Englanti ja Barista-koulutusohjelma
Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Wellington, Uusi-Seelanti
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
1 - 52 viikko
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
NZD 500 / per course *
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Mar 2024
* 500 dollaria viikossa (International), 400 dollaria (kotimainen)
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Englanti Barista-koulutusohjelma
Opi englantia (alkeis-edistyneitä) samalla kun kehität Barista-taitojasi. EMS: ssä on kokenut barista-kouluttaja, ja koulutusta järjestetään Gold Wolf Training Caféssa kampuksella. Harjoittelija Baristas tarjoaa päivittäin kahvia EMS: n henkilökunnalle ja opiskelijoille sekä muille rakennuksemme asukkaille. Wellington on kuuluisa kahvistaan, ja alalla on paljon mahdollisuuksia työskennellä.
Kenen tulisi ilmoittautua?
EMS toivottaa opiskelijat tervetulleiksi ohjelmaan:
- kiinnostunut täyttämään englanninkieliset kriteerit tutkintotodistuksille tai opiskelemaan muualla yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa Uudessa-Seelannissa; ja,
- haluavat kokea Uuden-Seelannin kahvikulttuurin, elämäntavan ja mieleenpainuvan ajan opiskellessaan englantia EMS: ssä.
Entry Requirement
Kysy. Saatat olla haastatelluista arvioidaksesi sopivuutesi ohjelmaan.
Ohjelma Tavoite - räätälöity tarpeesi ja kiinnostuksenne mukaan
Intensiiviset ESOL-ohjelmat ovat nopeutesi englannin sujuvuuteen ja taitoon. Olipa sinulla erityisiä ESOL-vaatimuksia tai olet kiinnostunut parantamaan englannin kielen taitoja, vuosien kokemuksemme täyttävät akateemiset, ammatilliset ja sosiaaliset tarpeet. Opetussuunnitelmassamme korostetaan yksilöiden valmistautumista akateemiseen ja ammatilliseen menestykseen niin, että se on polku yliopiston ja uran menestykseen.
Barista-koulutustilaisuuksia suunnitellaan myös barista-kouluttajien kanssa. Näiden harjoitusten aikana saat käytännön kokemusta oppia tekemään täydellisiä pitkiä mustia ja espressoa, ja tutustumaan enemmän kahvin historiaan ja siihen liittyviin tuotantoprosesseihin.