Keystone logo
© Frank Scarito, FAMK
Film Academy Milton Keynes (FAMK)

Film Academy Milton Keynes (FAMK)

Film Academy Milton Keynes (FAMK)

Johdanto

Film Academy Milton Keynes on johtava elokuvantekokoulutuksen ja käytännön koulutuksen tarjoaja Milton Keynesissä ja Buckinghamshiressä. Astu unelmien maailmaan, jossa tarinat heräävät henkiin ja intohimo on keskeisellä sijalla. Film Academy Milton Keynes kutsuu sinut lähtemään elokuvamatkalle, jollaista ei ole. Tutustu luovaan nerousi: Olitpa aloitteleva näyttelijä, käsikirjoittaja, leikkaus tai kuvaaja, akatemiamme on luova kankaasi. Alan ammattilaisten ohjauksessa avaa potentiaalisi ja tuo taiteellinen näkemyksesi näyttöön.

Opi parhailta: Tiedekuntamme koostuu palkituista ohjaajista, kokeneista näyttelijöistä ja tunnetuista käsikirjoittajista, jotka jakavat asiantuntemuksensa ja sisäpiiritietonsa varmistaen, että saat vertaansa vailla olevan koulutuksen. Käytännön kokemus: FAMK:ssa teoria kohtaa käytännön. Sukella tosielämän projekteihin, tee yhteistyötä opiskelutovereiden kanssa ja hanki käytännön kokemusta, joka ohjaa sinut menestyksekkäälle uralle elokuvateollisuudessa. Forge Global Connections: Akatemiamme on sulatusuuni kykyjä ympäri maailmaa. Rakenna elinikäisten yhteyksien verkosto samanmielisten luovien tekijöiden kanssa ja avaa ovia kansainvälisille mahdollisuuksille. Urakehitys: Toimialakeskeisen opetussuunnitelmamme avulla olet valmis tekemään jälkesi elokuvan ja viihteen kilpailevassa maailmassa.

Omistautunut urapalvelutiimimme opastaa sinua kohti mahdollisuuksia, jotka vastaavat toiveitasi. Matkasi alkaa tästä: Haaveiletpa valkokankaalla tai tarinoiden muokkaamisesta kulissien takaa, matkasi alkaa Film Academy MK:sta. Liity meihin ja luo yhdessä tarinoita, jotka inspiroivat, provosoivat ja valloittavat maailmaa. Ilmoittaudu tänään: lippusi elokuvalliseen tulevaisuuteen odottaa. Älä missaa vihjettäsi! Ilmoittaudu nyt ja muuta intohimosi elokuviin elinikäiseksi seikkailuksi.

Sijainnit

  • Bletchley

    South Central Institute of Technology, Sherwood Dr, Bletchley, MK3 6DR, MK3 6DR, Bletchley

    Kysymyksiä