Keystone logo

EBC Hochschule - University of Applied Sciences

A logo

Johdanto

EBC KOKEMUS

Tule johto ammattilainen kansainvälisestä näkökulmasta - aidosti globaali kansalainen. EBC Hochschule on saksalainen maailmanlaajuisesti liitetty usean kampuksen kauppakorkeakoulu kanssa voimakas keskittyminen käytännön soveltamista ja täytäntöönpanoa.

Ydin toimielinjärjestelmämme filosofia on laittaa opiskelijan keskellä kaiken toimintamme. Olemme erittäin investoineet opiskelijoiden ja alumnien.

»Sinun menestys on meidän tehtävämme"

Voit odottaa:

yksilöllistä huomiota - luokassa, hallinnon, opiskelijoiden palvelut Pienet luokkakoot - uskomme ryhmäkeskusteluissa ja opiskelija keskittyy oppimiseen Global ajattelevia ihmisiä - @Home & ulkomailla Tosielämän kokemuksia - harjoittelupaikkoja, tapaustutkimuksia ja yrityshankkeisiin Top tilat erinomaisilla paikoilla - teimme mainita myös katto-top-terassi?

kymmenen syyt

Miksi opiskelet yksi neljästä EBC kampuksilla Saksassa? Näytämme kertoa miksi. Tässä kymmenen syistä:

Yksityinen, virallisesti tunnustettu tutkimukset

Nauti laatu yksityinen yliopisto virallisesti hyväksytyn astetta!

Kompakti ja hyvin järjestetty tutkimukset

Vain kolmen vuoden kuluessa voit hankkia oman kandidaatti International Business, Business Psychology, matkailu- ja Event Management, Fashion, Luxury & Retail Management tai Sports Management. Sinut ansaita rahaa, kun toiset ovat vielä opiskelee!

Voimakas keskittyminen käytännön

Kuluessa näiden kolmen vuoden aikana olet suorittanut yhden harjoittelun Saksassa ja yksi ulkomailla yrityksessä valinta. Hyödynnä tietojaan ja taitojaan jo opiskeluaikana!

Korkea kansainvälisyyden

Sen lisäksi, että työharjoittelu ulkomailla ohjelmat yliopistomme kuuluu lukukauden ulkomailla yksi lukuisista kumppanin yliopistoissa eri puolilla maailmaa. Tutustu meidän kansainvälisen verkoston!

Intensiivinen vieraan kielen tuki

Vieraiden kielten luokat ovat olennainen osa ohjelmista. Olipa Englanti, Ranska, Espanja, Italia, tai kiinalainen - annamme sinulle erinomaisen kielen valmistautuminen oman harjoittelupaikkoja ja lukukausi ulkomailla - ja oman myöhemmin uran.

vahva verkosto

Huomattava verkosto kansainvälisten yliopistojen, yritysten, laitosten ja yhdistysten on kehittynyt seurauksena meidän monien vuosien kokemus. Tämä verkko ei vain tukee teitä kanssa harjoittelupaikkoja tai lukukauden ulkomailla, mutta se voi myös tarkoittaa sitoutumaan välittömästi urasi Valmistuttuaan.

Vahvistaminen sosiaaliset taidot

Et ole vain etsivät "pelkkä" koulutus ja erikoistuneet, mutta haluat myös kasvaa ihmisenä? Arvot kuten yksilön vastuun eettisen käsityksen, empatiaa, ja terveellisen työympäristön-elämän tasapaino ovat tärkeä osa filosofiaa. Tarjoamme henkilökohtainen valmennus, niin että sinulla on sujuva tuloa työmarkkinoille.

Oppiminen pienissä luokissa

Meidän luokat ovat pieniä, niin että luennoitsijat voi antaa sinulle yksilöllistä huomiota tarvitset. Opiskelu pienryhmissä ei vain varmistaa kestävää oppimista, mutta myös vahvistaa sosiaalista osaamista. Meidän kampuksilla viihtyvät yhteisön tunnetta.

Henkilökohtainen kontakti luennoitsijat

Pitkä odotusaika-ajat ajanvarauksen kanssa opettaja? Ei meille. EBC tiedekunnan tekee aikaa kysymyksiin - ovet ovat auki sinulle!

Opiskelu liike metropoleissa

Hampuri, Berliini tai Düsseldorf - opiskelujakson yhdessä Germany's suurimmista liiketoiminnan metropoleista. Älä sivustakatsoja - olla missä asioita tapahtuu!

Sijainnit

  • Esplanade 6, 20354, Hamburg

  • Altes Postamt Hauptstraße 27, 10827, Berlin

  • Leopoldstraße 2, 40221, Düsseldorf

Kysymyksiä