Keystone logo
Culinary Institute of Barcelona

Culinary Institute of Barcelona

Culinary Institute of Barcelona

Johdanto

Koulun tavoitteena on opettaa ihmisiä rakentamaan omaa tulevaisuuttaan

Keittiön muuttamiseen suunniteltu instituutti

Tällä idealla kolme barcelonalaista opettajaa alkoivat piirtää nykyisen Culinary Institute of Barcelonakoulutusprojektin, jolla koulutetaan ammattilaisia, jotka johtavat 2000-luvun keittiöitä ja ravintoloita.

ERIKOULUTUS Ammattimiehille, jotka EIVÄT HALUA OLLA SAMAA

Tiedämme, että elämme jatkuvasti muuttuvassa maailmassa, joka vaatii uudenlaisia ammattilaisia, jotka pystyvät tarjoamaan arvokkaita ratkaisuja, jossa teknologia, luovuus ja innovaatio ovat avainasemassa. Tästä syystä olemme mukauttaneet Piilaaksossa, digitaalisen teknologian mekassa, käytössä olevan opetusmallin kansainväliseen gastronomiaan. Se tekee meistä erilaisia.

Elämäsi paras kokemus

Culinary Institute of Barcelona on suunniteltu sinulle ainutlaatuisen ja toistamattoman kokemuksen luomiseksi, joka perustuu monikulttuurisuuteen, luovuuteen ja innovaatioon.

Näkemys

Olemme syntyneet muutoksesta ja jatkamme muutosta loputtomasti. Muutos on synonyymi evoluution kanssa. Ja koulutuksen on myös palveltava sitä: kasvaa ja kehittyä.

Yhteiskunta on jo vuosien ajan pyrkinyt yliarvioimaan tietoa. Se vaatii turhautumiseen asti painostamaan nuoria heidän opinnoissaan vaalimatta heidän arvojaan, taitojaan ja asenteitaan. Ja se on suuri virhe.

Perinteisissä koulutuskeskuksissa opiskelijoita ei arvosteta sen perusteella, missä he ovat todella hyviä, vaan siitä, mitä heidän odotetaan tietävän. Taidot, kuten mielikuvitus, luovuus, kaunopuheisuus ja jopa älykkyys (epäilijä), rangaistaan. Heitä ei motivoida tai koulutettu olemaan innovatiivisia, vaan heidät koulutetaan menneisyydestä menneisyyteen ajattelematta tulevaisuutta.

CIB:ssä opetamme parantamaan, kyseenalaistamaan, kuvittelemaan, etsimään ja löytämään uusia mahdollisuuksia käyttämällä älyämme, joka ei ole juurikaan kovin rationaalista, vaan ehdottoman emotionaalista.

Opetamme tekemään asioita enemmän kuin tietämään asioita. Opetamme rakastamaan ja selviytymään, emmekä hyväksymään sitä, mikä on perustettu. Koska tiedämme, että se, mikä on vahvistettu, on lyhytaikaista ja usein jopa väärin.

Olemme pakkomielle kehittää opetusmenetelmiämme niin, että nuoremme pystyvät voittamaan muutosskenaariot, tekemään niistä omia ja osaavat sopeutua uusiin olosuhteisiin täydellisen helposti. Yritämme opettaa asettamaan, tavoittelemaan ja saavuttamaan tavoitteita, emmekä pelkää tehdä virheitä. Koska vain ne, jotka ovat valmiita olemaan väärässä, pystyvät tekemään todella upeita asioita.

Siksi loimme CIB:n. Tehdä se.

Ferran Fisas

koulutusmalli

Perustamme metodologiamme kuudelle akselille, jotka mahdollistavat johtajien koulutuksen, jotka pystyvät kohtaamaan menestyksekkäästi 2000-luvun haasteet.

