
Diplomi in
Diploma in Hospitality - hotelli- ja ravintolatoimintojen hallinta Durham College

Apurahat
Johdanto
Ole osa maailman nopeimmin kasvavia toimialoja. Hotellit, lomakohteet, ravintolat, risteilyalukset, kasinot, viihdepaikat ja konferenssikeskukset hyötyvät yhä useammasta matkailijasta eri puolilta maailmaa. Opi tärkeät toiminnalliset taidot ja hallintatekniikat, joita työnantajat arvostavat tässä elinvoimaisessa liiketoiminnassa. Tutustu monipuolisiin uramahdollisuuksiin, jotka ovat käytettävissäsi, kun vapautat intohimoa asiakaspalvelun huippuosaamiseen ja kannattavaan vieraanvaraisuuteen. Majoitus, ruoka ja juoma, matkailu ja matkailu ovat sinun löytääsi.
Ohjelma keskittyy hotelli-, ravintola- ja matkailualan yritysten hallinnointiin, ja sen tarkoituksena on antaa sinulle perusteellinen perusta ammatillisille taidoille, joita tarvitaan uran aloittamiseen näillä aloilla. Koska ravintola-ala on käytännöllinen, kaikki kurssit on suunniteltu tarjoamaan sinulle aktiivisia oppimismahdollisuuksia, kuten ruokaa ja juomia valmistelevia ja palvelevia laboratorioita sekä lukuisia tapaustutkimuksia ja simulaatioharjoituksia. Kolme keskeistä aihetta - kannattava liiketoiminnan hallinta, esimerkillinen asiakaspalvelu ja kestävän vieraanvaraisuuden hallintakäytäntöjen arvostaminen - perustuu jokaiseen kurssiin, jossa tutustut vieraanvaraisuuden palvelualan eri liiketoiminta-alueisiin, mukaan lukien:
- Ateriapalvelu
- Asiakaspalvelu
- Tapahtumasuunnittelu
- Talous- ja henkilöstöhallinto
- Ruokapalvelu
- Hotellin toiminta
- Markkinointi
- Ravintolatoiminta
- yrittäjyys
Tiimityötä, tehokasta päätöksentekoa, kriittistä ajattelua ja johtamistaitoja tutkitaan vuonna 1 ja korostetaan myös koko ohjelman toisen vuoden aikana. Voit myös osallistua 4. vuosipuoliskon kurssikurssiin, jonka tarkoituksena on tarjota sinulle mahdollisuus soveltaa koko ohjelman aikana hankkimiasi taitoja, kun käytät täyden palvelun hotellia vankan simulointiohjelman avulla.
Jotta parannettaisiin sitoutumista teollisuuteen ja parannettaisiin taitojasi, sinua pyydetään hakemaan co-op-vaihtoehtoa ensimmäisen lukukauden aikana. Ammattitaitoiset opiskelijat suorittavat neljän kuukauden palkallisen työajan kesällä ohjelman toisen ja kolmannen lukukauden välillä. Opiskelija osaa myös suorittaa 80 tunnin työharjoittelun saadakseen työkokemuksen neljännen lukukauden aikana.
Hospitality - Hotel and Restaurant Operations Management -ohjelmaa tarjotaan Whitbyn kampuksella, joka sijaitsee yliopiston uuden W. Galen Westonin elintarvikekeskuksen kotona. Tämä uskomaton uusi oppimisympäristö tarjoaa pääsyn uusimpiin laboratorioihin, luokkahuoneisiin ja kokoustiloihin, jotka on suunniteltu tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen oppimiskokemuksen.
Tämän ohjelman opiskelijat hyötyvät työskentelystä ja oppimisesta Bistro '67: ssä, joka on täyden palvelun vihreä sertifioitu opetus- ja oppimisravintola, jota toimivat henkilökunta ja opiskelijat.
Yhteistyöopetus (co-op) ( käytettävissä - vain syyskuun saanti)
Paras tapa menestyä alalla on uppoutua siihen! Co-op on erinomainen tapa rakentaa ammattimaista verkostoasi, tutkia urapolkuja ja soveltaa luokkakoulutuksia todellisiin työoloihin. Co-op on koulutusmalli, joka yhdistää akateemisen oppimisen työelämän oppimiseen opiskelijoiden akateemisten ja henkilökohtaisten tavoitteiden kannalta tärkeillä aloilla. Akateemisen kurssin tapaan työehdot ovat pakollinen osa tätä kokemuksellisen oppimisen muotoa.
