Ranskan suklaan ja makeisten taiteen välttämättömyystarvikkeet
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Yssingeaux, Ranska
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
2 kuukaudet
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
EUR 9 190 / per course *
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
* nettohinnat.
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Harrastajaille ja yrittäjille suunnattu ohjelma nostaa kannen taitoihin ja tekniikoihin, jotka ovat tehneet ranskalaisista suklaista maailman kateutta. Yhdessä tunnettujen keittiömestarien ja asiantuntijoiden kanssa opit kuinka soveltaa perustekniikoita suklaan ja makeisten luomiseen sekä saada ainutlaatuisia näkemyksiä suklaan uusista suuntauksista ja ainesosista.
Ohjelma on levitetty koko ohjelmaan sekä yritysvierailut ja suunnitteluun ja valokuvaukseen omistettuja istuntoja. Ohjelma antaa sinulle tarvittavat taidot työskennellä suklaan ja käsityönä erilaisilla tuotteilla, mukaan lukien suklaapohjaiset jälkiruoat, suklaat ja makeiset.
Työ- ja uramahdollisuudet:
- Yrittäjä
- Suklaattomat ja makeiset
- Suklaa- ja makeissuunnittelu
- Suklaatuotanto
Kesto: 2 kuukautta
Ohjelman rakenne:
- Suklaan perustekniikat - 3 viikkoa
- Makeiset - 2 viikkoa
- Suklaapohjainen leivonnainen -1 viikko
- Taiteelliset mestariteokset - 2 viikkoa
Hakemusvaatimukset:
Ei aiempaa tutkintoa tai kokemusta vaaditaan
Vähintään 18 vuotta
Ranskalainen A2
Seuraava saanti - 6. heinäkuuta 2020 - 28. elokuuta 2020