Keystone logo
EUROPEAN AVIATION SCHOOL OF BARCELONA

EUROPEAN AVIATION SCHOOL OF BARCELONA

EUROPEAN AVIATION SCHOOL OF BARCELONA

Johdanto

Flight School E-ATO-288

Osana liikennelentokoneen miehistöä on tulevaisuuden ammatti, jonka avulla voit todella nauttia työstäsi. Voit kouluttaa Barcelonassa sijaitsevaa koulua, jossa valmistaudumme sinut ja opastamme sinua kohti tavoitteesi.

Miksi EAS Barcelona ?

1-Fleet

EAS Barcelona tiedämme, että on tärkeää seurata aina ilmailun teknisiä edistysaskeleita. Tästä syystä haluamme aina olla uusinta tekniikkaa ja uusimpia materiaaleja. Lentokalusto on täysin uusi ja on hankittu suoraan valmistajalta. EAS Barcelona on valinnut myös viimeisimmän ohjaamoteknologian, jota käytetään kaikissa maailmanlaajuisten lentoyhtiöiden nykyaikaisissa ilma-aluksissa, joissa esitetään suuret näytöt, jotka tarjoavat enemmän tietoa ja parametrien parempaa tulkintaa. Tätä kutsutaan "Glass Cockpit". Uskomme, että sekä turvallisuus että laatu ovat ehdottoman välttämättömiä, ja siksi meillä on uusia koneita, joissa on kaikki uusimmat tekniikat. Se on kaukana riittämättömyydestä, mutta valitettavasti taustalla on taipumus siihen, että Espanjan koulutukseen käytettävien ilma-alusten keski-ikä on 20 vuotta vanhentunut eikä sillä näin ollen ole viimeisintä kehitystä alalla, jossa tekninen edistyksillä on suuri merkitys. Käytettäviä ilma-aluksia ovat TECNAM 2002 peruskoulutukseen ja TECNAM 2006 Advanced Training ja IFR.
Lentosimulaattoreiden osalta EAS Barcelona on kaksi - ainoat Espanjassa, joita käytetään kaikissa lennon vaiheissa - jotka käyttävät vain uusinta ja viimeisintä teknologiaa.
Ensimmäinen Simulator-sertifikaatti FNPTII perustuu samaan tasoon, jota käytetään TECNAM 2006 -käytännöissä ja toinen on maailman eniten käytetyillä matkustajakoneilla: AIRBUS 320.

2-koulutus Barcelonassa

EAS: n pääkonttori sijaitsee Barcelonassa, jossa kaikki luennot pidetään ja lentosimulaattori kehittyy. Koulun sijainti on erittäin mukava opiskelijoille, koska se on alle sadan metrin päässä päärautatieasemalta, metro- ja bussipysäkiltä matkustajille, matkatavaroille tai matkatavaroille pääsaareen. Barcelonan kaupungin kulttuuriset arvot, vapaa-aika ja palvelut ovat hyvä lisäbonus opiskelijoille. Barcelona on kosmopoliittinen kaupunki, jossa on kutsuva, avoin asenne ja hyvä tunnelma. Lähes kaksi miljoonaa asukasta se on yksi Välimeren alueen suurimmista pääkaupungeista. Sen valtava kaupallinen ja gastronominen tarjonta luo vertaansa vailla olevaa ilmapiiriä. Lisää siihen erinomaisen arkkitehtoniset arkkitehtuurit eri aikakausilta - Gothic Quarterin roomalaisen arkkitehtuurin jäännöksistä lukuisiin henkeäsalpaavisiin modernistisiin rakennuksiin, jotka ovat suunnitelleet suuret arkkitehdit (kuten aina eroteltu Antoni Gaudí), sen kaupunkisuunnittelu ja nykyaikaiset rakennukset , ja kulttuurinen ja taiteellinen valitus on kiistaton. Barcelonan maantieteellinen sijainti on myös etuoikeutettu - avoinna mereen, erityisellä satamalla ja upeilla rannoilla ja ulottuu vuorelle Collserolan vuoristoon, jossa voit nauttia ulkoilusta ja upeista näkymistä.

3-kokemus koulutuksessa

EAS Barcelona syntyi erittäin erikoistuneen ja kokeneen ryhmän aloitteesta, jonka tavoitteena on tarjota ilmailukoulutusta korkeimmalle tasolle. EAS Barcelona johtoryhmällä on yli kaksikymmentä vuotta kokemusta lentäjien ja matkustamomiehistön (lentoemäntien) koulutuksesta ja muodostamisesta, sillä heillä on ollut suurin lentokoneiden koulutuskanta Euroopassa. Meillä on myös yli 150 000 lentokoulutusohjelmaa ja olemme ylpeinä koulutaneet ja lisensoittaneet yli 1000 lentäjää ja 200 matkustamomiehistön jäsentä. Kaikki EAS Barcelona muodostavat henkilöt ovat erikoistuneita ja kokeneita ilmailukoulutuksen alalla, erityisesti sen toteuttamisessa ja toiminnassa, ja ne ovat erittäin yhteistyökykyisiä ja työskentelevät yhdessä kaikkien toimien positiiviseksi ja tehokkaaksi toteuttamiseksi.

4- Tilat

EAS Barcelona hallinnollinen pääkonttori ja yleinen postitusosoite sijaitsevat Rector Triadó -kadulla, Sants-aseman vieressä. Kaikki teoreettiset luokat ja lentosimulaattikoulutus suoritetaan tässä paikassa. Opiskelijan koulutukseen osallistuvien opiskelijoiden ja vastaavien osapuolten väliset tapaamiset tapahtuvat tässä vaiheessa suhteessa niiden edistymiseen, opetuksen tehokkuuden tarkistamiseen, ongelmien ratkaisemiseen ja ratkaisemiseen (tarvittaessa) sekä määräaikaisarviointeihin. Lentokentät on valmistunut Sabadellin lentokentältä, jossa EAS Barcelona on oma toimisto- ja lennonseuranta, lennonvalmistusalue ja yksityiset oleskelutilat sekä opiskelijoille että ohjaajille. EAS Barcelona täyttää kaikkien opiskelijoidensa tarpeet monin eri tavoin:

 • Teoreettiset ja lentosimulaatiokoulutusvaiheet suuressa keskustassa (Barcelonassa, Santsissa): Kaupunkien sijainti ja ulkoasu tarjoavat opiskelijoille nopean ja helpon päivittäisen pääsyn. Päinvastoin, muut etäisemmät koulutusalan yritykset (jotka eivät ole EAS Barcelona ) pakottavat opiskelijat menemään paljon aikaa työmatkalta.
 • Luokkahuoneissa on uusimmat teknologiat, tietotekniikka ja tietokoneohjelmistot, mutta ne on varustettu myös useamman "perinteisen" järjestelmän käyttöön. Toisin sanoen - kehittyneen teknologian käyttö on äärimmäisen tärkeää oppimisprosessissa, mutta kyseisen teknologian yksinomainen käyttö voi tuottaa puutteita.
 • Radiotelegrafia (RT) -huone: Opiskelija voi suorittaa lentosimulaatiot yksittäisistä mökistä, jaetussa ilmatilassa muiden ohjaavien ilma-aluslaivastojen kanssa, jotka kaikki edustavat todellista ilma-alusta. Toisessa huoneessa ohjaaja tai ohjaaja hallinnoi lentävien lentäjien lentotilaa (ja lentoja) täsmälleen samalla tavalla kuin todellisia lentoja hallitaan todellisessa ilmatilassa (missä tahansa maapallolla).
 • Kirjasto: Koska nykyinen tietotekniikka mahdollistaa tuhansien ja tuhansien digitoidun kirjan tallentamisen tabletin muodossa, kirjasto on hiljaisuuden paikka, joka tarjoaa opiskelijoille mukavuuden ja enemmän kuin tilaa lukemista, kirjoittamista, luonnosta, kuvitella ja ennen kaikkea käytännössä kaikki, mitä he ovat oppineet koko kurssin ajan.
 • Yksityiset kokoushuoneet: On ehdottoman tärkeää, että opiskelija saa säännönmukaisesti ja erityisesti halutessaan suuntauksen, arvioinnin ja ratkaisun kuulemiseen tai huolenaiheeseen, joka voi syntyä heidän teoreettisen koulutuksensa suhteen. Käyttämällä yksityisiä kokoushuoneita, jotka sijaitsevat samassa rakennuksessa kuin luokkahuoneet, edellä mainittu kuuleminen tai huolenaihe voidaan täyttää ja käsitellä välittömästi.
 • Lento-vaiheen tilat (tilaisuus tiedotustilaisuuksiin, tulosten valmistelu ja analysointi sekä lennonlähetys) Sabadellin lentokentän palvelurakennuksessa: Opiskelijoiden on pystyttävä järjestämään ja järjestämään tehokkaasti kaikki esi- ja postilentopalvelut; joka vastaa sekä itse lentokoulua että lentoaseman pitäjien käyttämiä lentoliikenteen valvontaan välittömästi ja parhaalla mahdollisella tavalla sekä laadun että mukavuuden osalta. Näin ammattimaailma toimii ja miten parhaat tulokset saavutetaan - niin toimivat kuin koulutukselliset.