Syyskuussa Hospitality - Hotel and Restaurant Operations Management -tutkinto-ohjelmaan osallistuvat opiskelijat kutsutaan hakemaan optio-optiota ensimmäisen lukukauden aikana. Co-op-vaihtoehdon sisäänkäynti on rajallinen, ja työjakson turvaaminen on kilpailukykyistä. Opiskelijat, jotka ovat oikeutettuja yhteistyöoperaatioon, voivat suorittaa neljän kuukauden maksullisen työjakson ohjelman toisen ja kolmannen lukukauden välillä.
Tuki on saatavilla Co-op-toimiston kautta auttamaan oppilaita varmistamaan heidän työehdot. Lisäksi Co-op-toimisto on yhteydessä oppilasopiskelijoihin ja heidän työnantajiinsa työehtojen aikana auttamaan kysymyksiä. Työjakson päätyttyä co-op-opiskelijat palaavat kampukselle suorittamaan kaksi viimeistä akateemista lukukautta ohjelmasta ennen valmistumista.
Pääsyvaatimukset
- Ontario-lukion tutkintotodistus (OSSD) tai kypsä opiskelija-asema
- Luokka 12 englanti (C tai U)
kustannukset
Vuoden ensimmäinen maksu |
Kurssit
Lukukausi 1
- Viestintä yrityksille I (COMM 2204)
- Tietokoneet vieraanvaraisuudelle (COMP 1210)
- Asiakaspalvelu (CSRV 2200)
- Kulinaarinen teoria I (CULI 1200)
- Kulinaarinen
- Elintarvikkeiden turvallisuus ja sanitaatio (FOOD 1200)
- Kulinaarinen ravitsemus (NUTR 2200)
- Johdatus matkailuun
Lukukausi 2
- Vieraanvaraisuuden kirjanpito (ACCT 1208)
- Juomatehtävät (BEV 2200)
- Uraohjaus (CAPL 4200)
- Hotellin toiminta (HOOP 2200)
- Valikkojen suunnittelu (MENU 2200)
- Hospitality Marketing (MKTG 4210)
Lukukausi 3
- Catering- ja tapahtumasuunnittelu (CEP 3200)
- Elintarvikepalvelut (FOOP 2200)
- Kentän sijoittelutyöpaja (FWKW 3200)
- Yleissivistävä valinnainen (GNED 0000)
- Hospitality Finance (HOSF 3200)
- Johtoryhmät
- Henkilöresurssien hallinta vieraanvaraisuudelle (HRM 4205)
Lukukausi 4
- Yrittäjyys (ENTR 4203)
- Kentän sijoittelu-Hmgt (FWK 3200)
- Yleissivistävä valinnainen (GNED 0000)
- Yleinen valinnainen luotto (GNED 1000)
- Hospitality Capstone -projekti (HCAP 4200)
- Riski
Kurssit ja kurssien kuvaukset voivat muuttua.
Ura-asetukset
Mitä voisit olla:
- Asiakaspalvelun edustaja
- Ravintolapäällikkö
- Portinvartija
- Front office -valvoja
- Hotelli manageri
- Myyntipäällikkö
- Juhlatila oli
- Yöpitäjä
- Siivousvalvoja
- Ruoka- ja juomavalvoja
Missä voit työskennellä:
- Hotelli
- Ravintola
- Konferenssikeskus
- lomakeskus
- Golf-kurssi
- Tapahtuma tai urheilupaikka
- Risteilijä
- Virkistyspalvelut
- Pelialan organisaatio tai kasino
- Pitkäaikaishoito
Kokeellinen oppiminen
Kentän sijoittelu
Opintojakson suorittaneet opiskelijat osallistuvat 80 tunnin palkattomaan työkokemukseen neljännen lukukauden aikana. Tämä tarjoaa mahdollisuuden integroida teoria käytäntöön alan ammattilaisen valvonnassa. Opiskelijat työskentelevät hotelleissa, ravintoloissa, catering-yrityksissä, elintarvikepalveluissa, golfkentissä, matkailutoiminnoissa tai muissa paikoissa, soveltamalla taitojaan luokkahuoneesta.
Kampuksen toiminta
Opiskelijalähtöisistä erityistapahtumista W. Galen Westonin elintarvikekeskuksen ravintola- ja ateriapalveluihin erikoistuneisiin hankkeisiin on lukemattomia mahdollisuuksia oppilaiden oppimiselle laboratorioiden ulkopuolella.