Keystone logo
© Eva Dang
European School of Economics

European School of Economics

European School of Economics

Johdanto

European School of Economics (ESE) on yksityinen korkeakoulu, jolla ei ole rajoja, monikulttuurinen ja pragmaattinen, joka on täysin akkreditoitu Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja listattujen elinten järjestyksessä.
ESE tarjoaa kandidaatin tutkintoja, mestareita, MBA-ohjelmia ja lyhyitä ohjelmia Lontoossa, Roomassa, Milanossa, Firenzessä ja Madridissa.

ESE-tutkinnon suorittaneet ovat markkinoiden kilpailukykyisimpiä elinkeinonharjoittajia, jotka ovat valmiita johtamisrooleihin kansainvälisessä markkinoinnissa, rahoituksessa, viestinnässä ja johtamisessa. Kun kyky räätälöidä opintojaan erikseen, ESE-opiskelijat:

opiskella ulkomailla ESE-keskusten kanssa;

erikoistuneet huippuosaamiseen, kuten muotiin, tapahtumiin, musiikkiin, urheiluun, taiteeseen, mediaan ja henkilöresursseihin;

täydellinen harjoittelu, valitaan yli 1500 johtavalta organisaatiolta eri puolilta maailmaa.

Koulu ilman rajoja, European School of Economics on uusi käsite korkea-asteen koulutuksessa. Yhdistämällä akateeminen huippuosaaminen, kansainvälisyys ja pragmatismi ESE-tutkinto ja todistusohjelmat on suunniteltu valmistamaan uuden sukupolven johtajia ja yrittäjiä. European School of Economics (ESE) on tunnustettu oppilaitos, jonka on hyväksynyt British Accreditation Council (BAC).

Mikä tekee ESE: stä loistavan paikan opiskelijoille?

Henkilökohtainen ja räätälöity oppimiskokemus - ESE: ssä saat yksilöllisen ja jännittävän kokemuksen pienen luokan koon ja erinomaisen opiskelija- / opettaja-suhteen ansiosta.

• ” Unelma on todellisinta asia ” - ESE-opiskelijat kehittävät ainutlaatuisen akateemisen ja ammatillisen Pathway valitsemallaan kurssin erikoistumisella ja harjoittelupaikoilla

Pragmatismi - käytännön kokemus nykyaikaisesta liiketoiminnasta kattavan harjoitteluohjelman kautta

Kansainvälisyys - yli 60 valtiosta peräisin oleva opiskelijakunta, joka opiskelee ulkomailla ESE-keskusten kanssa maailmanlaajuisesti

erikoistuminen huippuluokan liiketoiminta-alueisiin , mukaan lukien muoti, tapahtumat, musiikki, urheilu, taide, media ja henkilöstöresurssit

Suuret harjoittelut - ESE-opiskelijat voivat valita yli 1500 johtavasta organisaatiosta ympäri maailmaa

Koulutusfilosofia

European School of Economics on kuvittanut uuden ihmiskunnan syntyä sellaisten yksilöiden luomiseksi, jotka ovat vapaita ennakkoluuloista ja pelosta, ja jotka pystyvät yhdenmukaistamaan ilmeisiä ikäihmisiä talouden ja etiikan, toiminnan ja mietiskelyn sekä taloudellisen voiman ja rakkauden välisiä erimielisyyksiä.

ESE: n kandidaatti-, maisteri-, MBA- ja sertifiointiohjelmat pyrkivät valmistelemaan kansainvälisiä yrittäjiä ja johtajia kulttuurista tietoisuutta, kykyjä ja moraalisia ominaisuuksia, joita eniten tarvitaan nykyajan liiketoiminnan maailmassa.

ESE-arvot

Jokaisen ihmisen saavutuksen, jokaisen intuition, jokaisen tieteellisen tai sosiaalisen valloituksen taustalla, maailman suurimpien taloudellisten ja teollisuusyritysten taustalla ja kaikella, mikä on kaunista, hyödyllistä ja varakasta, on aina yksi ihminen, yksilö ja hänen unelmansa.

Vain ihmiset voivat muuttaa yhteiskuntaa. Vain ihmiset voivat uneksia. ESEn tehtävänä on luoda uuden sukupolven nuorten yrittäjien ja yritysjohtajien, visionäärien, käytännön haaveilijoiden. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi tarvitaan enemmän kuin hyviä ohjelmia ja hyviä opettajia. ESE on elintärkeiden ideoiden järjestelmä ja valmistaa oppilaitaan parantavan ihmiskunnan uusiin soluihin, jotka eivät ole ristiriitaisia ​​ajatteluja, taikauskoja, ennakkoluuloja ja vanhentuneita ideoita, viljelevät itseään häikäilemättömän suurenmoisen intoon.

Organisaation elämä, kansan tulevaisuus, koko sivilisaatio riippuu näiden miesten ja naisten olemassaolosta. Tulevien järjestöjen johtajat ovat toiminnan filosofeja. Nämä ihmiset ovat arvokkaampia kuin kultakaivokset ja öljykentät. Ne tuovat menestystä ja pitkäikäisyyttä maailman yrityksille.

Meidän on ajateltava, että akateemisen huippuosaamisen on pysyttävä kehittämässä yksilöllisen inhimillisen potentiaalinsa ja että älyllisten valmiuksien kehittämisen on mentävä sekä luomaan todellinen kansainvälisyys ja hyvät operatiiviset taidot, jotka saadaan sekä alalla että johtavissa yrityksissä maailmasta.

Menestys ihmisestä organisaatiosta riippuu heidän filosofiansa.

Siksi ESEssa on selvää, että todellinen koulutus ei ole pelkästään käsitteiden opetusta ja taitojen kehittämistä vaan ennen kaikkea koulun ainutlaatuisen filosofian, sen ideoiden ja perustavanlaatuisten periaatteiden siirtäminen. ESE tarjoaa lähestymistavan liike-elämään ja laaja-alaiseen elämänkuvaan henkisen, taiteellisen, poliittisen, eettisen ja sosiokulttuurisen etsinnän kautta, joka keskittyy itsensä löytämiseen ja itsenäiseen työhön.

Tietämys, koulutus, rikkaus tai sosiaalinen asema eivät voi edesauttaa menestystä vaan pikemminkin omaa itsetietoasi ja eheyttään.

Jokaisen liiketoiminnan kehittyminen, paikallisesta kulmakaupasta kansainvälisen teollisuuden ja rahoituksen jättiläisiin, on heidän tietoinen muutos "Being Schooliksi". Niiden tarkoitus ja todelliset liiketoimintatavoitteet ovat kaikkien suoraan osallistuvien ihmisten ja sidosryhmien kehittyminen. Tulevaisuuden yritykset ja organisaatiot ovat toiveita ja henkilökohtaisia ​​parannuksia, joissa työntekijät ja henkilökunta lähtevät päivän päätteeksi ymmärrystä, onnellisuutta ja vastuuta silmällä pitäen ja jossa myös organisaation äärimmäiset solut hoidetaan jotta niiden kehittyminen ja nopeuttaminen voidaan nopeuttaa.

Sijainnit

 • London

  ESE London 4 Mandeville Place, W1U 3BG, London

  • Rome

   ESE Rome Via della Cordonata 7 , 00187, Rome

   • Milan

    ESE Milan Via Tortona, 27 , 20144, Milan

    • Florence

     ESE Florence Borgo SS. Apostoli, 19 , 50123, Florence

     • Madrid

      ESE Madrid Calle Serrano Anguita, 10 3º Derecha , 28004, Madrid

      Kysymyksiä