Keystone logo
FERRANDI Paris

FERRANDI Paris

FERRANDI Paris

Johdanto

FERRANDI Paris on vieraanvaraisuuskoulu, joka on Conférence des grandes écoles (CGE:n) jäsen, joka kouluttaa gastronomian ja vieraanvaraisuuden eliittiä uudistumisen toimijoiksi Ranskassa ja ulkomailla. FERRANDI Paris perustettiin 100 vuotta sitten korkeakouluksi ( ETSK), joka kuuluu CCI Paris Ile-de-France Educationiin.

Koulussa on useita sukupolvia ansioituneita kokkeja sekä kulinaarisia ja vieraanvaraisia johtajia , jotka tunnetaan kulinaarisista teoksistaan ja innovaatiokyvystään.

Huippuosaamisestaan kaikissa paikoissa ja kaikkina aikoina tunnustettu koulu tarjoaa koulutuskursseja, jotka keskittyvät perusasioiden hallitsemiseen, innovaatiokykyyn, johtamis- ja yrittäjyystaitojen hankkimiseen sekä harjoitteluun tosielämän tilanteissa:

FERRANDI Paris on enemmän kuin koulu, se on löytöjen, inspiraation ja vaihdon tila , jossa yhdistyvät keittiö, johtaminen, taide, tiede, teknologia ja innovaatio. Se yhdistää alan suurimmat nimet ravintola-alan uudistumisen ja kulinaarisen luovuuden haasteiden ympärille.

Ranskalaisen vieraanvaraisuustaiteen lipunkantaja ja matkailuosastojen välisen neuvoston, Atout Francen strategisen komitean ja matkailun huippuosaamisen konferenssin jäsen, koulu houkuttelee joka vuosi opiskelijoita kaikkialta maailmasta.

Missions

Kouluta gastronomian ja vieraanvaraisuuden uudistumisen toimijoita

  • Tarjoa järkeviä, kattavia ja tunnustettuja koulutuskursseja kaikille gastronomian ja vieraanvaraisuuden johtamisen ammateille tarjotaksemme räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat alan tarpeita
  • Seuraa muutosta uusien kulutustottumusten, digitalisaation, teknisen ja sääntelyn kehityksen ja uusien johtamiskäytäntöjen edessä.
  • Osallistu catering- ja ravintola-alan ammattilaisten sekä niiden, jotka haluavat täydentää taitojaan tai vaihtaa uraa, yrittäjyyden menestymiseen.

Kasvata kunnianhimoa

  • Välitä huippuosaamisen maku opiskelijoillemme ja harjoittelijoillemme ainutlaatuisen asiantuntemuksemme kanssa, jossa yhdistyvät perinteet ja innovaatiot
  • Edistä opetusta ja ajattelutapaa, joka stimuloi kurinalaisuutta, uteliaisuutta, rohkeutta ja halua innovoida
  • Tunnista ja rohkaise lahjakkuuksia, jotta jokainen saa rikkaan ja inspiroivan oppimiskokemuksen sekä yksilöllisesti että kollektiivisesti, jotta he voivat luottaa kykyihinsä ja tehdä parhaat valinnat urallaan.

Puolusta ja jaa kulttuuriperintöämme

Levitä ranskalaisia kulinaarisia ja vieraanvaraisia taitoja, jotka ovat osa kulttuuriperintöämme, inspiroidaksesi uusia ammatillisia valintoja ja kasvattaaksesi uusia kykyjä.

arvot

FERRANDI Paris tarjoaa ainutlaatuisia kursseja ja tukea

Jokainen valmistujamme on haluttu ehdokas yrityksiin: teknisesti virheetön, vastuullinen, kykenevä työskentelemään ryhmässä ja toteuttamaan uusia, luovia ja vaikuttavia ehdotuksia.

Opetuksemme on rakentunut kuuden avainarvon ympärille:

  • Korkeat vaatimukset polttoaineen kunnianhimolle
  • Luovuutta koodien haastamiseen, aloitteiden johtamiseen ja joukosta erottumiseen
  • Anteliaisuus lisää luottamusta, menestyksen liikkeellepaneva voima
  • Mukavuus kannustaa vaihtoon ja tiimihenkeen
  • Vastuu ammateissamme kestävän kehityksen haasteista
  • Rehellisyys kaikki tuotot sijoitetaan uudelleen opiskelijoiden ja harjoittelijoiden koulutukseen historiallisen tehtävämme palvella yleisöä mukaisesti