4-Missio ja visio

EAS Barcelona pyrkii olemaan täysin tyytyväinen oppilaiden oppilaitos, jonka opiskelijat pystyvät saavuttamaan parhaan mahdollisen tuloksen koulutuksessaan. EAS Barcelona aikoo olla Euroopan johtava ilmailualan koulutusyritys, joka on synonyymi laadukkaalle koulutukselle. Sanan laatu ei ole vain hieno, huolimatta siitä, että lukemattomat ihmiset tai järjestöt ovat käyttäneet niitä väärin. Laatu ei ole myöskään ilmaus, jolla pyritään ylistämään työstä, jonka tarkoituksena on siirtyä askeleen lähemmäksi huippuosaamista. Ehkäpä huippuosaamista ei ole olemassa, mutta varmennustasolla pitäisi olla varmoja erilaisten laatuvaatimusten määrittämiseksi. Laatu voidaan osoittaa tyydyttävillä tuloksilla. Tällä tavoin EAS Barcelona tavoite on, että sen opiskelijat täydentävät koulutustaan ​​parhaan mahdollisen tuloksen avulla, johon liittyy monenlaisia ​​taitoja: ei pelkästään heidän oppinut kykynsä vaan myös hyvän harkinnan, tieteellisen tiedon ja ammattitaidon. EAS Barcelona -tiimi on saavuttanut tämän jo useita vuosia. Kaikki niiden lentäjät ja matkustamomiehistö, jotka ovat edenneet virallisen koulutuksensa kautta ja lentävät tänään, tekevät niin menestyksekkäästi lukuisissa kansallisissa ja kansainvälisissä lentoyhtiöissä. Puhumalla laadusta puhutaan konkreettisemmin turvallisuudesta. Yksi ei ole ilman toista. Turvallisuus koskee kaikkia EAS Barcelona . EAS Barcelona maailmanlaajuiset turvallisuusvaatimukset, jotka tulevat yhä kunnianhimoisemmiksi ja tiukemmiksi ajallaan ja siten vaativammiksi, eivät ole hankala este tai vaikeus, joka on voitettava. Pikemminkin ne ovat tilaisuus jatkuvaan parantamiseen. Perusta toiminnan, ja pohjimmiltaan, yleinen tarkoitus. Tämä EAS Barcelona ominaisuus on ensimmäinen kiistaton väite, joka tunnustetaan laadun ja turvallisuuden (korkeimmalla tasolla) sekä erottamattomina että olennaisina tekijöinä. Mikään ei ole mikään tapa, jolla toimimme (tai miten haluamme toimia), mutta tavoitteiden saavuttaminen tässä ja kaikilla aloilla on osa EAS Barcelona omaa DNA: ta. Laadun ja turvallisuuden tärkeys ulottuu vain kaikille EAS Barcelona kaikilla tasoilla - kouluttajien, järjestäjien tai johtajien - avulla, jotta nämä nykyiset laatu- ja turvallisuusvaatimukset voidaan saavuttaa.

Sijainnit

 • Barcelona

  Rector Triadó 94 Entresuelo, 08014, Barcelona

  • Barcelona

   Sabadell airport Carr. de Bellaterra, s/n, 08205, Barcelona

   Kysymyksiä