Keystone logo
Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Johdanto

KEITÄ OLEMME

Elite Management School

- edelläkävijä yliopistotutkinto Pathway Wellingtonissa Uusi -Seelanti

EMS on ollut NZQA: n täysin akkreditoitu boutique-kieli- ja kauppakorkeakoulu Wellingtonin keskustassa vuodesta 2003 . (NZQA on luottavainen koulutuksellemme ja itsearviointikykymme)

EMS: n ovat hyväksyneet ja rahoittaneet korkea -asteen koulutuksen komissio (TEC) ja sosiaalisen kehityksen ministeriö perustamis- ja työllistymiskoulutukseen.

EMS on perustanut korkeakoulututkinnon Pathways joka säästää sekä aikaa että rahaa opiskelijoille tehokkaasti ja josta tulee ylpeänä Wellingtonin Pathway

MITÄ ME TARJOAMME

EMS on omistautunut haluamasi tulevaisuuden toteutumiseen tarjoamalla sinulle edelläkävijän korkeakoulututkinto Pathway Uuden -Seelannin huippuyliopistojen kanssa tehtyjen artikulaatiosopimusten kautta.

EMS tarjoaa jopa 120 opintopisteen siirtosopimuksia liiketalouden tutkintoihin Masseyn yliopistossa, Aucklandin teknillisessä yliopistossa (AUT) ja teknologiainstituuteissa, mukaan lukien WelTec ja Whitireia. Pätevät EMS -tutkinnon suorittaneet voivat aloittaa yliopiston toisen opintovuoden suoraan ja tulla kauppatieteelliseksi tutkinnoksi kahden vuoden kuluessa. EMS pyrkii myös tarjoamaan tietotekniikan, matkailun hallinnan, kirjanpidon ja rahoituksen tutkintotodistuksia, jotka johtavat myös sen akateemisten kumppaniyliopistojen vastaaviin tutkintoihin.

EMS tarjoaa NZQA -hyväksytyt Uuden -Seelannin sertifikaatin englannin kielen (NZCEL) tason 3 ja 4 ohjelmat, jotka Uuden -Seelannin yliopistot ovat laajalti hyväksyneet IELTS 5.5- tai 6.0 -korvauskriteereinä.

Jos ilmoittautuu NZCEL + -tutkintoihin, opiskelijat voivat saada 8 000 dollarin apurahan EMS -tutkintotodistukseensa.

EMS on myös NZQA: n hyväksymä sisäinen englanninkielen taitotestikeskus, joka tarjoaa opiskelijoille useita pääsyvaihtoehtoja akateemisiin saavutuksiin.

MIKSI EMS

Jos yliopisto pyrkii akateemiseen huippuosaamiseen ja ammattikorkeakoulu valmistelee työhön valmistuneita, ELITE tarjoaa sinulle molemmat välittävässä ympäristössä, jossa jokainen yksittäinen opiskelija on tärkeä. Keskitymme auttamaan teitä jokaista valmistautumaan uraan monipuolisen koulutus- ja henkilökohtaisen tukijärjestelmämme kautta.

o Eliittiopetus: Pienet luokkakoot, joilla on olennainen ero (esim. tutkintoluokka 6-16 oppilasta).

o Henkilökohtainen opiskelijatuki: Välitämme opiskelijoista ainutlaatuisina yksilöinä, joilla on erilaisia tarpeita ja tavoitteita. Progressiiviset arvostelumme oppilaiden opintomatkalla varmistavat heidän menestyksensä.

Oppilaan tuki

Tarjoamme erilaisia opetussuunnitelman ulkopuolisia toimintoja, mukaan lukien vapaaehtoistyökokemus.


Tarjoamme yhden luukun ilmaisen palvelun, joka sisältää alennusta:

 • Siirto yliopistoon ja ilmoittautuminen
 • 1 dollarin ekspressokahvi
 • sairaus- ja matkavakuutus
 • lentolippu
 • Retket Uudessa -Seelannissa, Australiassa ja Yhdysvalloissa


PAIKALLISEN ALUEEN OMINAISUUDET

Wellington, Uuden -Seelannin turvallinen ja ystävällinen pääkaupunki, on valinta fiksuille, luoville ja kunnianhimoisille opiskelijoille.

1) Maailmanluokan koulutusjärjestelmät- The Economist Intelligence Unit on Uuden-Seelannin koulutusjärjestelmä maailman ykkönen, koska se tarjoaa nuorten tulevaisuuden taitokoulutusta. Wellingtonilla on paljon hienoja vaihtoehtoja koulusta maailmanluokan yliopistoon.

2) Wellington on ainoa akkreditoitu " turvallisen yhteisön " pääkaupunki maailmassa. Se on turvallinen ja ystävällinen paikka soittaa kotiin. Täällä opiskelijat nauttivat turvallisesta ympäristöstä asua, työskennellä ja opiskella.

3) Erinomainen elämänlaatu - Wellington on maailmankuulu hämmästyttävä paikka asua, ja Lonely Planet on kutsunut Wellingtonia "maailman viileimmäksi pieneksi pääkaupungiksi" ja Deutche Bank nimesi sen maailman parhaaksi asuinalueeksi. Wellingtonissa asuvat ihmiset arvioivat omaa elämänlaatuaan erittäin hyvin, ja 87% asukkaista ilmoitti hyvästä elämänlaadusta. Se on loistava paikka olla opiskelija. Se on tarpeeksi pieni saadakseen ystävällisen Uuden -Seelannin kokemuksen, ja vilkas kaupunki tarjoaa paljon tekemistä.