1. Haastepohjainen oppiminen

Pedagoginen malli, joka:

 • Se altistaa opiskelijan todellisille ongelmille, edistää hänen transformatiivisten johtamistaitojensa kehittymistä ja tekee heistä kilpailukykyisempiä nykymaailmassa.
 • Se luo motivaatiota ja onnistumisen tunnetta.
 • Linkittää opiskelijan ympäristöön, jolloin syntyy konkreettista arvoa.
 • Se tarjoaa haastavia kokemuksia, jotka kehittävät yrittäjyyttä ja inhimillistä tajua.
 • Se on kokemuksellista, yhteistyökykyistä ja osaamista yhdistävää.

2. Joustavuus

Tästä syystä: joustavuus on elävä käsite, joka näkyy kaikissa tiloissamme. Opetusta, aktiivisia ja dynaamisia tiloja, joissa opiskelija on keskipisteenä. Ja niin:

Luokkahuoneemme muuttuvat. Tuoleilla, jotka eivät ole vain tuoleja, vaan liikkuva henkilökohtainen työtila, joka mukautuu kunkin oppilaan ja kunkin luokan ominaisuuksiin.

Kaikilla oppilaillamme on älykäs käännös-PILOT-kuulokemikrofoni, jonka avulla he voivat puhua ja seurata oppitunteja omalla äidinkielellään. Ei johtoja tai komplikaatioita.

Aikaa on myös opiskelijalle ja hänen luokkatovereilleen omaan työskentelyyn.

3. Inspiroivat opettajat

Tiedämme, että vaikka järki opettaa, tunteista oppii. Siksi jokainen opettajamme:

 • Hän elää intohimoisesti pedagogista kokemusta, ja se näkyy.
 • Hän on kiinnostunut opiskelijasta, haastaa, ohjaa ja edistää hänen kehitystään.
 • Hän erottuu akateemisena ja tieteenalansa johtajana, on innovatiivinen ja hyödyntää teknologiaa.
 • Osallistu aktiivisesti ja virallisesti heidän ammatilliseen, liike-elämään, akateemiseen ja sosiaaliseen ympäristöönsä.
 • Hänellä on läheinen side opiskelijoihin, hän on hyvä esimerkki ja jättää heihin jälkensä.

4. Ikimuistoinen kokemus

Opiskelijamme viettävät kanssamme vähintään vuoden ja he kokevat koulutuksensa aikana:

 • Globaali, monipuolinen ja monikulttuurinen oppimisyhteisö.
 • Akateemiset ja ammatilliset käytännöt kampuksella ja sen ulkopuolella.
 • Opiskelijoiden kehittämistoiminta, joka tarjoaa monipuolisia haasteita ja kannustaa taitojen kehittymiseen.
 • Tarjoamme tarjoamamme 360º koulutuksen, jonka päätavoitteena on menestys 5

5. 360º koulutus

Emme ole tyytyväisiä tiedon tarjoajiin, vaan kaikki opiskelijamme saavat 360 asteen koulutusta.

Osaaminen: teknologia, tuote ja käsittely

Taidot: liiketoiminnan, muiden ihmisten ja itsensä johtamiseen.

Asenteet: johtajuus, sosiaalinen ja ammatillinen.

Mahdollisuudet: ympäristön ja itsensä tunnistamiseen.

Koska juuri kun nämä neljä ympyrää yhtyvät, menestys tapahtuu.

6. Helppokäyttöisyys ja läpinäkyvyys

Helppokäyttöisyys ja läpinäkyvyys kaikentyyppisissä laitteissa, kuten älypuhelimissa tai kannettavissa tietokoneissa

Kaikki CIB-viestintä opettajien ja opiskelijoiden välillä on tavoitettavissa ja käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa ympäri vuoden.

 • Henkilökohtainen, ryhmä ja yleinen pikaviestintä.
 • Videoiden, äänien ja asiakirjojen arkisto.
 • Video ja ääni reaaliajassa.
 • Se on helppoa, se on Facebook Workplace.

