Keystone logo
© Duke University
Duke University

Duke University

Duke University

Johdanto

Duken yliopisto tarjoaa jatko-opinto-ohjelmia, jotka on suunniteltu sitouttamaan yksilöt, organisaatiot ja yhteisöt perustavanlaatuisiin ja transformatiivisiin oppimiskokemuksiin. Duken tavoitteena on tarjota elinikäistä koulutusrikkautta, korjata työvoiman puutteita ja olla ensisijainen kumppani maailmanlaajuisille elinikäisille oppijoille.

Palvelemme Duken yliopistoa luomalla opiskelijoiden yhteisön, joka hyväksyy kasvun, yhteistyön, luovuuden, rehellisyyden ja osallisuuden tunteen. Pyrimme tunnistamaan ja rekisteröimään opiskelijoita, jotka osoittavat älyllisiä vahvuuksia, rakkautta oppimiseen, mielikuvitusta ja ennakkoluulottomuutta sekä sitoutumista yhteisöihinsä; etsimme opiskelijoita, jotka parantavat asioita ja kohtelevat muita hyvin.

Yhteisön luomisessa etsimme erityisesti opiskelijoita, jotka kunnioittavat ja edustavat kollektiivisesti monenlaisia kykyjä, taustoja, elettyjä kokemuksia ja näkökulmia. Uskomme, että monimuotoinen yhteisö valmistaa opiskelijoita paremmin rikastuttavaan opiskelukokemukseen ja merkitykselliseen ja vaikuttavaan elämään. Harkitsemme jokaista hakijaa yksilönä ja kiinnitämme erityistä huomiota heidän ainutlaatuisiin olosuhteisiinsa sekä mahdollisuuksien ja resurssien erilaisuuteen opiskelijoiden, perheiden, koulujen ja yhteisöjen välillä.

Olemme sitoutuneet ylläpitämään ja edistämään Duken sitoutumista oikeudenmukaisuuteen. Kommunikoimme sisäisesti ja ulkoisesti rehellisesti ja selkeästi ja kohtelemme kollegojamme kunnioittavasti, ymmärtäväisesti ja ystävällisesti.

Sijainnit

  • Durham

    Durham, NC 27708-0700, 90700, Durham

  • Durham

    Durham, NC 27708-0700, 90700, Durham

Kysymyksiä