Ammattimainen leivonnais- ja leivontakurssi
Culinary Institute of Barcelona
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Barcelona, Espanja
Kieli (kielet
Englanti, Espanja
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
3 kuukaudet
Vauhti
Osa-aikainen
Lukukausimaksut
EUR 8 250
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Sep 2024
Johdanto
Leivonnais- ja makeiskokiksi tuleminen ei riitä
Koulutamme seuraavan sukupolven 21. vuosisadan ammattilaisia.
Leivonnaisten ja jälkiruokien maailma on trendikäs.
Terveellisten jälkiruokien trendit, suklaateollisuuden "papu baariin", alkuperätuotteen kunnioittaminen, luova konditoria ja jälkiruokien yhä tärkeämpi integrointi fine dining -ruokalistoihin ovat kaikki merkkejä, jotka osoittavat, että leivonnais-, leivonta- ja suklaateollisuus on muuttumassa maailmanlaajuisesti.
Ensimmäisten askeleiden ottaminen leivonnaisten maailmaan, kokin koulutuksen edistäminen tai perus- ja käytännön periaatteiden hankkiminen, joiden avulla voit päästä jälkiruokaosastoon, ammattimaiseen leivonnaiseen tai makeisiin, ovat joitain syitä siihen, miksi opiskelijat ympäri maailmaa päättävät opiskella ammatillista leivonnaisia ja leivontakurssia Culinary Institute of Barcelona.
Ammatillisen leivonnaisen tutkintotodistus on suunniteltu opettamaan sinulle makean ruoanlaiton perusteet ja auttamaan sinua ymmärtämään jokaisen luomisen takana olevaa tiedettä, ei tutkimalla reseptejä, vaan ymmärtämällä muotoilua ja konjugaatiota, jotta voimme innovoida ja luoda asioita, joita kukaan ei ole koskaan ennen tehnyt.
Ohjelma on suunniteltu kehittyväksi koulutuskokemukseksi, johon liittyy haasteita, käytännön oppimista ja alan johtajien oppitunteja. Päivä päivältä, viikko viikolta, opiskelijat löytävät raaka-aineita, soveltavat oppimiaan tekniikoita ja muuttavat voiteiden ja täytteiden, vaahdotettujen ja rikastettujen taikinoiden, moussien, sienikakkujen, perusjälkiruokien, jäätelöiden ja sorbettien, keksien, leivonnaisten ja suklaan maailmaa.
Tämä on enemmän kuin keskimääräinen leivonnainen. Se on intensiivinen 100% käytännön kurssi ammatillisessa leivonnaisessa, joka valmistaa sinut työmarkkinoille vain kolmessa kuukaudessa. Se on koulutuskokemus ja henkilökohtainen muutos osana CIB: n kansainvälistä ekosysteemiä Barcelonassa, joka on yksi maailman gastronomisista pääkaupungeista ja ykkösvalinta leivonnaisten ja makeisten opiskeluun Espanjassa.
Ammatillisten makeisten ja käsityöläisten konditorian kansainvälisten johtajien kanssa tämä tutkintotodistus vaatii opiskelijoilta korkeatasoista suorituskykyä ja osallistumista paitsi työpajojen ja niiden oppimisen lisäksi myös niiden upottamiseen makeisten tulevaisuuteen ja makeisten, leivonnaisten kokkien ja suklaantekijöiden edellyttämien taitojen ja kykyjen kehittämiseen 21. vuosisadalla.
Galleria
Ihanteelliset opiskelijat
Ammattilaisille, jotka haluavat asettaa makean keittiön standardin 2000-luvulla.
- Haluan oppia ammatin
Ihmisille, jotka haluavat päästä ammattimaisten leivonnaisten ja makeisten maailmaan. - Haluan jatkaa kokini koulutusta
Ihmisille, jotka ovat kokkeja ja haluavat vankan pohjan leivonnaisille. - Haluan aloittaa uran ammattileivonnalla
Ihmisille, joilla on tai ei ole aiempaa gastronomian opintoja. - Haluan täydentää ammatillista koulutustani
Jotta olisi vakaampi pohja. - Haluan perustaa yrityksen leivonnaisten ja jälkiruokien maailmassa
Yrittäjille, jotka haluavat toteuttaa tai laajentaa makeita ehdotuksiaan.
Pääsymaksut
Opetussuunnitelma
230 tuntia suunniteltu tekemään jokaisesta oppimispäivästäsi show
- Yli 10 alansa ammattilaista
- Yli 140 luokkaa, jotka ylittävät tiedon
- 3 haastetta Arviomme on suurin haasteesi
- 3 kenttämatkaa ymmärtääksesi, millaista on työskennellä ammattimaisen leivonnaisen parissa
- Yli 130 tuntia hakea, oppia ja luoda
- 3 yli 30 tunnin työpajaa loistaaksesi
Emme opeta sinulle reseptejä, se opettaisi sinua kopioimaan.
Näytämme sinulle, kuinka voit käyttää formulaatiota uusien gastronomisten ehdotusten luomiseen.
Rankingit
- Yksi parhaista kouluista opiskella leivonnaisia ja gastronomiaa (Chef's Pencil)
Ohjelman tulos
Valmistaudu sukeltamaan 2000-luvun makeisiin ruokiin
- Hanki globaalia tietoa ja hallitsee leivonnaisten ja suklaan valmistuksen perustekniikat.
- Kehittää ammattitaitoa ja itseluottamusta sekä luoda, muuttaa ja johtaa makeita ehdotuksia käytännössä.
- Tutustua raaka-aineisiin, niiden fysiikkaan ja kemiaan sekä muotoilla ja muuttaa ajatuksesi omiksi luomuksiksi.
- Formulaation ymmärtäminen luovuuden ja innovaation voimavarana leivonnaisten ja suklaan valmistuksessa.
- Luo oma tyylisi, jonka avulla voit suunnitella tulevaisuuttasi alalla ja luoda huippuluokan ehdotuksia.
- Luo uusia mahdollisuuksia astua ammatilliseen maailmaan, joko ravintolan jälkiruokapisteessä tai keskuksessa, joka tuottaa ja luovuttaa leivonnaisissa käytettyjä aineksia, kuten jäätelöä, suklaata tai makeisia.
- Saada vastuullinen ja kansainvälinen näkemys leivonnaisten ja suklaanvalmistuksen maailmasta.
- Hallita perustekniikat ja soveltaa niitä käytäntöön ammattimaailmassa.
Ohjelman lukukausimaksu
Uramahdollisuudet
- Kondiittoriassistentti jälkiruokapisteillä
- Kondiittoriassistentti
- Nuorempi kondiittori
Kilpailuetusi:
- Olet koulutettu työskentelemään osana tiimiä.
- Et ole ammattilainen, joka seuraa reseptejä. Sen sijaan osaat muotoilla tuotteen, tekniikoiden ja menetelmien tietämyksen avulla kontekstista riippuen.
- Olet kehittänyt taitoja, joita et olisi voinut oppia missään muussa koulussa.
- Vahvuutesi on kyky luoda ennennäkemättömiä ehdotuksia.
- Olet valmis liittymään ammattimaisen leivonnais- ja makeismaailman ylempään ryhmään.
- Saat käytännön ja globaalin tiedon 2000-luvun leivonnaisten ja suklaan valmistuksesta.
- Sinun on testattava itsesi monimutkaisissa olosuhteissa ja haasteissa, joita kohtaat tosielämässä.