Enemmän kuin ruoanlaittoa: OPETEMME LUOMME

 • LÖYDÄ - Analyysista tulee visio
 • DESIGN - Visiosta tulee idea
 • TOITA - Ideasta tulee totta

Olemme CIB:ssä sitoutuneet suunnitteluajatteluun. Selkeät vaiheet ja tavoitteet sisältävä prosessi, joka pyrkii maksimoimaan luovan impulssin ja ohjaamaan sitä tulosten luomiseen ja innovatiivisten tuotteiden luomiseen. IDEO:n kehittämä metodologia.

OPETEMME YHTEISTYÖN

CIB:ssä opetamme opiskelijoillemme, kuinka tärkeää on työskennellä yhdessä tavoitteidensa saavuttamiseksi. Työryhmämme koostuu kahdeksasta ihmisestä, joilla on erilaisia kulttuurisia, maantieteellisiä ja kielellisiä vaikutteita. Edistämme kulttuurienvälisyyttä ja käsitteiden, ohjeiden ja ennakkoluulojen vaihtoa, jotka auttavat opiskelijoita pitämään mielensä paljon avoimempana ja halukkaampana muuttumaan.

OPETEMME KASVAMAAN

CIB:ssä luomme johtajia. Johtaja on sellainen, jota muut seuraavat, koska he luottavat häneen. Tästä syystä viljelemme opiskelijoissamme arvoja ja asenteita, jotka auttavat heitä paitsi omaa elämäänsä, myös työryhmiään. Tätä varten tarjoamme heille jatkuvaan muutokseen sopeutumiseen tähtääviä taitoja, jotka antavat heille mahdollisuuden kehittyä täysin riippumatta tulevista paradigman muutoksista. Luomme muutoksen päähenkilöitä.

Kampuksen ominaisuudet

Kansainvälinen koulu on suunniteltu elämäsi parhaaksi kehittäväksi kokemukseksi.

  Pääsymaksut

  Aloita valintaprosessi

  1

  Valitse ohjelma

  Kaikilta ohjelmasivuiltamme voit ladata lisätietoja, pyytää lisätietoja ja jopa varata puhelun neuvonantajalta henkilökohtaista ohjausta varten.

  2

  Lähetä hakemuksesi maahanpääsyä varten

  Kun tunnet olosi tarpeeksi luottavaiseksi, täytä pääsylomake. Se on yksi tärkeimmistä askelista eteenpäin, itsesi asemoimiseksi ja ehdokkuutesi seuraavaan vaiheeseen viemiseksi. Käytä aikaa kirjoittaaksesi selkeästi, mitä haluat ilmaista.

  3

  Arviointihaastattelu

  Jos olemme vaikuttuneita, siirryt arviointihaastatteluvaiheeseen, joka on verkossa ja sinulle sopivana ajankohtana. Muista, että haastattelun jälkeen sinulla on noin kuukausi aikaa virallistaa ilmoittautumiskuukautesi virallistaaksesi ilmoittautumisesi, joten sinun tulee ottaa tämä vaihe vasta, kun tiedät, että voit sitoutua. Älä kiirehdi sitä; Tee se oikeaan aikaan.

  4

  Pääsykomitea

  Pääsykomitea kokoontuu kerran viikossa ja tarkistaa hakemuksesi. Analysoimme elämänkokemustasi, yrittäjähenkisyyttäsi, asenteitasi luovuuteen, innovaatioihin ja opetusmalliimme.

  5

  Rekisteröinti

  Kun olet saanut ilmoituksen hyväksymisestä, sinulla on saman viikon perjantaihin asti aikaa vahvistaa varauksesi ja 14 päivää aikaa ilmoittautua. Tämä aloittaa sinut tielläsi CIBeriksi.

  Rankingit

  Yksi parhaista kouluista opiskella gastronomiaa: https://www.chefspencil.com/13-best-culinary-schools-in-the-world/

  Sijainnit

  • Barcelona

   Santander 49-51 08020 Barcelona Spain, 08020, Barcelona

  Kysymyksiä