4) Kompakti ja kävelykelpoinen kaupunki- Kolme maailmanluokan yliopistoa sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä Wellingtonin keskustasta, samoin kuin monet muut korkea-asteen palveluntarjoajat ja koulut. Wellingtoniin on myös hyvät yhteydet tehokkaalla ja puhtaalla juna- ja linja -autoverkolla - mikä auttaa selittämään, miksi Wellingtonilla on eniten julkista liikennettä asukasta kohden Uudessa -Seelannissa!

5) Paljon kauniita avoimia tiloja - Wellingtonin upea rantaviiva, raikas ilma ja avoimet viheralueet tarkoittavat, että ulkoilu, urheilu ja puistot ovat aina lähellä. Wellingtonin keskustan reunustama vihreä vyöhyke on täynnä kävely- ja pyöräilyreittejä, ja ranta -alue on lopullinen paikka lounasaikaan. Saamme vuosittain yli 2100 auringonpaistetuntia, joten sinulla on paljon mahdollisuuksia päästä ulos ja nauttia kauniista kaupungista! Wellington tarjoaa upean ulkoilumahdollisuuden, ja siellä on laaja valikoima alueellisia puistoja ja 497 km rantaviivaa. Wellingtonissa on helppo asua lähellä luontoa, vaikka asutkin kaupungin huoneistossa. Se on yksi niistä "molempien maailmojen parhaista" skenaarioista. Vain päästä ulos ja nauttia siitä. Se on hauskaa.

6) Monimuotoisuus - noin kolmannes Wellingtonin asukkaista syntyi Uuden -Seelannin ulkopuolella - kaupunki on monikulttuurinen keskus. Ihmiset ympäri maailmaa haluavat asua Wellingtonissa, mikä tekee siitä monipuolisen ja jännittävän paikan.

7) Älykäs pääoma - Tunnet olosi kotoisaksi maan korkeimmin koulutetun väestön ympäröimänä. 28 prosentilla Wellingtonin 15 -vuotiaista ja sitä vanhemmista ihmisistä on korkeakoulututkinto tai korkeampi korkeakoulututkinto verrattuna 20 prosenttiin kansallisesti.

8) Korkean teknologian pääoma - Meillä on monia innovatiivisia yrityksiä, kuten Weta Workshop ja Weta Digital, Xero ja Pik Pok, jotka ovat osa Wellingtonin nopeasti kasvavaa ja digitaalista teknologiateollisuutta. Alueella on suurin osa tietointensiivisten palvelujen työntekijöistä maassa, joten tämä on jännittävä paikka asua ja opiskella.

9) Olemme Keski-Maan keskipiste-Tunnetaan lämpimästi Keski-Maan keskipisteenä, ja olemme kaupunki, jossa elokuvien tekeminen herää eloon. Wellingtonin palkittu lahjakkuus on osallistunut projekteihin, kuten Ghost in the Shell, Hobitti, Pete's Dragon, Avatar, Krampus, King Kong, Sormusten herra-trilogia ja moniin muihin.

10) Kulinaarinen pääoma - Rakastamme ruokaa! Wellingtonissa on hyvämaineisesti enemmän ravintoloita, kahviloita ja baareja asukasta kohti kuin New Yorkissa. Kaipaatko ruokaa kotimaastasi? Älä paniikkia - on erikoistuneita supermarketteja ja ravintoloita, joissa on ruokaa ympäri maailmaa. Ja jos pidät ruoasta todella, muista osallistua Visa Wellington On a Plate -festivaalille joka vuosi elokuussa.

11) Uuden -Seelannin festivaalikaupunki - Wellington on hauska ja elinvoimainen paikka asua, ja kalenteri on täynnä jännittäviä tapahtumia. Vuosittaiset festivaalit, kulttuuriset nautinnot, live -esitykset urheilukilpailuihin ja kaikki siltä väliltä löydät paljon viihdettä.

Toivotamme sinut tervetulleeksi EMS -perheeseemme ja autamme sinua saavuttamaan akateemiset tavoitteesi Uudessa -Seelannissa.

Myös englanninkieliset ohjelmamme kiinnostavat:

Englanti toisena kielenä:

 • Yleinen englanti (aloittelijasta keskitasoon)
 • Englanti + Barista -todistus
 • Englanti + urheilu
 • Opiskelukierros
 • Uuden -Seelannin sertifikaatti Englannin kieli (NZCEL), taso 3 (korvaa IETLS 5.5)
 • Uuden -Seelannin sertifikaatti Englannin kieli (NZCEL), taso 4 (korvaa IELTS 6.0)
 • Uuden -Seelannin sertifikaatti Englannin kieli (NZCEL), taso 4 (korvaa IELTS 6.5) (odottaa hyväksyntää)

Käy osoitteessa: www.ems.ac.nz

Sijainnit

 • Wellington

  Levels 3 , 4 & 6 Grand Central Tower 76-86 Manners Street PO Box 24248, Wellington 6011 NEW ZEALAND, 6011, Wellington

  Kysymyksiä