Keystone logo
ESPM – Brasil Liiketoiminnan johtamisen jatkotutkinto, painopisteenä lääkemarkkinat
ESPM – Brasil

Liiketoiminnan johtamisen jatkotutkinto, painopisteenä lääkemarkkinat

São Paulo, Brasilia

4 Semesters

Portugalin kieli

Osa-aikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

BRL 1 148 / per month *

Etäopiskelu, Kampuksella

* jopa 35 erää 1 148,75 BRL + 1 erä 1 264,94 BRL

Johdanto

Kurssin tavoitteena on kehittää esimiehiä työskentelemään lääkemarkkinoilla, jotka muuttuvat jatkuvasti ja kilpailevat jatkuvasti ja tarjoavat tarvittavat työkalut liiketoimintastrategioiden analysointiin, suunnitteluun, toteuttamiseen ja valvontaan.

Modaliteetti

HYFLEX. Voit vapaasti osallistua live-tunneille henkilökohtaisesti ESPM-yksiköissä tai virtuaalisesti Zoomin kautta. Osallistu henkilökohtaisesti kokeaksesi mukaansatempaavia kokemuksia ja verkostoitumista. Tai liity virtuaalisesti mistä tahansa, jotta se sopii parhaiten aikatauluusi ja sijaintiisi. Luentotallenteet käytettävissä keskustelujen tarkistamiseen (ei aiheuta poissaolokorvausta).

* HyFlex-tutkinto-ohjelmissa on pakollinen kasvokkain tapaaminen lauantaisin per tieteenala, keskimäärin yksi lauantai kuukaudessa.

Yhteistyössä SINDUSFARMAN kanssa

SINDUSFARMA ja ESPM pyrkivät yhdessä edistämään lääketeollisuuden toimintaan vaikuttavan tieteellisen, teknologisen ja lainsäädännöllisen tietämyksen levittämistä, tavoitteenaan lääketeollisuudessa työskentelevien ammattilaisten kehittäminen, päivittäminen ja parantaminen koulutusohjelmien avulla, julkaisuja ja sosiaalisia tapahtumia.

Ihanteelliset opiskelijat

Opetussuunnitelma

Ohjelman tulos

Ohjelman lukukausimaksu

Tietoja koulusta

Kysymyksiä