Keystone logo
ENACO

ENACO

ENACO

Johdanto

ENACO on Ranskan ensimmäinen etäkauppakoulu, joka tarjoaa 61 tutkinto-, sertifiointi- ja pätevyyskurssia kaupan, johtamisen, myynnin, markkinoinnin, kiinteistö- ja henkilöstöhallinnon aloilla Bac +5 asti.

ENACO Business School -projektin perustamisesta lähtien vuonna 2006 sen tarkoituksena on ollut etäkouluttaa tulevaisuuden ammattilaisia ja johtajia kaupan, markkinoinnin, kiinteistön, johtamisen ja rahoituksen eri aloilla.

Yhä tiiviimmässä maailmassa ENACO on rakentanut ainutlaatuisen koulutusprojektin, joka keskittyy innovaatioihin, yksilölliseen tukeen, huippuosaamisen etsintään ja opiskelijoiden työllistettävyyteen.

ENACO on kansallisen opetusministeriön koulutusvalvonnan alainen ja Euroopan koulujen liiton (FEDE) jäsen. ENACO on myös Qualiopi Training Action- ja ISO 9001 Quality -sertifioitu, mikä osoittaa sen sitoutumisen koulutuksensa laatuun ja opiskelijoidensa tyytyväisyyteen.

Koulutuskurssi

Kaikki ENACO tarjoamat koulutukset suoritetaan kokonaan verkossa tiimiemme kehittämällä virtuaalikampuksellamme. Opiskelijalla on pääsy kaikkiin kursseihinsa, kotitehtäviinsä, mutta myös virtuaalitunneille. Virtuaalikampuksella on integroitu jakamis- ja vaihtotoiminnot sekä Google Apps. Oppilaat voivat siksi pitää videoneuvottelua opettajiensa kanssa Google Hangoutin, Googlen live-videochat-palvelun, kautta. Se on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa, tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella: voit harjoitella missä olet ja milloin haluat!

Pedagoginen seuranta

Opetustiimimme seuraa sinua koko koulutuksesi ajan. Hyödynnät yksilöllistä ja henkilökohtaista ohjausta ja koulutustukea. Hyödyt henkilökohtaisesta vaihdosta kunkin aineen opettajan kanssa. Nämä vaihdot tapahtuvat puhelimitse, sähköpostitse, live-chatissa ja/tai videoneuvotteluissa. Tukeakseen sinua mahdollisimman hyvin opettajasi järjestävät säännöllisesti temaattisia virtuaalitunteja.

Koulumme tarjoaa sinulle myös tehostetun valmennuspalvelun. Olemme koonneet joukkueen koulutusvalmentajia, jotka neuvovat sinua harjoittelusi ensimmäisinä päivinä oppisopimuskoulutuksessasi ja antavat sinulle kaikki avaimet organisoida itsesi, motivoida itseäsi ja ilmaista koko potentiaalisi. He opastavat sinua koko harjoittelusi ajan ja ovat käytettävissäsi, jos kohtaat pienimpiäkin vaikeuksia.

ENACO , innovatiivisen koulun huippuosaamista

ENACO on National Educationin ja European Federation of Schools -järjestön koulutusvalvonnan alainen, ja sillä on ISO 9001- ja Qualiopi-laatusertifikaatti - Koulutustoimet ja Oppisopimuskoulutustoimet. Erilaiset akkreditoinnit ja hyväksynnämme osoittavat sitoutumisemme koulutuksemme laatuun, opiskelijoiden tyytyväisyyteen ja heidän työllistettävyyteen ja mahdollistavat koulutuksemme kattavuuden täydennyskoulutusjärjestelmillä (CPF, AIF, työopinnot jne.). ENACO tarjoamat BTS:t ovat tunnustettuja ja kansallisen koulutuksen koulutusvalvonnan alaisia, ja FEDE tunnustaa puolestaan kandidaatin ja maisterin tutkinnon.

9 laatusitoumustamme

 1. Virtuaalinen kampus, johon pääsee 24 tuntia vuorokaudessa ja joka on täysin yhteensopiva tablettien ja älypuhelimien kanssa opiskella missä haluat, milloin haluat!
 2. Virtuaalikampus koulutusinnovaatioiden eturintamassa: Google Appsin integrointi, erityisesti Hangout, seurata suoria videokeskusteluja
 3. Kokeneiden koulutusvalmentajien tiimi opastaa sinua koko matkasi ajan
 4. Ei lisäkuluja koulutuksesta: ei matka-, majoitus-, ateriakuluja jne.
 5. Kokeneita opettajia ammattimaailmasta ja korkeakouluista
 6. ISO 9001- ja Qualiopi-laatusertifikaatti - Koulutustoimet ja Oppisopimuskoulutustoimet, todiste laitoksemme sitoutumisesta koulutuksemme laatuun
 7. Mahdollisuus rekisteröityä ja aloittaa harjoittelu milloin tahansa
 8. Jokaiseen tilanteeseen mukautettu harjoitusrytmi (nopeutettu tai ajan mittaan levinnyt)
 9. Palveluekosysteemi käytössäsi: 100 % Good Deals -tilaa, Office 365 -verkkopaketti, Google Workspace -lisenssi, Le Figaron päivittäinen tilaus ja Google Digital Workshopit integroituna koulutukseesi.

Sijainnit

 • France Online

  France Online, Ranska

Kysymyksiä