
Kurssi in
Hotelli- ja ravintolakonseptien suunnittelu EHL Hospitality Business School

Johdanto
Vieraanvaraisuusyrittäjät ja johtajat ympäri maailmaa tutkivat epätavallisia konsepteja uusien kasvualueiden avaamiseksi. Nämä ajatukset hämärtävät vieraanvaraisuuden, vähittäiskaupan ja median välisiä rajoja muotibrändinä toimivasta japanilaisesta hotellista pariisilaiseen kahvilaan, joka luo musiikkiaan. Samaan aikaan teknologinen kehitys, kehittyvä kuluttajakäyttäytyminen ja sääntelyn purkaminen ajavat alan toimijoita arvioimaan uudelleen arvolupauksiaan ja siirtymään perinteisistä rooleistaan majoitus- ja ruokailupalvelujen tarjoajina. Nämä muutokset tarjoavat uskomattoman mahdollisuuden vieraanvaraisuus- ja ruoka- ja juoma-alan yrityksille. Tämän kurssin tavoitteena on antaa sinulle tietoa ymmärtää nämä mahdollisuudet ja hyödyntää niitä luottavaisesti kehittämällä ja toteuttamalla innovatiivisia konsepteja olemassa oleville yrityksille tai uusille yrityksille.
Galleria
Opetussuunnitelma
Kurssin kohokohdat
- Oivaltavat vierailevat puhujat, jotka lanseerasivat tuoreita vieraanvaraisuuskonsepteja
- Mahdollisuuksia verkostoitua muiden osallistujien ja vierailevien puhujien kanssa
- Interaktiivinen oppiminen: tiimityö, työpajat ja keskustelut alan asiantuntijoiden kanssa
- Kaikki kurssimateriaalit, jotka ovat saatavilla verkko-oppimisen hallintajärjestelmän kautta