Täydellinen tutkintotodistus modernista gastronomiasta
Edinburgh School of Food & Wine (ESFW)
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Edinburgh, Yhdistynyt kuningaskunta
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
38 viikkoa
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Olitpa sitten koulun päättäjä, yliopiston lopettaja, uranvaihtaja tai ammattikokki, tämä tutkintotodistus antaa sinulle täydellisen ja kattava käsityksen klassisista ja nykyaikaisista keittotekniikoista, mukaan lukien leipä, leivonnaiset, liha, kala ja vihannekset sekä ruoanlaitto. Lisäksi niille, jotka antavat täydellisen tutkintotodistuksen nykyaikaisesta gastronomiasta, tulee olla sekä vankkaa ymmärrystä että käytännön kokemusta, jotka on saatu ravitsemus- ja kasvipohjaisten elintarvikkeiden ja käsityöläisten ruuantuotantomoduulien aikana - molemmat ovat ainoat laatuaan suoritetut kurssit Iso-Britanniassa.
ESFW viettämäsi ESFW vie sinut yli 1200 tuntia kokopäiväistä opiskelua, josta valtaosa on täysin käytännöllistä, mutta joka sisältää myös vierailut tiloilla, tehtailla, lihakaupoilla, leipomoilla ja kermavoimilla sekä aikaa jonkin verran. maan johtavista kokkeista ja ravitsemusterapeutista omien kokeneiden tutoreidemme lisäksi.
Kaikkiin kursseihin sisältyy Kokin Essential Kit, kaikki ruokia ja opetusta sekä mahdollisuus hyötyä harjoittelupaikoista, ansioluetteloiden rakentamisen työpajoista, toimialakohtaisista verkostoitumismahdollisuuksista ja koulusta koulusta, josta äänestetään säännöllisesti yhtenä parhaimmista. UK.
Kuka kurssi soveltuu?
- Ruokaammattilaiset
- Ammattikokit
- Toivovat kokit
- Yksityiset kokit
- Uranvaihtimet
Taidot, jotka opit täydellisessä nykyaikaisen gastronomian tutkintotodistuksessa:
- Kattava käsitys ammattikeittiön kaikista näkökohdista (mukaan lukien liha, kala, vihannekset, keitot, varastot, kastikkeet, koristeet, moderni tekniikka ja paljon muuta)
- Kattava käsitys Professional-leipomosta (mukaan lukien perus- ja rikastetut taikinat, perus- ja edistyneet leipä-, suklaa- ja sokerivalmisteet, asetetut ja pakastetut jälkiruoat, kastikkeet, sienet, kerrostettu portaatti, klassiset jälkiruoat ja paljon muuta)
- Ravitsemus- ja kasviperäisten elintarvikkeiden säätiö (mukaan lukien modernit pinnoitustekniikat, ruokailutyypit, vaihtoehtoiset proteiinit, keittäminen pähkinöiden ja siementen kanssa, ravitsemustyöpajat, terveelliset välipalat ja paljon muuta)
- Artisan-elintarviketuotannon säätiö (mukaan lukien meijerituotteet, juustojen valmistus, charcuterie, juuttuminen ja säilöminen, käyminen, käsityönä leiväntuotanto ja paljon muuta)
- Viikon mittainen ruokakurssin aloittamiskurssi
- WSET-tason 2 viininopinnot
- Maatilan vierailut
- Vieraskokin mielenosoitukset
- Työn harjoittelut
Miksi valita meidät?
- Ainoa tällainen kurssi Euroopassa
- Kokeneiden kokien asiantuntijaopetus
- Perustettu ja vanhin kokkejakoulu Isossa-Britanniassa
- Pienet luokat
- Työharjoittelussa
- Työn harjoittelut
- Erinomaiset uranäkymät
Sertifikaatit ja pätevyysvaatimukset
ICAS on hyväksynyt Edinburghin ruoka- ja viinikoulun, ja sitä arvioidaan ja tarkistetaan jatkuvasti sen varmistamiseksi, että saavutamme heidän asettamansa standardit.
Suoritettuaan onnistuneesti jokainen opiskelija saa:
- Täydellinen tutkintotodistus modernista gastronomiasta
- Diplomi ammattikoneista
- Diplomi ammattimaisesta leipomosta
- Ravitsemus- ja kasvipohjaisten elintarvikkeiden säätiö
- Artisan-elintarviketuotannon säätiö
- Todistus ruokayrityksen perustamisesta
- WSET-taso 2
- REHIS Elementary Food Hygiene -sertifikaatti
Aikataulu
- Koulutus: Kokopäiväinen | maanantaista perjantaihin
- Tunnit: 30 tuntia viikossa
- Aika: klo 10-16
- Kesto: 38 viikkoa
Rahoitusta saatavilla