Ranskalaista leivonnaisten taidetodistus
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Yssingeaux, Ranska
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
8 kuukaudet
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
EUR 26 390 / per course *
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
* nettohinnat.
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Tämä on todellinen leipomotaiteen huippuluokka, jolla on korkeasti koulutettu tiedekunta, johon kuuluu vaikutusvaltaisia leivonnaisia kokkeja, Meilleurs Ouvriers de Francea ja maailmanmestaria. Se on pakollinen kaikille, jotka ovat intohimoisia ranskalaista leivonnaisia ja jälkiruokia kohtaan, samoin kuin niille, jotka haluavat edetä urallaan tai yrittäjiksi.
Kuuden intensiivisen ja erittäin syventävän kuukauden aikana opit kaikki tekniikat - perinteiset ja modernit -, jotka erottavat ranskalaisen leivonnaisteoksen muista. Käsittelet leivonnaisbuffetteja ja cocktaileja, gastronomisia jälkiruokia, klassisia ja moderneja entisöintimenetelmiä, petits-neliksi ja suklaapaloja muun muassa suussa sulavien luomusten kanssa.
Työ- ja uramahdollisuudet:
- Yrittäjä
- Leivonnaiskokki / Leivonnaiskonsultti
- Leivonnaisten kokki-ohjaaja
- pitopalvelu
- Leivonnaisten päällikkö
- Ruokakirjoittaja ja kriitikko
Kesto: 6 kuukautta 2 kuukauden pakollinen harjoittelu
Ohjelman rakenne:
- Ranskan leivonnaisten taiteen perusteet - 10 viikkoa
- Teeaika ja matkakakku - 1 viikko
- Leipä & Viennoiserie - 1 viikko
- Pihviravintolat, yksittäiset kakut ja terveelliset jälkiruoat - 4 viikkoa
- Ravintolajälkiruoat - 1 viikko
- Suklaa ja makeiset - 2 viikkoa
- Jäätelö ja sorbetti - 1 viikko
- Taiteelliset leivonnaiset ja buffet - 2 viikkoa
Hakemusvaatimukset:
Ei aiempaa tutkintoa tai kokemusta vaaditaan
vakiotutkintoihin
Vähintään 18 vuotta
Puhuu sujuvasti englantia
Päivämäärät: 9. marraskuuta 2020 - 23. huhtikuuta 2021 / 1. maaliskuuta 2021 - 30. heinäkuuta 2021