kanssa.

Kansainväliset ohjelmat

Tämän päivän johtajat kohtaavat suuria haasteita erittäin monipuolisilla ja dynaamisilla markkinoilla, kasvavassa globaalissa kilpailussa ja yhä enemmän omavaraisemmilla asiakkailla ja toimittajilla.

Tällaisessa monimutkaisessa liiketoimintaympäristössä selviävät organisaatiot, joilla on hyvin kehittyneet strategiat ja korkeasti koulutetut johtajat. Johdon koulutusohjelmat voivat auttaa johtajia terävöittämään johtamistaitojaan, antaa heille mahdollisuuden oppia parhaista käytännöistä ja luoda vertaisverkoston joidenkin menestyneimpien johtajien ja yritysten kanssa ympäri maailmaa.

Finance & Managementin Frankfurt School :lla on 50 vuoden kokemus johtajien ja työntekijöiden kouluttamisesta. Tarjoamme lukuisia johtajien koulutusohjelmia ja muuta räätälöityä koulutusta, jonka tarkoituksena on varmistaa, että johtajat pystyvät täyttämään nykypäivän vaativien markkinoiden vaatimukset.

Portfoliomme

Koulutusohjelmamme sisältävät paikan päällä tapahtuvaa luokkahuoneopetusta korkeasti pätevän ja kokeneen tiedekunnan kanssa, itseopiskelua, verkkokoulutusta ja tutorointia sekä kansainvälisesti tunnustettuja kokeita ja sertifiointeja.

Frankfurt School tarjoaa laajan valikoiman aihealueita pankki- ja rahoitusalalla, yleisjohtamisessa ja johtajuudessa. Asiakkaat hyötyvät lähes 3 000 apulaishenkilökuntamme ja asiantuntijamme asiantuntemuksesta ja opetuskokemuksesta, jotka pitävät luentoja ja opetusmateriaaleja saksaksi, englanniksi, ranskaksi, espanjaksi ja venäjäksi.

Tarjoamme johtamiskoulutusta kaikilla tasoilla juniorista ylempään johtoon, mukaan lukien johtotason koulutusta useissa yrityksissä tai laitoksissa rahoitus- ja muilta toimialoilta.

Erityisesti räätälöityjen johtajien koulutusohjelmien alalla Frankfurt School tarjoaa laajan valikoiman palveluita:

 • koulutustarpeiden analyysi
 • räätälöity koulutusohjelman suunnittelu
 • seminaarimateriaalien ja oppikirjojen räätälöity tuotanto
 • e-oppimisalustojen ja verkkopohjaisten koulutusohjelmien hallinnointi asiakkaidemme puolesta

Maisteriohjelmat

Kun olet luonut perustan menestyksekkäälle uralle kandidaatin tutkinnolla, seuraava askel on kasvattaa osaamistasi ja kehittää osaamistasi. Talous- ja johtamisosastolla Frankfurt School voit liittyä maisteriohjelmaan missä tahansa seitsemästä asiantuntijaosastosta – jokainen tarjoaa sinulle perusteellisen valmistautumisen tulevaa johtoroolia varten. jokainen antaa sinulle mahdollisuuden saavuttaa järjestelmällisesti tärkeä etu kilpailijoihin nähden. Suurin osa maisteriohjelmistamme opetetaan englanniksi, mikä auttaa avaamaan oven kansainväliselle uralle.

Hakemaan tulee vaativia ja intensiivisiä, erittäin motivoituneita opiskelijoita, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan rahoituksen ja pankkitoiminnan keskeisistä näkökohdista tiivistetyssä ajassa.

Kohokohdat

 • Alan asiantuntijoiden johtamia luentoja ja tutoriaaleja
 • Pienet keskusteluryhmät
 • Rahoituslaitosvierailut
 • Vuorovaikutusta opiskelijoiden välillä ympäri maailmaa
 • Joukkueen rakentaminen, sosiaalinen ja urheilutoiminta
 • Kulttuuriretki Heidelbergiin (mukaan lukien käynti heidän kuuluisassa linnassaan)
 • Saksalaiseen ruokaan, juomiin ja kulttuuriin tutustuminen (mukaan lukien opastettu kaupunkikierros)

Akkreditoinnit

Sijainnit

 • Frankfurt School of Finance & Management Adickesallee 32-34, 60322, Frankfurt

 • Landsberger Straße,110, 80339, Munich

 • Ericusspitze,2-4, 20457, Hamburg

 • Düsseldorf

 • Berlin

Kysymyksiä