Keystone logo
Easy Tango

Easy Tango

Easy Tango

Johdanto

Argentiinalaisen tangon mestari, nykyisen tangon perusviitta.

Hänen monipuolinen lähestymistapansa lähestyy Tangoa dynaamisena kulttuurin universumina.

Tango -valmentaja, tanssija ja koreografi Diego otettiin vastaan Liceo Superiorissa Academia Nacional del Tango de Argentinassa, joka on maailman tärkein tangojärjestö.

Innovatiivisen opetusmenetelmän, ” Easy Tango ”, luoja. Tavoitteena on oppia tanssimaan nopeasti ja viihdyttävästi.

Diego on kehittänyt osan ammatistaan Unescossa luomalla ja ohjaamalla ensimmäistä kulttuurienvälistä tango -ohjelmaa, jota mainittu Yhdistyneiden kansakuntien järjestö sponsoroi koulutuksessa, tieteessä ja kulttuurissa.

Hän työskenteli mikroyritysten yksiköissä ja Amerikanvälisen kehityspankin (IDB) Young Pulse -ohjelmassa edistääkseen Tangoa kulttuuriteollisuutena.

Diegolla on ollut etuoikeus saada parhaat opettajat ja anteliaat mentorit arvostetulle ammattiuralleen.

Liceo Superior del Tangon tutkinnon päätyttyä runoilija Horacio Ferrer, Tangon kansallisen akatemian presidentti, nimitti hänet kyseisen laitoksen nuorisoryhmän koordinaattoriksi.

Tohtori Rene Favaloro, joka on maailmanlaajuisesti tunnustettu ohikulkijoiden luojaksi, sai stipendin erikoistua taideterapiaan Yhdysvaltain yliopistollisissa sairaaloissa ja kehitti myöhemmin Favaloro -säätiön Tango Health -ohjelmaa.

Kirjallisuuden Nobel -palkinto Gabriel García Márquez kunnioitti häntä Unescon päämajassa Pariisissa edistäen hänen kulttuuri- ja kehitysohjelmansa "Tango Bus" -ohjelman sponsorointia.

Hän sai apurahan Amerikan valtioiden järjestöltä. (OEA), erikoistua kulttuurinhallintaan Washington DC: n kaupungissa Yhdysvalloissa.

Sijainnit

  • Hipólito Yrigoyen,439, B1640, Martínez

Kysymyksiä