Erinomaisuutta kaikilla alueilla ja kaikkina aikoina

  • Palatseissa, lifestyle-hotelleissa, Michelin-tähden ravintoloissa, bistronomiassa ja ruokapalveluissa
  • Laadukkaassa ruoanlaitossa ja majoituksessa
  • Ihmisiä ja ympäristöä kunnioittaen

Koulu, joka on avoin monimuotoisuudelle

Toivotamme tervetulleeksi nuoret opiskelijat eri taustoista eri puolilta maailmaa tarjoamalla pätevyyksiä ruoanlaittoon, vieraanvaraisuuden johtamiseen, palveluun ja pöytätaiteeseen sekä vastaanottamaan ammattilaisia, jotka haluavat täydentää taitojaan tai vaihtaa uraa.

Tärkeää on intohimosi vaativiin ammatteihin, joihin koulutamme, uteliaisuutesi ja sinnikkyytesi.

Tilastot

  • Kansainväliset opiskelijat:

    8%

  • 0
  • Opiskelijoiden ja tiedekunnan suhde:

    12 1

Kampuksen ominaisuudet

    Pääsymaksut

    FERRANDI Paris tarjoaa kansainvälisille opiskelijoille useita täysin englanninkielisiä ohjelmia sekä Hospitality Management- että Culinary Arts -alalla.

    Vaihe 1 – Online-hakemus

    Ole hyvä ja täytä hakemus verkkosivustomme "hae tästä" -osiossa, johon pääset napsauttamalla tätä:

    • Kopio korkeimmasta ansaitusta tutkinnosta
    • Passi-kopio
    • Ansioluettelo
    • Motivaatiokirje
    • Viitekirje (jos mahdollista)
    • Kopio saadusta kulinaarisesta todistuksesta tai tutkinnosta (tarvittaessa)
    • Tosite hakemusmaksujen maksamisesta (jos sovellettavissa)
    • Todiste englannin kielen taidosta (valinnainen, mutta suositeltavaa)

    Huomaa, että osallistuaksesi kansainväliseen kulinaaristaideohjelmaan FERRANDI Paris , sinun on oltava vähintään 18-vuotias ohjelman alkaessa.

    Virallisen kääntäjän tulee kääntää asiakirjat englanniksi. Kopiot hyväksytään, mutta alkuperäisiä asiakirjoja voidaan pyytää.

    Kun olet lähettänyt hakemuksesi, saat vahvistussähköpostin ja hakutiimimme tarkistaa tiedostosi.

    Vaihe 2 – Valintahaastattelu (riippuu ohjelmasta)

    Intensiivisten ja edistyneiden ammatillisten ohjelmien pätevät ehdokkaat kutsutaan 20–30 minuutin online-valintahaastatteluun hakijavirkailijan kanssa.
    Tämän tapaamisen tavoitteena on ymmärtää paremmin ehdokkaan tausta, uratavoitteet ja motivaatio liittyä FERRANDI Paris .
    Huomaa, että edistyneen ohjelman hakijoilta kysytään haastattelun aikana myös teknisiä kysymyksiä ohjelman alasta, johon he hakevat (ranskalainen leivonnainen tai ranskalainen keittiö). Tämä on tärkeää, koska ohjelma on suunnattu kokeneille ammattilaisille, jotka ovat jo hallinneet perustekniikat.

    Vaihe 3 – Pääsyjury

    Pidämme pääsytuomariston joka viikko. Valintalautakunta kokoontuu tarkastelemaan hakemuksesi yksityiskohtaisesti sekä valintahaastattelustasi saamasi palautteen. Otamme huomioon kaikki hakemuksesi muodolliset näkökohdat, mukaan lukien akateeminen taustasi, ammatillinen kokemus ja kansainvälinen näkyvyys sekä motivaatiokirje ja tarvittaessa suosituskirje.

    Vaihe 4 – Pääsypäätös

    Päätökset tehdään lähes joka viikko ja ehdokkaille ilmoitetaan 48 tunnin kuluessa valintalautakunnan jälkeen. Hakemistoedustajamme ilmoittavat sinulle tuloksistasi virallisella kirjeellä sähköpostitse. Jos tulos on myönteinen, hakijat saavat virallisen pääsykirjeen lisäksi myös asiakirjan, jossa on seuraavat ilmoittautumisensa vaiheet.

    Opiskelijoiden suosittelut

    Sijainnit

    • Paris

      Rue de l'Abbé Grégoire, 28, 75006, Paris

      • Dijon

        Parvis de l'unesco, 12, 21231, Dijon

        Kysymyksiä