Associate Applied Science, Culinary Arts
Delaware County Community College
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Philadelphia, Yhdysvallat
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
2 - 3 vuotta
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
USD 25 083 / per year
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
May 2024
Johdanto
Culinary Arts -ohjelma valmistaa opiskelijoita työllistymiseen elintarvikepalvelualan eri osa-alueilla sellaisissa tehtävissä kuin ravintolakokki, juhlakokki, sous-kokki, keittiöpäällikkö, tuotannon kokki, linjakokki ja valmistava kokki. Ohjelma sisältää akateemisia kursseja, taitojen kehittämistä keittiölaboratorioilla ja käytännön harjoittelukokemusta.
Ohjelman tulokset
Tämän ohjelman onnistumisen jälkeen opiskelijoiden tulisi pystyä:
- Osoita tietoa ja palvelua sekä kulinaarista terminologiaa;
- Osoita kykyä tunnistaa erilaiset elintarvikkeet ja niiden yhteiset käyttötarkoitukset;
- Osoita erilaisia keittomenetelmiä ja sopivia esitystekniikoita;
- Osoita kykyä käyttää ammattimaisia ruokapalveluvälineitä ja kulinaarisia työkaluja oikein ja huolehtia niistä;
- Tuottaa elintarvikkeita, jotka täyttävät työnantajien vaatimukset ja tyydyttävät kuluttajien vaatimukset.
- Näyttelykyky tuottaa erilaisia etnisiä ja alueellisia ruokia;
- Osoita kykyä soveltaa hyvän ravitsemuksen periaatteita kuluttajien vaatimuksia vastaavien elintarvikkeiden valmistuksessa.
- Osoita tietoa turvallisista ja elintarvikkeiden käsittelykäytännöistä;
- Saada ruokakäsittelijöiden saniteettitodistus
- Haetaan menestyvää työtä monenlaisissa kaupallisissa ja ei-kaupallisissa ruokapalveluissa;
- Osoita ravintola-, ateriapalvelu- tai ruokapalvelutoiminnassa sovellettuja hyväksyttyjä käytäntöjä ja menettelyjä, joita tarvitaan suunnittelussa, toiminnassa ja kirjanpidossa.
Kurssivaatimukset ovat saatavilla täältä . DCCC Culinary Arts "src =" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/54/54012_rsz_53879_dccc_culinary.jpg "alt =" DCCC Culinary Arts "/>
Delaware County Community College","author_url":"","source":""}" alt="145633_2579-20201118-104903-54013_53874_DCCC_STEM_Complex_south_facade_night_002.jpg" />
Pääsyvaatimukset
Todistus lukion valmistumisesta
Scholarship Information
Delaware County Community College koulutussäätiö myöntää vuosittain noin 300 000 dollaria apurahoja. Jokaisella apurahalla on omat lahjoittajan asettamat kelpoisuusperusteet. Apurahojen hakuaika vuosittain alkaa helmikuun puolivälistä huhtikuun puoliväliin. Lisätietoja löytyy osoitteesta www. DCCC .edu / apurahat .
Aloituspäivämäärä
Joka lukukausi.
- Syyslukukausi: elokuun loppupuolella;
- Kevätlukukausi: tammikuun alussa;
- Kesävuosi: toukokuun loppupuolella
Ohjelman tulos
Tämän ohjelman onnistuneen suorittamisen jälkeen opiskelijoiden tulisi pystyä:
- Osoita ruokapalvelun ja kulinaarisen terminologian tuntemus ja käyttö
- Osoita kyky tunnistaa erilaisia elintarvikkeita ja niiden yleisiä käyttötarkoituksia
- Esittele erilaisia kypsennysmenetelmiä ja sopivia esitystekniikoita
- Osoita kyky käyttää ja hoitaa ammattimaisia ruokapalvelulaitteita ja kulinaarisia työkaluja oikein
- Tuota elintarvikkeita, jotka täyttävät työnantajien standardit ja kuluttajien vaatimukset
- Näyttelykyky tuottaa erilaisia etnisiä ja alueellisia ruokia
- Osoita kyky soveltaa hyvän ravitsemuksen periaatteita kuluttajien vaatimuksia vastaavien elintarvikkeiden valmistuksessa
- Osoita turvallisten ja elintarvikkeiden käsittelykäytäntöjen tuntemus
- Vastaanota elintarvikkeiden käsittelijöiden sanitaatiosertifikaatti
- Hae menestyksekästä työtä monenlaisissa kaupallisissa ja ei-kaupallisissa ruokapalvelutoiminnoissa
- Osoita hyväksytyt käytännöt ja menettelyt, joita tarvitaan suunnitteluun, toimintaan ja kirjanpitoon ravintola-, catering- tai ruokapalvelutoiminnassa
Kurssivaatimukset löytyvät alta.
Galleria
Pääsymaksut
Apurahat ja rahoitus
Delaware County Community College's Educational Foundation myöntää vuosittain noin 300,000 XNUMX dollaria apurahoja. Jokaisella apurahalla on omat lahjoittajan asettamat kelpoisuuskriteerit. Apurahojen hakuaika on vuosittain helmikuun puolivälistä huhtikuun puoliväliin.
Lisätietoja löytyy osoitteesta: