Gran Chef -diplomi
Culinary Institute of Barcelona
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Barcelona, Espanja
Kieli (kielet
Englanti, Espanja
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
24 kuukaudet
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
EUR 35 658
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Aug 2024
Johdanto
Gran Chef -diplomi
Jokainen koulu voi opettaa sinua olemaan kokki. Mutta täällä opit vastaamaan 21. vuosisadan gastronomiseen haasteeseen.
Gastronominen ala vaatii yhä pätevämpiä ammattilaisia, ei vain niitä, jotka ovat hallinneet ruoanlaittotekniikoita, vaan myös niitä, joilla on sivutaitoja, kuten johtajuutta, päätöksentekoa, kriittistä ajattelua, tietoisuutta vastuullisuudesta ja kestävyydestä, tehokasta viestintää ja luovaa asennetta. Lyhyesti sanottuna ihmiset, jotka voivat ratkaista ongelmia ja löytää mahdollisuuksia gastronomian maailmassa.
Opiskelijamme valitsevat kokin uran monista syistä , olivatpa he aloittamassa kulinaarista uraansa, uudelleenkoulutusta vuosien jälkeen ravintola-alalla tai vaihtamassa ammattia kokiksi tai yrittäjäksi. He tulevat kaikkialta maailmasta käymään läpi muutoksen, jonka avulla he voivat erottua markkinoilla.
Gran Chef -tutkinto tarjoaa häiritsevää koulutusta gastronomisella alalla, jonka tarkoituksena on valmistaa, kouluttaa ja muuttaa opiskelijoita monipuolisiksi kokkeiksi. Pedagoginen mallimme keskittyy luovuuteen ja innovaatioon, kahteen liikkeellepanevaan voimaan, jotka auttavat meitä pysymään markkinoiden edellä ja löytämään parhaat ratkaisut.
Tämä ammattikokin koulutus yhdistää neljä oppimis- ja kehitysvaihetta muuttaakseen sinut 360°-kokiksi
- Koulutus kokiksi Haute Cuisine Chef Diploma -tutkinnolla
- Erikoistuminen kokiksi valitsemalla yksi neljästä jatkokurssistamme: integroiva terveellinen ruoanlaitto, molekyyligastronomia, ammatillinen leivonnaiskurssi tai edistyneet kulinaariset tekniikat.
- Jatka koulutusta kuuden kuukauden harjoittelulla, joka valitaan kunkin opiskelijan kykyjen ja mieltymysten mukaan.
- Ennakoinnin, käytännönläheisyyden ja johtamistaitojen hankkiminen Executive Chef -tutkinnossa.
Kaksi vuotta kulttuurista uppoutumista Barcelonan kaupunkiin. Opiskele kokiksi keskellä kansainvälistä ilmapiiriä, josta CIB on niin tunnettu, joka muuttaa sinut ja valmistaa sinut kokiksi, jolla on globaali visio keittiöstä, liiketoiminnasta ja alan asiantuntijaksi.
Galleria
Ihanteelliset opiskelijat
Tuleville kokkeille, jotka haluavat muuttaa gastronomisen tulevaisuuden ja omansa
- Haluan olla ammattikokki
Ihmisille, jotka haluavat aloittaa akateemisen matkansa ja hakea töitä, joilla on erinomainen kilpailuetu. - Haluan muuttaa toimialaani ja elämääni
Ihmisille, jotka haluavat astua pois mukavuusalueeltaan ja saavuttaa henkilökohtaiset ja ammatilliset tavoitteensa ryhtymällä kokkiin. - Haluan työskennellä missä tahansa keittiössä ympäri maailmaa
Ihmisille, jotka haluavat hankkia kokonaisvaltaisen ja kansainvälisen näkemyksen, jonka avulla he voivat kohdata minkä tahansa maailman keittiön haasteet. - Haluan kansainvälisen kulinaarisen koulutuksen
Ihmisille, joilla on laaja näkemys maailmasta, jotka haluavat kansainvälisen kokemuksen ja kattavan koulutuksen, joka vastaa heidän odotuksiaan. - Haluan olla valmis 2000-luvun haasteisiin
Niille ihmisille, jotka uskovat, että kulinaarinen maailma on muuttunut ja että ruoanlaitto ei enää riitä sopeutumaan näihin muutoksiin. - Haluan kulkea omaa tietäni
Yrittäjille, joilla on taidot käynnistää ja johtaa omia projektejaan. - Haluan olla 360 asteen kokki
Ihmisille, jotka haluavat kokonaisvaltaisen näkemyksen keittiöistä ja yrityksistä sekä erikoistua kulinaariselle alalle. - Haluan perustaa kulinaarisen yrityksen
Ihmisille, jotka haluavat perustaa gastronomisen yrityksen ainutlaatuisella arvolupauksella. - Haluan omistaa ravintolan tai hotellin
Ihmisille, jotka haluavat käynnistää uusia ravintoloihin ja ruokailuun liittyviä projekteja. - Haluan johtaa ja hallita
Ihmisille, jotka haluavat johtaa ammattikeittiöitä kilpailuedulla markkinoilla.
Pääsymaksut
Opetussuunnitelma
Lataa ohjelma täältä
Rankingit
- Yksi parhaista kouluista opiskella gastronomiaa (Chef's Pencil)
Ohjelman tulos
Ryhdy kokkiksi, jolla on globaali visio
- Koulutus sinua kehittämään tuotteita ja palveluita omassa tai muussa ravintolaliiketoiminnassa.
- Opi uusia taitoja, joita kokit vaativat 2000-luvulla, gastronomian nykyisyyttä ja tulevaisuutta varten.
- Ota itsesi, muiden ja yritysten kulinaarinen johtajuus.
- Kehitä uusia valmiuksia luoda ja innovoida kulinaarisella alalla ja ravintolaliiketoiminnan johtamisessa.
- Hanki liiketoimintaosaamista, kieltä ja visio liiketoiminnan kehittämisestä ja tule oman tulevaisuutesi päähenkilöksi.
- Opi talouden hallinnasta, suorituskyvystä ja kirjanpidosta tehokkaan keittiön ja liiketoiminnan luomiseksi, joka on kannattava ja täyttää sinun ja muiden tavoitteet.
- Luo, suunnittele, toteuta ja valvo kulinaarisia palveluita missä tahansa ravintolassa maailmassa.
- Kohdista itsesi maailmanlaajuiseen kulinaariseen kulttuuriin, jotta voit soveltaa sitä mihin tahansa kontekstiin missä tahansa keittiössä ympäri maailmaa.
- Hanki globaali näkemys keittiöstä, mukaan lukien tekniikat, menetelmät ja vastuut, jotta voit suunnitella, ehdottaa ja toteuttaa sen onnistuneesti.
- Toimi johtajana, joka pystyy suunnittelemaan, hallitsemaan ja vahvistamaan monimutkaisia ja monialaisia tiimejä.
Ohjelman lukukausimaksu
Uramahdollisuudet
- Keittiömestari
- Yhteisomistus kulinaarisessa teollisuudessa
- Gastronomian päällikkö elintarviketuotannossa ja ravintola-alalla
- Uusien projektien kehityspäällikkö
- Gastronominen konsultti