Keystone logo
European Centre for Career Education

European Centre for Career Education

European Centre for Career Education

Johdanto

Me kaikki koimme pelkoa ja ahdistusta uramme alussa. Työelämän suuri tuntematon on pelottavaa ja pelottavaa. Mutta sen ei tarvitse olla.

European Centre for Career Education perustettiin ainoastaan rakentamaan silta valmistumisen ja urasi ensimmäisten askeleiden välille. Olemme kehittäneet ohjelman, joka keskittyy pehmoisiin ja koviin taitoihin aineessasi, verkostoitumiseen ja harjoittelukokemukseen. 3 viikkoa luentoja, työpajoja ja tapahtumia kokeneiden ammattilaisten kanssa, 4 viikkoa taattua harjoittelua ja yksi viikko matkaa varten.


Kuuden vuoden kokemuksella, yli 500 kumppaniyrityksellä, 3 suojeluksella, kasvavalla yliopistoyhteisöllä ja yli 1200 vauhditettulla uralla uskomme, että olemme oikealla tiellä.

Kesäohjelmat

ECCEDU perustettiin tarjoamaan pitkäaikainen ratkaisu yliopistokoulutuksen ja urakonsultoinnin liian teoreettisiin suuntauksiin. Täytämme aukon opiskelijoiden akateemisen tietämyksen ja tosielämän kokemuksen välillä perustuen yliopistojen tarjoamaan teoreettiseen jalansijaan.

Uskomme, että teoreettisen tiedon ja käytännön taitojen yhdistäminen on olennainen edellytys opiskelijoiden menestymiselle tulevilla aloilla. Kahden kuukauden kesäohjelmamme keskittyvät lakiin, kansainväliseen liiketoimintaan, tietotekniikkaan, arkkitehtuuriin ja suunnitteluun, kestävään kehitykseen ja suunnitteluun. Ohjelmat koostuvat kolmen viikon intensiivisistä käytännön kursseista ja neljän viikon työharjoittelusta yhdessä yli 500 kansainvälisestä yrityksestä Schengen-alueella.

Luennot ja luennoitsijat

Joka kesä kolmen viikon ajan opetamme opiskelijoillemme käytännön asioita, jotka harvoin pääsevät akateemisiin opetussuunnitelmiin. Nämä aiheet valitaan huolellisesti, jotta ne pysyvät ajantasaisina, ja niitä käsittelevät aktiiviset ammattilaiset, joita pidetään oman alansa asiantuntijoina. Puhujiamme ovat Radek Špicar (puheenjohtaja, Aspen Institute), Leoš Dvořák (digitalisaatiopäällikkö, Valeo), Václav Nekvapil (pääosapuoli, CEC:n hallitussuhteet), Klára Sommerová (perustaja ja johtaja, (S)právně), Miroslav Černý (ŠKODA AUTO, as immateriaaliomaisuuden osaston koordinaattori), Petra Hrušková (Red Hatin maailmanlaajuisten TA-toimintojen johtaja), Pavlína Louženská (liiketoiminta- ja innovaatiostrategi, 2FRESH Praha) ja monet muut.

131377_WM68.jpg

Harjoittelupaikat ECCEDU

ECCEDU -ohjelmissa ei ole kyse vain luokka -ajan viettämisestä; päinvastoin. Kolmen viikon intensiivisten käytännön kurssien jälkeen opiskelijamme saavat mahdollisuuden käyttää ja parantaa juuri hankittua tietämystä menemällä neljän viikon harjoittelulle jossakin alansa huipputason yrityksistä.Teemme yhteistyötä sellaisten yritysten kanssa, kuten Siemens, UniCredit Bank, Lego ja Coca-Cola; lakitoimistot, kuten DLA Piper ja Linklaters; ja studiot, kuten Jestico+, Whiles Architecture ja Chapman Taylor Architects, sekä monet muut tarjotakseen arvokkaita kokemuksia, taitoja ja tietotaitoa.

Kaikki kumppanimme ovat hyvin tietoisia valtavasta kuilusta perinteisen koulutuksen ja tosielämän tilanteiden välillä; Siksi he sopivat mielellään osallistumiseen opiskelijoiden valmisteluun menestyväksi tulevaisuuden johtajaksi ja omien alojensa tunnustetuiksi asiantuntijoiksi.

131376_WM75.jpg

Apurahat ja rahoitus

MääräHakemuksen määräaika
One full scholarship every year because we care about giving a chance to those who can not afford our programs.2,000 EURFebruary 29, 2024
Social scholarship offers up to 50% off the program fee for eligible applicants. 500 EURFebruary 29, 2024

Kampuksen elämä ja tilat


Perinteisesti kesäohjelmamme avataan tervetuliaisgaalaillalla ECCEDU-opiskelijoille. Tämä tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tavata inspiroivia ihmisiä, kuten perustajia, lakimiehiä, yritysjohtajia tai arkkitehteja. Ohjelman luento-osan läpi järjestetään erilaisia tiimityötä, kuten grillauksia, pakopelejä, laserpelejä tai nähtävyyksien katselua ja paikallisten tuotteiden ostoksia; ja matkoja ympäri Tšekin tasavaltaa (Kutná Hora, Český Krumlov) ja ulkomaille (Wien, Berliini). ECCEDU-todistus annetaan jokaisen ohjelman lopussa epävirallisen palkintoseremonian aikana, yleensä grillijuhlien muodossa. Lisäksi harjoitteluyritykset myöntävät suosituskirjeitä tai harjoittelutodistuksia.

Sijainnit

 • Prague

  Prague, Tšekki

 • Dubai

  Dubai, Arabiemiirikunnat

 • Bucharest

  Bucharest, Romania

  • 7th Avenue

   7th Avenue, Yhdysvallat

  Kysymyksiä