FERRANDI Paris on vieraanvaraisuuskoulu, joka on Conférence des grandes écoles (CGE:n) jäsen, joka kouluttaa gastronomian ja vieraanvaraisuuden eliittiä uudistumisen toimijoiksi Ranskassa ja ulkomailla. FERRANDI Paris perustettiin 100 vuotta sitten korkeakouluksi ( ETSK), joka kuuluu CCI Paris Ile-de-France Educationiin.
Koulussa on useita sukupolvia ansioituneita kokkeja sekä kulinaarisia ja vieraanvaraisia johtajia , jotka tunnetaan kulinaarisista teoksistaan ja innovaatiokyvystään.
Huippuosaamisestaan kaikissa paikoissa ja kaikkina aikoina tunnustettu koulu tarjoaa koulutuskursseja, jotka keskittyvät perusasioiden hallitsemiseen, innovaatiokykyyn, johtamis- ja yrittäjyystaitojen hankkimiseen sekä harjoitteluun tosielämän tilanteissa:
FERRANDI Paris on enemmän kuin koulu, se on löytöjen, inspiraation ja vaihdon tila , jossa yhdistyvät keittiö, johtaminen, taide, tiede, teknologia ja innovaatio. Se yhdistää alan suurimmat nimet ravintola-alan uudistumisen ja kulinaarisen luovuuden haasteiden ympärille.
Ranskalaisen vieraanvaraisuustaiteen lipunkantaja ja matkailuosastojen välisen neuvoston, Atout Francen strategisen komitean ja matkailun huippuosaamisen konferenssin jäsen, koulu houkuttelee joka vuosi opiskelijoita kaikkialta maailmasta.
Missions
Kouluta gastronomian ja vieraanvaraisuuden uudistumisen toimijoita
- Tarjoa järkeviä, kattavia ja tunnustettuja koulutuskursseja kaikille gastronomian ja vieraanvaraisuuden johtamisen ammateille tarjotaksemme räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat alan tarpeita
- Seuraa muutosta uusien kulutustottumusten, digitalisaation, teknisen ja sääntelyn kehityksen ja uusien johtamiskäytäntöjen edessä.
- Osallistu catering- ja ravintola-alan ammattilaisten sekä niiden, jotka haluavat täydentää taitojaan tai vaihtaa uraa, yrittäjyyden menestymiseen.
Kasvata kunnianhimoa
- Välitä huippuosaamisen maku opiskelijoillemme ja harjoittelijoillemme ainutlaatuisen asiantuntemuksemme kanssa, jossa yhdistyvät perinteet ja innovaatiot
- Edistä opetusta ja ajattelutapaa, joka stimuloi kurinalaisuutta, uteliaisuutta, rohkeutta ja halua innovoida
- Tunnista ja rohkaise lahjakkuuksia, jotta jokainen saa rikkaan ja inspiroivan oppimiskokemuksen sekä yksilöllisesti että kollektiivisesti, jotta he voivat luottaa kykyihinsä ja tehdä parhaat valinnat urallaan.
Puolusta ja jaa kulttuuriperintöämme
Levitä ranskalaisia kulinaarisia ja vieraanvaraisia taitoja, jotka ovat osa kulttuuriperintöämme, inspiroidaksesi uusia ammatillisia valintoja ja kasvattaaksesi uusia kykyjä.
arvot
FERRANDI Paris tarjoaa ainutlaatuisia kursseja ja tukea
Jokainen valmistujamme on haluttu ehdokas yrityksiin: teknisesti virheetön, vastuullinen, kykenevä työskentelemään ryhmässä ja toteuttamaan uusia, luovia ja vaikuttavia ehdotuksia.
Opetuksemme on rakentunut kuuden avainarvon ympärille:
- Korkeat vaatimukset polttoaineen kunnianhimolle
- Luovuutta koodien haastamiseen, aloitteiden johtamiseen ja joukosta erottumiseen
- Anteliaisuus lisää luottamusta, menestyksen liikkeellepaneva voima
- Mukavuus kannustaa vaihtoon ja tiimihenkeen
- Vastuu ammateissamme kestävän kehityksen haasteista
- Rehellisyys kaikki tuotot sijoitetaan uudelleen opiskelijoiden ja harjoittelijoiden koulutukseen historiallisen tehtävämme palvella yleisöä mukaisesti
Erinomaisuutta kaikilla alueilla ja kaikkina aikoina
- Palatseissa, lifestyle-hotelleissa, Michelin-tähden ravintoloissa, bistronomiassa ja ruokapalveluissa
- Laadukkaassa ruoanlaitossa ja majoituksessa
- Ihmisiä ja ympäristöä kunnioittaen
Koulu, joka on avoin monimuotoisuudelle
Toivotamme tervetulleeksi nuoret opiskelijat eri taustoista eri puolilta maailmaa tarjoamalla pätevyyksiä ruoanlaittoon, vieraanvaraisuuden johtamiseen, palveluun ja pöytätaiteeseen sekä vastaanottamaan ammattilaisia, jotka haluavat täydentää taitojaan tai vaihtaa uraa.
Tärkeää on intohimosi vaativiin ammatteihin, joihin koulutamme, uteliaisuutesi ja sinnikkyytesi.