MasterPhDLawKandidaattiMBAHealthcareOnline
Keystone logo
Ferrières Ranskalaisen leivonnaisen perus- ja edistyneet tekniikat
Ferrières

Ranskalaisen leivonnaisen perus- ja edistyneet tekniikat

Ferrières-en-Brie, Ranska

7 Months

Englanti, Ranskan kieli

Täysaikainen

Hakemuksen jättämisen määräaika

Pyydä aikaisinta alkamispäivää

EUR 11 500 / per course

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Lue lisää

Johdanto

Leivonnaisten kurssitason harjoittelija voi laajentaa teoreettisia tietojaan ja käytännön taitojaan ranskalaisesta leivonnaisesta. Hän oppii tekemään klassisia leivonnaisia ja purkamaan tavallisia leivonnaisia leikkimällä muotojen, värien, rakenteiden ja kokoamismenetelmien ympärillä. Hän oppii yllättämään vieraita miellyttäen heidän silmiään ja makuhermojaan.

Tavoite

  • Tee perusvalmistelut (taikinat: vaivaaminen, muotoileminen, viimeistely, muovaus, leivonta, voiteet, vaahdot, ganaches, jäätelöt ja sorbetit, vaivata, klassiset jälkiruoat, kakut, jälkiruoat, piirakat ja tortut, nykytuotannot; buffet luomukset; luovat leivonnaiset, suklaa-aloitus; taiteellinen sokeri-initiaatio…)
  • Määrittele roolit ja asemat leipomokaupassa ja ravintolassa
  • Master ammatillinen terminologia
  • Luokittele ammattityökalut ja -tilat
  • Tunnista laitteet ja opi käyttämään niitä
  • Järjestä tuotanto asetettujen standardien ja toimenpiteiden mukaisesti
  • Tunnista elintarvikkeet ja elintarvikkeiden säilöntäaineet
  • Tunnista elintarvikkeiden laatukriteerit
  • Hallitse alustava valmistelu
  • Kehitä ammatillista uskottavuutta ja tehokkuutta (ammattimainen gastronominen kulttuuri, huippuosaamisen ammatilliset käytännöt, kenttävierailut, PAP Monipuolinen ekosysteemi, valinnainen toimintaharjoittelu).
  • Varmista, että työalueet huolletaan asianmukaisesti
  • Noudata hygienia- ja turvallisuusstandardeja

Kurssin rakenne

  • Taikinat
  • Viennoiserie
  • Voiteet
  • Lehtitaikina
  • Choux-taikina
  • Tortut
  • Entremets
  • Pienet kakut
  • Vierailevat kakut
  • Suklaa
  • Keksit
  • Johdatus leivän valmistukseen (perinteinen patonki, hedelmäleipä, pehmeä leipä, yllätysleipä)

Pedagoginen menetelmä

  • Oppia
  • Ymmärtää
  • Harjoitella
  • Arvioida
  • Ohjaus

Pääsyvaatimukset

Tämä todistuskurssi on avoin 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille hakijoille, jotka haluavat syventää kokemustaan ja laajentaa taitojaan, tai niille, jotka ovat siirtymässä toiselle osaamisalueelle ja joilla ei ole tavallista akateemista taustaa. Jos haluat hakea tähän ohjelmaan, luo ystävällisesti verkkoprofiili, lataa CV:si, saatekirjeesi ja kopio henkilökortistasi. Haastattelu akateemisen lautakuntamme kanssa sovitaan, kun olemme käsitelleet tiedostosi.

Uranäkymät

Mahdollisuuden edetä valtuutettuna keittiötiimissä tai konditorialiikkeessä.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • Diplomi leivonnassa
    • Vancouver, Kanada
  • Leipomotodistus – esityö
    • Toronto, Kanada
  • Leipomo- ja konditoriataiteen johtamisen tutkinto
    • Toronto, Kanada