Keystone logo
Diablo Valley College Osakkuusyhtiö maisteriksi musiikkiteollisuuden opinnot
Diablo Valley College

Osakkuusyhtiö maisteriksi musiikkiteollisuuden opinnot

Request duration

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Käy International Education Center At Diablo Valley College

Mahdolliset uramahdollisuuksia

Ura vaihtoehdot ovat: kapellimestari, sovittaja, elokuva maalintekijä / säveltäjä, musiikki liike / Manager, musiikki editori, musiikki valvoja / ohjaaja, lauluntekijä, Transcriberin, päätoimittaja (print musiikin kustantaminen), kuoronjohtaja, midi insinööri, äänittäjä, studion johtaja tai johtaja , äänisuunnittelija, ääni teknikko, ja kiertue koordinaattori. Monet uraa vaativat yli kahden vuoden opiskelun.

Ohjelma oppimistulokset

Ohjelma oppimistulokset on kehitetty kunkin kolmen vaihtoehtoa yleissivistävä koulutus ja kaikki korkeakoulututkinnon ja todistus ohjelmia.

Opiskelijan on suoritettava kunkin kursseja tarvitaan suuria kanssa "C" luokka tai korkeampi. Tietyt kurssit saattavat tyydyttää suuria ja yleissivistävän koulutuksen vaatimukset; kuitenkin, yksiköt lasketaan vain kerran.

Kunniakirjan - Musiikkiteollisuus tutkimukset

Tämä todistus ohjelma valmistelee opiskelijoita uran musiikin alalla. Ohjelma on yrittäjyyttä keskittyy korostetaan teollisuuden trendi vaatii taiteilijoille vastaa koko projekti kehittämiseen. Ohjelma on suunniteltu tuottamaan monipuolinen musiikkialan ammattilaisia ​​pystyy kaikilla musiikin tuotantoprosessin kuten tallennus, markkinointi- ja jakelu. Sama taito-set myös valmentaa opiskelijoita uran erikoisaloilla musiikkiteollisuuden kuten digitaalisen äänen työasema operaattori, äänittäjä, tuottaja, säveltäjä, sovittaja, lauluntekijä, äänisuunnittelija, taiteilija johtaja, jakelijan ja markkinointi edustaja.

Ansaita kunniakirjan, opiskelijan on suoritettava pakolliset kurssit kanssa "C" luokka tai korkeampi. Pakolliset kurssit ovat tarjolla illalla ja päivällä.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • Musiikkiliiketoiminnan säätiön tutkinto
    • Dublin, Irlanti