Keystone logo
European Bartender School

European Bartender School

European Bartender School

Johdanto

Perustamisestamme lähtien vuonna 1999, European Bartender School on muuttanut yli 70 000 opiskelijaa erittäin taitaviksi baarimikoiksi ja päästänyt heidät ympäri maailmaa. Maailman johtavana baarimikokouluna kurssimme ovat alan parhaiten kehittyneitä, ja niiden ovat suunnitelleet tunnetut asiantuntijat.

Mutta olemme paljon enemmän kuin vain baarimikko. EBS on 360 ° kokemus, joka on suunniteltu muuttamaan sinusta paras baarimikko ja henkilö, joka sinä voit olla.

Kurssien kautta saat vertaansa vailla olevan koulutuksen, maailmanlaajuisesti tunnustetun sertifikaatin, elinikäisten ystävien verkoston ja mahdollisuuden matkustaa ympäri maailmaa. Lisäksi sinua tuetaan ennen kurssia, sen aikana ja sen jälkeen riippumatta siitä, onko kyse määränpään valinnasta tai työn löytämisestä ympäri maailmaa.

Aloita ura, joka voi viedä sinut minne tahansa. Liity European Bartender School .

Hanki maailmanlaajuisesti tunnustettu bartending-pätevyys

Olemme ylpeitä siitä, että olemme maailman suurin ja arvostetuin baarimikokoulu. Olemme kouluttaneet enemmän ihmisiä kuin mikään muu baarikoulu, muuttamalla yli 70 000 opiskelijaa taitaviksi ammattilaisiksi. EBS-sertifikaatti on tunnustettu ja kunnioitettu baareissa, ravintoloissa ja klubeissa ympäri maailmaa, joten saat ensimmäisen valinnan alan parhaista työpaikoista valmistumisen jälkeen. Kansainvälisellä baarimikekurssilla ja edistyneellä baarimikurssilla saat myös elinikäisen pääsyn EBS MatchStaff -verkkopalveluumme, joka yhdistää sinut maailman parhaisiin työnantajiin.

Bartend matkalla ympäri maailmaa

EBS on rakennettu matkustajille ja seikkailunhakijoille, sillä 25 koulua on hajallaan viidellä mantereella. Meidän kauttamme voit kokea toisen osan maailmaa - tai jos pysyt paikallisena, aivan uuden puolen kotikaupungissasi. Kursseillamme saat mahdollisuuden merkitä asiat kauhaluettelostasi. Matkustaa maailmalla? ✔️ Vaihdako urapolkua? ✔️ Tee täysin uusi ystäväryhmä? ✔️ Haluamme sinun tuntevan olevan nyt oikea aika lopettaa sanominen 'yksi päivä' ja alkaa elää parasta elämääsi.

Jaa unohtumattomia kokemuksia uusien ystävien kanssa

Ensimmäisestä päivästä lähtien sinut otetaan tervetulleeksi yhteisöön avosylin. Ja kauan kurssin jälkeen olet edelleen osa sitä, hyötyen monista ura- ja verkottumismahdollisuuksista. Opiskellessasi ja asumalla kurssikavereidesi kanssa muodostuu nopeasti vahvoja ystävyyssuhteita, jotka kestävät koko elämän.

Live Life EBS-tutkinnon suorittaneena

Tutustu uusiin paikkoihin

Haluatpa elää sen Sydneyssä, elää paratiisi-saareiden fantasioitasi Phuketissa tai elää la dolce vita -tapahtumaa Roomassa - meillä on 25 määränpäätä, jotka voit löytää.

Vapaus ja joustavuus

Valmistuttuaan voit nauttia vakaudesta tietäessäsi, että voit löytää työtä missä tahansa päädytkin.

Tee mahtavia muistoja

Tapaa kokonainen uusi ihmisryhmä ja tee ystävyyssuhteita ja muistoja, jotka kestävät koko elämän.

Meistä

Perustettu vuonna 1999

Vuodesta 1999 lähtien olemme laajentuneet ympäri maailmaa ja olemme avanneet yli 28 baarimikokoulua viidellä mantereella. Viimeisen 20 vuoden aikana yli 70 000 ihmistä on käynyt ainutlaatuisilla kursseillamme, joista monet ovat jatkaneet ylimääräisten asioiden saavuttamista.

Yli 28 koulua ympäri maailmaa

Meillä on kouluja 20 maassa Euroopassa, Aasiassa, Pohjois-Amerikassa, Australiassa ja Afrikassa. Tarjoamme sinulle kaupungin paikkoja, rantakohteita ja jopa Alppien hiihtokohde.

Yli 7000 ihmistä liittyy bartending-perheeseemme joka vuosi

Olemme koulutettujen oppilaiden lukumäärän ja koulujen lukumäärän perusteella suurin baarimikokoulu maailmassa. Siksi sertifikaattimme tunnustetaan maailmanlaajuisesti ja siitä on syytä olla ylpeä.

Maailman kehittyneimpiä baarimikko-ohjelmia

Baarimestarikurssimme ovat alan edistyneimpiä, ja niiden on suunnitellut viisi maailmankuulua baarimiesasiantuntijaa. Päivitämme säännöllisesti kurssejamme varmistaaksemme, että tarjoamme opiskelijoillemme aina uusimmat alan käytännöt.

Sijainnit

 • Barcelona

  Passatge del Patriarca 6-1, 08002, Barcelona

 • Paris

  30 bis, Rue Girard Montreuil, France, 93 100, Paris

 • London

  Basement Unit Block B001/2 Tower Bridge Business Complex 100 Clements Road, SE16 4DG, London

 • Phuket

  Ban Kata Beach, 98/84-85 Beach Center Kata Rd., 83100, Phuket

 • New York

  327 Stagg Street, 2nd Floor Brooklyn, 11206, New York

 • Amsterdam

  Paasheuvelweg 34H BJ Amsterdam, 1105, Amsterdam

 • Cape Town

  40 Woodlands Road Woodstock 7915 Cape Town South Africa, , Cape Town

 • Stockholm

  Luntmakargatan 36, 111 37, Stockholm

 • Rome

  Via Crescenzo del Monte 36, 00153, Rome

 • Kos

  Lawrence Apartments Odos Riminiton, Lambi Kos 85300, Greece, , Kos

 • Sydney

  9 Wellington Street Chippendale NSW 2008, Sydney, , Sydney

Kysymyksiä